This version of the page http://www.bizreliz.com/novinki-hi-tech/ (185.68.16.23) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-04. The original page over time could change.
Новинки Hi-Tech

Новинки Hi-Tech

Продажі Galaxy Watch Active

Новітня серія носимих пристроїв Samsung Galaxy Watch Active уже в продажі в Україні. Galaxy Watch Active доступні в cрібному, чорному, золотому та кольорі аквамарин за рекомендованою роздрібною ціною 6 999 грн.

 

Galaxy Watch Active: Спорт і стиль

Galaxy Watch Active поєднують витончений преміальний дизайн і інтелектуальні технології. Вони створювалися для користувачів, що приділяють увагу моді та прагнуть щодня підтримувати необхідний рівень фізичної активності. Пристрій одержав оновлений дизайн, тонкий та легкий корпус і багатий набір функцій для збалансованого способу життя. Завдяки привабливому мінімалістичному інтерфейсу процес управління пристроєм став ще простішим. Широкий вибір стильних циферблатів і різнокольорових спортивних ремінців дозволяють підкреслити унікальний стиль кожного користувача.

 

Galaxy Watch Active використовують комплексний підхід і дозволяють контролювати всі важливі параметри фізичної активності людини (включаючи навантаження під час тренувань, якість сну, рівень стресу та стан здоров’я), що перетворює пристрій в персонального тренера, доступного користувачу протягом всього дня. Новинки мають весь набір функцій сімейства Galaxy, а також найсучасніші технології моніторингу активності та стану здоров’я.

 

 Вимірювання кров’яного тиску¹: З додатком My BP Lab, розробленим спільно з Каліфорнійським університетом (Сан-Франциско), на Galaxy Watch Active можна відстежувати один з найважливіших функціональних показників – кров’яний тиск.

 Спокій кожен день: Стежити за рівнем стресу стає простіше з вбудованою функцією Stress Tracker. З її допомогою можна контролювати стан організму, а при підвищенні рівня стресу пристрій пропонує дихальні вправи, ефективність яких можна перевірити відразу на екрані пристрою.

 Фітнес-трекер: Користувач вибирає потрібну вправу і починає тренування. Galaxy Watch Active автоматично визначають вид активності (біг, велосипедна прогулянка, веслування, тренування на еліпсі і ще 39 видів вправ можна вибрати в ручному режимі, задаючи щоденні цілі та відстежуючи прогрес).

 

Galaxy Watch Active допомагає урізноманітнити повсякденне життя і розширює можливості мережевої взаємодії, забезпечуючи комплексну інтеграцію з усіма пристроями екосистеми Galaxy. Пристрій сумісний з ОС Android і iOS, а також підтримує популярні сторонні додатки, такі як Under Armour, Spotify² і Strava.

 

<span style="display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;" data-mce-type="bookmark" class="mce_SELRES_start"></span>

 

Технічні характеристики Galaxy Watch Active

Характеристики

 

Опис

 

Кольори чорний, сірий, зелений та рожевий
Габарити та вага 40 мм, 39,5×39,5×10,5 мм, 25 г
Дисплей 1,1 дюйми (28 мм) 360×360 AMOLED, Full Color Always On Display

Corning® Gorilla® Glass 3

Ремінець 20 мм (змінний)
Батарея 230 мА∙г
Процесор Exynos 9110 Dual core 1,15 ГГц
ОС Wearable OS 4.0 на базі Tizen
Пам’ять 768 МБ RAM + 4ГБ вбудований накопичувач
Підключення Bluetooth®4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS/ГЛОНАСС
Датчики Акселерометр, гіроскоп, Барометр, Датчик серцевого ритму, Датчик освітленості
Зарядка Безпровідна на базі WPC
Захист 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Сумістність Samsung, інші пристрої на ОС Android: Android 5.0 або вище, RAM 1,5 ГБ і вище
iPhone: iPhone 5 і вище, iOS 9.0 і вище

Інтелектуальний дисплей

Компанія LG Electronics Inc. (LG) розпочинає продажі унікального інтелектуального дисплея з потужним динаміком. LG XBOOM AI ThinQ WK9, який є високоефективним і стильним девайсом для «розумного» будинку, поєднує можливості Google Assistant і неперевершену якість звуку від Meridian Audio. Спочатку смарт-дисплей LG з’явиться в США, а далі й на інших ключових ринках світу.

 

Новий смарт-дисплей розроблено спільно з компанією Google, що забезпечує підтримку в моделі WK9 можливостей інтелектуального помічника Google Assistant і додаткові зручності при використанні сенсорного екрана. У розробці WK9 також брала участь компанія Meridian Audio, глобальний лідер й інноватор в створенні преміальних аудіорішень. Завдяки цій співпраці WK9 відтворює високоякісний звук, а також точно визначає вокал і баси незважаючи на свої компактні габарити.

