This version of the page http://mvs.gov.ua/ua/polls/ (78.109.18.10) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-04-28. The original page over time could change.
МВС | Анкетування
Анкета

Анкета для проведення опитування громадян, які взаємодіяли (взаємодіють) з Міністерством внутрішніх справ

Просимо звернути увагу, що зазначене опитування стосується діяльності Міністерства внутрішніх справ, а саме: апарату МВС та його територіальних органів з надання сервісних послуг, закладів, установ і підприємств, що належать до сфери управління МВС

1. Чи стикались Ви з корупційними проявами в діяльності МВС? Якщо «так», у яких сферах діяльності?(Зазначте не більше 3-х позицій)

2. Чи доводилося Вам чи Вашим знайомим, упродовж останніх 12 місяців, давати працівникам територіальних органів з надання сервісних послуг МВС чи третім особам, хабар за отримання адміністративних послуг? Якщо так, то за яку послугу

3. Чи доводилося Вам чи Вашим знайомим, упродовж останніх 12 місяців, давати хабар працівникам навчальних закладів системи МВС? Якщо так, то у яких випадках? (Зазначте не більше 3-х позицій)

4. Чи доводилося Вам чи Вашим знайомим, упродовж останніх 12 місяців, давати хабар працівникам медичних закладів системи МВС? Якщо так, то у яких випадках? (Зазначте не більше 3-х позицій)

5. Чи доводилось Вам чи Вашим знайомим упродовж останніх 12 місяців давати хабар працівникам МВС за вирішення кадрового питання? (Зазначте не більше 3-х позицій)

6. Які, на Вашу думку, основні причини корупційних проявів у діяльності МВС (Зазначте не більше 3-х позицій)

7. Чи зверталися Ви до МВС з повідомленнями про факти корупційних проявів в діяльності МВС або з пропозиціями стосовно протидії корупції?

8. Якщо Ви не зверталися до МВС з повідомленнями про факти корупційних проявів в діяльності МВС або з пропозиціями стосовно протидії корупції, то через які причини?

9. Як, на Ваш погляд, змінився рівень корупції в діяльності МВС за період 2016 – 2018 рр.:

10. Зазначте до п’яти:

а) постанов Кабінету Міністрів України, які регламентують діяльність МВС, у яких містяться положення, які самостійно чи у поєднанні з іншими нормами можуть сприяти вчиненню корупційних правопорушень або правопорушень, пов’язаних з корупцією.

10. Зазначте до п’яти:

б) відомчих актів, які регламентують діяльність МВС, у яких містяться положення, які самостійно чи у поєднанні з іншими нормами можуть сприяти вчиненню корупційних правопорушень або правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Заповніть, будь ласка, усі поля форми

Дякуємо за участь в опитуванні! Ваші відповіді будуть використані при оцінюванні корупційних ризиків у діяльності МВС у зв’язку з підготовкою проекту Антикорупційної програми МВС на 2019 рік

ІНФОРМАЦІЯ
Органи МВС
Національна поліція України
Державна прикордонна служба України
Державна служба України з надзвичайних ситуацій
Національна гвардія України
Державна міграційна служба України
Головний сервісний центр МВС України