This version of the page http://www.bizreliz.com/politika/ (185.68.16.23) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-04. The original page over time could change.
Політика

Політика

Телеграм бот "Твій голос"

4 березня молодіжні активісти запустили телеграм бот «Твій голос» https://t.me/tviygolos_bot. Основна функція бота – збирати інформацію про підкуп виборців та передавати отримані повідомлення у відповідні органи.

Бот «Твій голос» створений в рамках інформаційної кампанії #ДоброЧесніВибори. Крім повідомлень про порушення та спроби купівлі голосів, бот надасть користувачам корисну інформацію про виборчий процес та відповіді на поширені питання. Також у чат-боті зручно зібрані анкети кандидатів у Президенти, щоб кожний користувач зміг ознайомитися.

 «У нас є чітке розуміння, що месенджери – ключовий канал комунікації з молоддю. Саме тому, ми запустили бот. Також це можливість повідомити анонімно про порушення закону та не боятися переслідувань. Зі свого боку, ми працюємо над забезпеченням партнерів проекту, які взяли на себе перевірку фактів та подання повідомлень у відповідні правоохоронні органи», – коментує один з учасників коаліції Олександр Санченко, ініціатор молодіжної інформаційної кампанії «Твій голос».

Телеграм бот презентувала всеукраїнська молодіжна коаліція проти незаконної передвиборної агітації. У масштабній всеукраїнській кампанії беруть участь Українська Асоціація Студентів, представники студентського самоврядування, Громадський рух ЧЕСНО, всеукраїнська молодіжна організація «Фундація регіональних ініціатив», юридична ініціатива «Тисни» bihus.info та молодіжна інформаційна кампанія «Твій голос».

Долучитися:

https://www.facebook.com/uvote.org.ua/

Посилання на бот: https://t.me/tviygolos_bot

Такої партії ще не було

Започатковано створення нової партії «РУХ +380», яку ініціював політик Роман Безсмертний. Відповідне рішення було ухвалено 26 січня в Києві на Установчих зборах політичної сили. 

Головою партії обрано Романа Безсмертного, його заступником став політик Віктор Матчук. 

За словами Безсмертного, головне завдання нової політичної сили - відродити політику і політиків, а позбутися «шоуменів, крадіїв та брехунів». 

Безсмертний також розповів, що після того, як він місяць тому оприлюднив Маніфест «Про майбутнє», йому одразу надійшло чотири пропозиції щодо продажу документів уже діючих партій. Втім він переконаний, що партія новітнього зразка має будуватися з чистого аркуша. 

«Організаційні структури нинішніх політичних партій дозволяють продавати статутні документи та мертві душі. Ми від початку відмовилися від цього. Нам треба пройти всю дорогу, яку вимагає закон «Про політичні партії України». Відчути, як люди реагують на це, наскільки підтримують наші ідеї», - наголосив він. 

Учасники заходу затвердили назву партії – «РУХ +380». 

«+380 - це міжнародний код України. Де б не були українці – в Польщі, Італії, Португалії, США - вони набирають саме ці цифри. Вони гріють нашу душу, вони єднають нас з рідною землею, бо Україна має бути там, де українці. Для мене +380 – це код Великої України», - сказав головуючий на заході політик Віктор Матчук, презентуючи назву партії. 

Установчі збори затвердили статут та програму партії, в основі якої буде неоконсервативна ідеологія. Зокрема, нова політична сила відстоюватиме такі цінності як Свобода, Людина та Праця. 

«РУХ +380» вирішив розпочати збір підписів на підтримку створення політичної сили. Нагадаємо, що для реєстрації закон

«Про політичні партії в Україні» вимагає зібрати 10 000 підписів.

Після реєстрації партії у Мін’юсті буде розроблено логотип та символіку партії.

На Установчих зборах були присутні 749 осіб, серед яких в голосуванні брали участь 516. Решта присутніх були у статусі гостей.

Зеленський звернувся до народу

Офіційне звернення ЗЕ КОМАНДИ і СЛУГИ НАРОДУ.

Привіт, Зе Команда, наші друзі! І наші вороги!