 

WK9 оснащений фронтальною камерою для відеозв’язку та стереодинаміком на 20 Вт, що є найпотужнішим показником на ринку «розумних» динаміків. Також новий смарт-дисплей LG підтримує технології від Meridian, забезпечуючи відтворення кришталево чистого аудіо для спілкування з близькими людьми й прослуховування улюбленої музики. 8-дюймовий сенсорний дисплей в WK9 дозволяє насолоджуватися програванням найкращих відео на YouTube й відкриває зручний доступ до таких ресурсів, як Google Maps і Google Photos.

 

Окрім виняткових аудіо- та відеоможливостей, LG XBOOM AI ThinQ WK9 забезпечує легке керування іншими пристроями LG ThinQ, а саме «розумними» телевізорами й побутовою технікою LG, а також понад 10 000 смарт-девайсами з підтримкою Google Assistant.

 

«Наше партнерство з Google та Meridian Audio дарує користувачам новий досвід мультимедійних розваг вдома, завдяки підтримці «розумних» можливостей Google Assistant і преміальних аудіотехнологій від Meridian, –- сказав Сео Джонг-джей (Seo Young-jae), голова аудіо- та відеопідрозділу компанії LG Home Entertainment. – На відміну від інших динаміків з AI, де якість звуку відіграє другорядну роль, WK9 є першим інтелектуальним пристроєм з підтримкою високоякісного звучання».

 

Додаткова інформація та ціни будуть оголошені окремо для кожного ринку на момент надходження товару в продаж.

 

Характеристики:

 

·      Дисплей: 8-дюймовий сенсорний екран HD

·       Динамік: 2-канальний / 20 Вт

·       Камера: 5-мегапіксельна

·       Операційна система: Android Things

·      Габарити (Ш x В x Г): 370 x 244 x 145 мм

·      Вага: 1,51 кг

·      Підключення: Wi-Fi / Bluetooth

·      Джерело живлення: 5,6 Вт

·       Кольори: Чорний

Нові моделі процесорів

Компанія AMD рада повідомити, що дві нові моделі процесорів - Ryzen ™ 5 2500X і Ryzen ™ 3 2300X - вже надійшли в продаж. Зокрема, настільні ПК Acer Nitro N50-100 на базі Ryzen 5 2500X доступні для замовлення в деяких регіонах світу.

 

Ця лінійка продуктів дозволяє партнерам AMD з числа OEM-виробників і системних інтеграторів розробляти свої власні унікальні системи, які націлені на споживачів, що шукають готові рішення для ігор, домашнього використання або ПК маленького розміру.

 

 

Модель

Кількість ядер

Кількість потоків

Підвищена/базова тактова частота (ГГц) 

Кеш

TDP (Вт)

Кількість графичних блоків

Доступність PBO

AMD Ryzen7 2700E

8

16

4.0/2.8

20 Мб

45 Вт

N/A

Ні

AMD Ryzen 5 2600E

6

12

4.0/3.1

19 Мб

45 Вт

N/A

Ні

AMD Ryzen 5 2500X

4

8

4.0/3.6

10 Мб

65 Вт

N/A

Так

AMD Ryzen 5 2400GE

4

8

3.8/3.4

6 Mб

35 Вт

11

Ні

AMD Ryzen 3 2300X

4

4

4.0/3.5

10 Мб

65 Вт

N/A

Так

AMD Ryzen 3 2200GE

4

4

3.6/3.2

6 Мб

35 Вт

8

Ні

 

Обидва нові процесори Ryzen володіють збільшеною частотою в 4 ГГц, а також використовують алгоритми Precision Boost 2 і XFR 2, що з'явилися разом з лінійкою процесорів Ryzen другого покоління. Унікальною особливістю Ryzen 5 2500X і Ryzen 3 2300X є використання єдиного комплексу ядер (CCX), виготовленого за технологією 12нм і на базі архітектури «Zen +», що забезпечує приріст продуктивності на 8-10% в однопоточних і багатопоточних навантаженнях в порівнянні з попереднім поколінням чіпів .

 

Завдяки наявності 4 ядер і до 8 обчислювальних потоків, тепловиділенню в 65 Вт і підтримці пам'яті DDR4-2933 МГц нові процесори Ryzen можуть бути легко інтегровані в інноваційну та стабільну платформу рішень AMD для настільних ПК.

 

Як і вже доступні Ryzen X-серії, нові процесори повністю розблоковано для налаштування продуктивності, вони підтримують Precision Boost Overdrive при використанні з відповідною материнською платою і сумісні з екосистемою Socket AM4.

 

Доступність нових систем ви можете уточнити у локальних виробників ПК.

Обновленный Inspiron Gaming

На IFA, ведущей мировой выставке бытовой техники и электроники, и PAX West, одном из крупнейших игровых событий в Северной Америке, Dell и Alienware представили обновленные ноутбук Inspiron 15 7000 Gaming, настольный ПК Inspiron Gaming и Alienware Aurora.

Alienware – это 20-летняя история игровых продуктов премиум-класса со взрывной производительностью и культовым дизайном. Для более экономных игроков Dell запустила линейку Inspiron Gaming с мощными процессорами, графикой и системой охлаждения, чтобы расширить возможности геймеров играть в современные игры на доступных устройствах.

