This version of the page http://irc.gov.ua/ua/edr_users_cnap (193.111.173.134) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-04-15. The original page over time could change.
Для ЦНАП та ОМС | Державне підприємство «Інформаційно-ресурсний центр»

Для ЦНАП та ОМС

Підключення центрів надання адміністративних послуг та органів місцевого самоврядування

Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» визначено, що повноваження державного реєстратора з прийому документів для надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та видачі оформлених результатів їх надання, можуть виконувати посадові особи органів місцевого самоврядування, адміністратори центрів надання адміністративних послуг (далі – Користувачі).

Нормативна база

  • Закон України від 06.09.2012 № 5203-VI «Про адміністративні послуги».
  • Закон України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань»
  • Наказ Міністерства юстиції України від 28.09.2015 № 1832/5 "Про деякі організаційні заходи щодо надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців".

Інформаційні матеріали

  • Договір приєднання.
  • Технічні вимоги до робочого місця Користувача.

Порядок підключення

  1. Для підключення Користувачів до програмного забезпечення АРМ «ЄДР» необхідно направити на адресу ДП «ІРЦ» оригінал оформленої належним чином Заявки про приєднання до договору (далі – Заявки). До заявки додається належним чином засвідчена копія наказу або протоколу про призначення кожної посадової особи Користувача, якій надається доступ до реєстру.
  2. Після надходження до ДП «ІРЦ» Заявки для підключення до зазначеного програмного забезпечення працівник ДП «ІРЦ» створює обліковий запис користувача та передає заявнику  логін, пароль та інструкції встановлення програмного забезпечення АРМ «ЄДР».
  3. Користувач самостійно встановлює необхідне програмне забезпечення відповідно до інструкції, та, за допомогою отриманого логіну та паролю виконує вхід до програмного забезпечення АРМ «ЄДР».*

* ДП «ІРЦ» надає послуги по первинному встановленню, налаштуванню та технічної підтримки програмного забезпечення АРМ «ЄДР» на договірних засадах.

Електронний цифровий підпис

Для отримання інформації про сумісність ключів електронного цифрового підпису різних акредитованих центрів сертифікації можна звертатися до Служби технічної підтримки Державного підприємства «Інформаційно-ресурсний центр» за номерами телефонів, наведеними у розділі «Контакти» на офіційному сайті підприємства за посиланням: Контакти.