З достовірних джерел нам стало відомо про підготовку провокацій. Найближчим часом в різних містах України плануються незаконні мітинги, які, нібито, проводить партія СЛУГА НАРОДУ і Зе Команда. За планом чорних політтехнологів, в мітингах братимуть тітушки, яким демонстративно платитимуть гроші. І все це будуть фіксувати знімальні камери і журналісти деяких ЗМІ заради чергової  інформаційної атаки, мета якої - дискредитація нашого руху СЛУГА НАРОДУ.

Ми звертаємося до членів ЗЕ Команди і наших симпатиків - не піддавайтеся на провокації, не ходіть на фейкові мітинги, не вірте брехні і розповсюдьте цю інформацію всіма доступними вам каналами комунікації. Ми поки не проводимо ніяких масових заходів - мітингів, з'їздів, зборів. Якщо ж вони будуть, ми повідомимо про це додатково на наших офіційних ресурсах - на сайті ze2019.com і офіційних сторінках у соціальних мережах.

Ми звертаємося до наших ворогів! Ви, як і раніше, принижуєте народ України і вважаєте людей дурнями? Ви, як і раніше, наймаєте тітушок для вирішення своїх брудних завдань? Ваші технології безнадійно застаріли, їм місце на звалищі історії. Поруч із вашими замовниками-роботодавцями. Однією ногою ви вже там.

Ми звертаємося до правоохоронних органів України. І вже не в перший раз. Представники партії СЛУГА НАРОДУ написали заяву в поліцію за фактом запланованих провокацій і проведення фейкових мітингів. Ми просимо провести розслідування і повідомити про його результати.

 

Ваші СЛУГА НАРОДУ і ЗЕ КОМАНДА

#Зробимоцеразом #президентслуганароду #березень2019

Садовий представив програму

Повернути українцям контроль за надрами та критичною інфраструктурою, створити ефективний захист від російської агресії, усунути від влади тих, хто очолює корупційні схеми в країні, модернізувати інфраструктуру та запустити економічне зростання – такі теми стали основними в передвиборчій програмі кандидата в Президенти Андрія Садового.


Лідер «Самопомочі» та мер Львова презентував свою програму та перші кроки на посаді Президента під час з’їзду «Об’єднання «Самопоміч» у Києві, на якому партійці ухвалили рішення про висунення кандидата на посаду Глави держави від партії.


До команди Андрія Садового увійдуть народні депутати та керівники обласних організацій «Об’єднання «Самопоміч», співголова ДемАльянсу Василь Гацько та міський голова Глухова Мішель Терещенко.


«Часто кажуть, що економіка – це не конституційні повноваження Президента. Але я знаю, що тільки при Президентові Садовому доларове ВВП нашої економіки зросте щонайменше вдвічі. Зростуть середні зарплати принаймні до 700 доларів, зростуть пенсії. Як? Дуже просто. Бо Президент Садовий призначить такого Генпрокурора, при якому неможливо буде красти з бюджету, а бюджет не буде втрачати сотні мільярдів на митниці і в офшорах. Президент Садовий призначить такого керівника СБУ, при якому російські агенти не володітимуть українською критичною інфраструктурою, об’єктами енергетики і надрами. Вперед до перемоги. Ми разом це зробимо!» - сказала народна депутатка «Об’єднання «Самопоміч» Тетяна Острікова.


«Тепер є вибір – вибрати Президентом мера успішного міста, який довів, що вміє будувати команди, здатні перемагати. Сьогодні багато кажуть: тому кандидату вигідна війна, той проросійський кандидат, а той взагалі працює на Росію. У нашому випадку таких ризиків немає. Андрій Садовий – український кандидат в Президенти і буде українським Президентом», - наголосив народний депутат Іван Мірошніченко.


«Люди втратили впевненість у завтрашньому дні. Наше велике завдання – повернути надію, повернути перспективу, здобути перемогу всієї країни. Те, що сьогодні ми маємо можливість висувати свого кандидата у Президенти – це прекрасний шанс отримати у 2019 році і далі реалізовані плани. Я вдячний Садовому за те, що набрався сміливості. 


Найголовніше – це мати об’єднання мільйонів громадян. За це об’єднання треба буде поборотися. Але ми це зробимо!» - сказав співголова ДемАльянсу Василь Гацько.


Повна програма кандидата у Президенти України Андрія Садового.
 
Нагадаємо, сьогодні на з’їзді «Об’єднання «Самопоміч» партійці підтримали висунення Андрія Садового на посаду Президента України.