Inspiron 15 7000 Gaming

Новый Inspiron предлагает дискретную графику NVIDIA GeForce GTX 1060 и технологию NVIDIA Max Q Design, четырехъядерный процессор Intel 7-го поколения и вентиляторы двойного действия. Антибликовый Full HD дисплей IPS с отличными углами обзора или 4K UHD дисплей обеспечивают четкое изображение, в то время как программное обеспечение Waves MaxxAudio Pro – идеальный звук. Новые 2×2 антенны WiFi гарантируют быструю работу беспроводной сети, в то время как программное обеспечение SmartByte приоритизирует игровой и видеоконтент, чтобы поддерживать бесперебойную работу игр и видео даже во время больших загрузок. Новая батарея заряжается на 80% в течение часа, а многоцелевой порт Thunderbolt 3 соединяет несколько устройств (включая поддержку до двух дисплеев 4K) с ноутбуком, обеспечивая скорость передачи до 40 Гбит/с. Также есть сканер отпечатков пальцев для безопасного и простого входа в систему через Windows Hello. Цена в США – от $999, а версия 4К – от $1449, в Украине модель будет доступна уже этой осенью.

Игровые системы Dell Inspiron 15 7000, доступные на Dell.com, отвечают минимальным требованиям для Windows Mixed Reality Ultra и оптимизированы для работы с новой гарнитурой Dell Visor Windows Mixed Reality.

Inspiron Gaming Desktop с новейшими процессорами AMD Ryzen

Этот настольный ПК оснащен многоядерными процессорами Ryzen от AMD с поддержкой SenseMI, настройками Ready for VR и дискретными графическими картами AMD или NVIDIA с поддержкой двойной графики. Также имеется Waves MaxxAudio Pro с мощным 7.1-канальным HD-аудио, жесткие диски большой емкости и опцией dual-drive с SSD-накопителями. В США цены начинаются от $599, с VR-настройками – от $999, в Украине модель будет доступна уже этой осенью.

Alienware Aurora с графической картой Radeon RX Vega 64

Фестиваль PAX West будет первым событием в США, где геймеры смогут испытать всю мощь Alienware Aurora, оснащенного новой флагманской графической картой AMD Radeon RX Vega 64. Alienware является первым OEM-производителем, предлагающим новую GPU AMD Radeon.

Графическая карта Radeon RX Vega 64 может похвастаться потоковым процессором 4096, это в сравнении с 2304 у Radeon RX 580 и пропускной способностью до 484 ГБ в сравнении с 256 ГБ на RX 580. Цена в США – от $1549,99.

О компании Dell

Отмеченные наградами настольные компьютеры, ноутбуки, игровые системы, устройства 2-в-1, тонкие клиенты, мощные рабочие станции и защищенные устройства для специализированных сред, мониторы, решения и услуги по безопасности – все это компания Dell предоставляет пользователям по всему миру для безопасного подключения, работы и сотрудничества в любом месте в любое время. Компания Dell, часть корпорации Dell Inc., обслуживает заказчиков от индивидуальных потребителей до организаций всех размеров с самым широким и инновационным портфолио решений.

Держава

  • Телеграм бот "Твій голос"
  • "Людина року-2018": малий бізнес
  • Експорт продуктів до ЄС
  • Такої партії ще не було

Соцiум

  • Програма "SDG-Амбасадори"
  • Конкурс екологічних стартапів
  • Greencubator нагородив зелених"
  • Лідери - за сталий розвиток

 

Коментарі

Робер Герцог:"Жодних нових зобов'язань і обмежень".
23.08.2018
Професор Страсбурзького університету, експерт Ради Європи Робер Герцог... Подробнее...
Андрій Доценко, керівник компанії Sky Building: "Моно-міста, як спадок від СРСР"
29.11.2017
У спадщину від Радянського Союзу нам дісталося багато населених пунктів, які... Подробнее...
Світлана Теуш: "Сонячна енергетика в Україні є досить привабливою"
03.11.2017
1.      Вітаю. Темою вашого виступу на конференції «Solar Energy Ukraine... Подробнее...
Бернард Юкер: "Ви не можете планувати кар'єру"
14.07.2017
Після 37 років роботи в компанії АББ, Бернард Юкер планує піти у відставку. Він був... Подробнее...

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 1.5.2019 У LG найпродуктивніша
  • 22.4.2019 GEFCO Україна демонструє
  • 22.4.2019 Greencubator нагородив
  • 23.3.2019 Kyiv Law&Trade
  • 14.4.2019 Зникло понад 80
  • 9.4.2019 Новий туристичний сезон у
  • 9.4.2019 Благодійний концерт фонду
  • 3.4.2019 5-ий Форум
  • 31.3.2019 Творчі школярі поїдуть до
  • 26.3.2019 Церемонія нагородження "Людина
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Сталий розвиток, Екологія
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені