This version of the page http://faculty.film.ua/uk/cinema_kids (91.218.212.51) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-05. The original page over time could change.
Cinema Kids - Факультет FILM.UA
Контакти facebook youtube
ru uk
  • Кіноканікули
  • Дитяча школа дубляжу Так Треба
  • Анонси

Cinema Kids

Під брендом Cinema Kids ми об'єднали проекти для дітей та підлітків. Заняття проводяться за спеціальною системою, яка дозволяє в напівігровий формі залучити дітей в серйозний процес кіновиробництва. На регулярній основі ми набираємо навчальні групи за такими напрямками:

КІНОКАНІКУЛИ

Освітньо-розважальний проектний табір, мета якого ознайомити дітей з процесом кіновиробництва. Діти отримують можливість зняти свій власний фільм, взявши участь у всіх етапах: від написання сценарію до фінального монтажу. Діти на власному досвіді можуть спробувати основні кінопрофесії. Також у програмі - лекції, майстер класи, квести та ігри.

Вік 8-14 років, тривалість 1-2 тижні під час шкільних канікул

ДИТЯЧА ШКОЛА ДУБЛЯЖУ «ТАК ТРЕБА ПРОДАКШН»

Основним завданням курсу є засвоєння теоретичних і практичних основ роботи над озвучкою, синхронізацією (ліпсинк), а також набуття фахових умінь і навичок, спеціальних здібностей в роботі над дубляжем мультиків і художнього кіно. Діти отримують досвід роботи у студії звукозапису та займаються акторською майстерністю.

Вік 6-15 років. Тривалість – 3 місяці.

ACTING

Практичний курс для акторів, який дає можливість опанувати навички акторської професії, навчитися володіти голосом і тілом, вільно відчувати себе в кадрі, правильно презентувати себе під час кастингу, створити портфоліо, познайомитися з відомими акторами, відвідати справжній знімальний майданчик и дізнатися особливості сучасного кінопроцесу.

Вік 6-11 років. Тривалість – 9 місяців.

FILMMAKING

Знайомить з повним процесом кіновиробництва: основні етапи підготовки (pre-production), виробництва (production) та постпродукції (post-production). Програма передбачає участь студента і як члена знімальної групи, і як актора. У процесі навчання студенти під керівництвом кураторів створюють короткометражний фільм або соціальний ролик.

Вік 12-16 років. Тривалість – 9 місяців.

Новини та конспекти
  • Семінар Стіва Каплана: як придумати комічного героя, якого всі любитимуть

    • 27.04.2019
    20 та 21 червня в Києві на семінарі «Шлях Комічного Героя» всесвітньо відомий експерт сценарної майстерності розповість, як створити персонаж від «А» до «Я» та уникнути безлічі зовсім несмішних пасток, прихованих на цьому шляху.