This version of the page http://geonews.com.ua/kolegi (104.18.59.235) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-04-11. The original page over time could change.
GEOnews - Наші колеги

Наші колеги

Веб-сайт GEOnews.com.ua з 2004 року виконує своє основне завдання – оперативне розповсюдження новин надрокористування, геологорозвідувальної галузі,  геологічної науки та суміжних з нею галузей народного господарства. GEOnews.com.ua співпрацює з державними та приватними геологічними підприємствами, профільними відомствами, науковими установами, закладами та організаційними комітетами, що проводять виставки, конференції, семінари в Україні і за кордоном щодо питань вивчення надр, надро- і природокористування, екології, геологорозвідки.

Текстова (новини, анонс заходів, аналітичні матеріали) або графічна інформація (фотографії, банери, макети листівок), отримана від наших колег, може бути розміщена в рубриках "Новини галузі", "Календар", "Партнери". 

GEOnews.com.ua прагне тримати відвідувачів у курсі всіх подій геологічної та геологорозвідувальної галузей та у сфері надрокористування.

З питань співробітництва пишіть нам на адресу [email protected].

Про нас Пошук RSS Архів Партнери

При використанні матеріалів посилання на GEOnews.com.ua обов`язкове
Пишіть нам - [email protected]