Установчий з'їзд партії "Хвиля"

21 грудня, відбувся установчий з’їзд Політичної Партії “Громадянський рух “Хвиля”. На з’їзді партії було одностайно обрано головою партії Віктора Чумака, прийнято програму партії, обрані керівні органи партії - президію і політраду. Були присутні і зареєструвались 54 делегати, що представляли 24 регіони України. 

Протягом засідання доповідали голова і лідер партії Віктор Чумак, члени президії партії Наталія Новак, Олександр Тарасюк, Володимир Козленко. Член президії Олександр Мочков презентував  робочий варіант програми партії, який було затверджено з урахуванням прийнятих змін. Крім питань порядку денного на з’їзді були обговорені перспективи і стратегічний розвиток об’єднання, обговорена і конкретизована економічна частина програми партії. Головою Тернопільського регіонального осередку Олексієм Станько була внесена пропозиція щодо створення і розбудови молодіжної організації патрії “Хвиля”. Виховання молоді, просвітницька та освітня діяльність, прищеплення патріотизму та відповідальності за державу - чи не найважливіше завдання і виклик для нашего суспільства, зазначив Олексій.  

Також взяли слово голова Харківського регіонального осередку Ніна Баласанян, член президії Рустам Раупов, голова Хмельницького регіонального осередку Дмитро Ісламов, голова регіонального осередку Київської області Олена Лящевська, голова Чернігівського регіонального осередку Борис Бойправ, голова Чернівецького регіонального осередку Ігор Кузьмук, Пересічний , Оленченко, голова Одеського регіонального осередку Ігор Демчук.

І останнім, але не останнім за змістом, на порядку денному засідання партії було питання підтримання партією “Громадянський рух “Хвиля” кандидатури Анатолія Гриценка на виборах Президента України 2019 року. Майбутній кандидат взяв слово, вислович вдячність і ще раз наголосив, що об’єднання опозиційних демократичних сил - це головний запит суспільства та єдино вірний й необхідний шлях перемоги сьогодні. А також запевнив, що бере на себе відповідальність, покладену на нього в якості кандидата в майбутні президенти та буде стояти на стражі чесної, порядної і відповідальної роботи на передбиборчому шляху, і головне, після перемоги на виборах.

Завершився з’їзд голосуванням і одностайним прийняттям рішення про підтримку кандидатури Гриценка Анатолія Степановича на виборах Президента України 2019 року. А також акапело виконанням національного гімну України.

Держава

  • Телеграм бот "Твій голос"
  • "Людина року-2018": малий бізнес
  • Експорт продуктів до ЄС
  • Такої партії ще не було

Соцiум

  • Програма "SDG-Амбасадори"
  • Конкурс екологічних стартапів
  • Greencubator нагородив зелених"
  • Лідери - за сталий розвиток

 

Коментарі

Робер Герцог:"Жодних нових зобов'язань і обмежень".
23.08.2018
Професор Страсбурзького університету, експерт Ради Європи Робер Герцог... Подробнее...
Андрій Доценко, керівник компанії Sky Building: "Моно-міста, як спадок від СРСР"
29.11.2017
У спадщину від Радянського Союзу нам дісталося багато населених пунктів, які... Подробнее...
Світлана Теуш: "Сонячна енергетика в Україні є досить привабливою"
03.11.2017
1.      Вітаю. Темою вашого виступу на конференції «Solar Energy Ukraine... Подробнее...
Бернард Юкер: "Ви не можете планувати кар'єру"
14.07.2017
Після 37 років роботи в компанії АББ, Бернард Юкер планує піти у відставку. Він був... Подробнее...

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 1.5.2019 У LG найпродуктивніша
  • 22.4.2019 GEFCO Україна демонструє
  • 22.4.2019 Greencubator нагородив
  • 23.3.2019 Kyiv Law&Trade
  • 14.4.2019 Зникло понад 80
  • 9.4.2019 Новий туристичний сезон у
  • 9.4.2019 Благодійний концерт фонду
  • 3.4.2019 5-ий Форум
  • 31.3.2019 Творчі школярі поїдуть до
  • 26.3.2019 Церемонія нагородження "Людина
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Сталий розвиток, Екологія
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені