This version of the page http://www.zagorodna.com/uk/novini (89.184.76.74) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-08. The original page over time could change.
Новини про нерухомість в Україні та світі. Новини ринку нерухомості - Zagorodna. com

Новини про нерухомість





Тема: Рік:
Область:
Житлова нерухомість
Киян поінформують про скандальні будівництва
Віталій Кличко запросив на наступне засідання Київради прокурора Києва і представників столичної міліції, аби ті доповіли про ситуацію навколо будівництва на вулиці Волгоградській.
Заміське житло
Під Києвом з'являться якісні 3-зіркові готелі
В Україні з'являться готелі рівня "три зірки" і нижче з більш високим рівнем послуг. Будівництво таких об'єктів буде активно вестися в найближчі кілька років.
Земельний ринок України
У забудовника не вдалося забрати землю на Печерську
Київський апеляційний господарський суд відмовився визнати відсутнім у дочірнього підприємства «Оазис» права користування земельною ділянкою площею 0,17 га, розташованої на вул. Лаврська в Печерському районі Києва.
Іпотечне кредитування
В Україні зменшать перший внесок для отримання пільгової іпотеки
Влада обіцяє зробити все для того, щоб українцям було легше і реальніше скористатися держпрограмою, за якою держава частково компенсує відсотки за іпотечними кредитами.
Нерухомість в регіонах
У Києві в будівлі кінотеатру буде збудовано торгово-розважальний комплекс
У будівлі кінотеатру "Кіото" у Дніпровському районі столиці планується будівництво торгово-розважального комплексу. Про це повідомив директор КП "Київське інвестиційне агентство" Олег Містюк.
Новини без теми
Як планують реконструювати будівлю Центрального гастроному в Києві
Департамент культурної спадщини КМДА видав компанії «Інвестиції та розвиток» дозволи на розробку проекту реконструкції Центрального гастроному. Планується, що площа будівлі не зміниться і складе близько 16 000 кв. м, на яких розміститься торгово-офісна частина та ресторанна зона на 2000 кв. м.
Новини законодавства України
Реєстр нерухомості заробив в онлайн-режимі
З 1 січня 2015 Державна реєстраційна служба України відкрила доступ до Державного реєстру прав на нерухоме майно (ГРВПН) в режимі онлайн.
Ринок закордонної нерухомості
Ізраїльтяни протестують проти високих цін на житло і продукти
В Ізраїлі третю суботу поспіль проходили масові акції протесту проти зростання цін на житло і продукти.
Хочеш отримувати свіжі новини?
Увійти