This version of the page http://faculty.film.ua/uk/ (91.218.212.51) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-05. The original page over time could change.
FILM.UA Факультет - Факультет FILM.UA
Контакти facebook youtube
ru uk

FILM.UA Факультет

FILM.UA Факультет – освітній центр для сфери кіно, телебачення та медіа.

Факультет – майстер-класи, лекції та семінари різних напрямів і рівнів складності для тих, хто вже почав працювати у сфері кіно і медіа, але прагне до нових знань або шукає натхнення. Спікери заходів – експерти-практики високого професійного рівня. Серед партнерів Факультету – Vancouver Film School та New York Film Academy. FILM.UA Факультет – організатор семінарів та тренінгів провідних міжнародних експертів, серед яких Стів Каплан, Лінда Сегер, Ларрі Каплоу, Пітер Веббер тощо. Освітній центр проводить заходи для широкої професійної аудиторії, а також розробляє спеціальні ad-hoc тренінги, докторинг та консультації за запитом. Теми майстер-класів – всі аспекти створення і просування контенту: від сценарної заявки та фінансування до дистрибуції.

Школа дубляжу «Так Треба Продакшн» - курс по роботі в професійній студії. Практика озвучування, дубляжу, ліпсінгу на базі провідної української студії «Так Треба Продакшн».

Новини та конспекти
  • Семінар Стіва Каплана: як придумати комічного героя, якого всі любитимуть

    • 27.04.2019
    20 та 21 червня в Києві на семінарі «Шлях Комічного Героя» всесвітньо відомий експерт сценарної майстерності розповість, як створити персонаж від «А» до «Я» та уникнути безлічі зовсім несмішних пасток, прихованих на цьому шляху.
  • Секрети ефективного промо: як продати український фільм і ... будь-який інший продукт!

    • 03.12.2018
    11 грудня Поліна Толмачова – PR і маркетинг-директор FILM.UA Group, яка займалася промо-кампаніями найкасовіших українських фільмів «Скажені весілля» та «Викрадена принцеса», – розповість, що потрібно й чого не варто робити, щоб зацікавити людей національним проектом
  • Як привести глядачів у кіно на український фільм: кейси рекордсменів бокс-офісу

    • 20.11.2018
    11 грудня Поліна Толмачова – PR і маркетинг директор FILM.UA Group, яка займалася промо-кампаніями найуспішніших національних стрічок «Скажене весілля» та «Викрадена принцеса», – проведе семінар, де розкаже про все, що треба й чого не варто робити для просування фільму.
Всі новини