This version of the page http://uam.in.ua/?ct=298 (185.68.16.87) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-04-06. The original page over time could change.
Украинская Ассоциация Маркетинга
Карта сайта Сделать стартовой
Сегодня:
06
Суббота
Апрель 2019
РУС УКР ENG
Персональный вход:   Логин: Пароль: Забыли пароль? Зарегистрироваться
Поиск по сайту:
 


Погода Донецк
Винница
Днепропетровск
Донецк
Житомир
Запорожье
Ивано-Франковск
Киев
Кировоград
Луганск
Львов
Николаев
Одесса
Полтава
Ровно
Севастополь
Симферополь
Сумы
Тернополь
Ужгород
Харьков
Херсон
Хмельницкий
Черкассы
Чернигов
Черновцы
Завтра
День:
Ночь:
Курс валюты
USD:
EUR:
RUB:
Наши издания

«Маркетинг-газета»


Октября 2015
Архив выпусков

«Маркетинг в Украине»


Февраля 2019
Архив выпусков



Опросы

Доверяете ли Вы результатам маркетинговых исследований?





Обязательно ли участвовать во всех опросах, которые присылают компании?




Горячие темы форума
честная реклама: это реально?
Организация иссследований в маркетинге
Дизайн виставок
Качество или количество
Организация маркетинговой деятельности на предприятии
Другие темы форума

Региональные представительства ИГКР
Все об исследованиях
Научные конференции
Отчеты о работе УАМ
Приглашаем на тренинг! Полный план тренингов и мероприятий
C 24 Мая 2019
по 25 Мая 2019
10.00-17.00
Всеукраїнський конкурс “Молодь опановує маркетинг” імені Ігоря Ткаченка
Записаться на тренинг
Новости УАМ RSS
29.03.2019

Жінки в політиці: моніторинг онлайн агресії проти кандидаток в Президенти України

Березень – загострення дискусій щодо корупції та гендерної рівності.

За даними дослідження тональності постів в онлайн ресурсах, яке проводилося з 1 березня по 13 березня 2019 року було виявлено, що головними темами дискусії навколо кандидатів та кандидаток залишаються: обман і популістські обіцянки (37%), корупція, зловживання владою та хабарництво, зокрема підкуп виборців (31%), некомпетентність і непрофесійність (17%), електоральні правопорушення (6%),сепаратизм і брак патріотизму (3%), ксенофобія та антисемітизм (3%), погрози фізичної розправи (3%),сексуальне насилля (1%).

VAWE.pdf

  ...
29.03.2019

XVIІ міжнародна науково-практична конференція «Маркетинг в Україні»

Конференція «Маркетинг в Україні» , яка відбулася 22-23 березня 2019 року у конференц-залі головного корпусу КНЕУ імені Вадима Гетьмана зібрала разом практиків та викладачів. У фокусі конференції були питання обговорення сучасних тенденцій розвитку маркетингу в Україні, формування Робочих груп для розробки професійних стандартів з маркетингу.

  ...
13.03.2019

Програма конференції "Маркетинг в Україні"

Програма XVIІ міжнародної науково-практичної конференції

«МАРКЕТИНГ В УКРАЇНІ»

22 березня 2019 року

Пленарне засідання

Конференц-зал головного корпусу КНЕУ імені Вадима Гетьмана

(проспект Перемоги 54/1, Київ)

  ...
10.03.2019

Конференція «Маркетинг в Україні»

Конференція «Маркетинг в Україні»

 ГО «Українська Асоціація Маркетингу» запрошує на XVIІ міжнародної науково-практичної конференцію «Маркетинг в Україні» , яка відбудеться 22-23 березня 2019 року у Конференц-залі головного корпусу КНЕУ імені Вадима Гетьмана (проспект Перемоги 54/1, Київ). У фокусі конференції обговорення сучасних тенденцій розвитку маркетингу в Україні, формування Робочих груп для розробки професійних стандартів з маркетингу.

 Партнери конференції:

Кафедра маркетингу ім. А.Ф. Павленка ДВНЗ КНЕУ ім. Вадима Гетьмана

Асоціації сприяння глобалізації освіти та науки SPACETIME

Вартість участі 500 грн

 Контакти організаторів: for.good.ad@gmail.com   Тел: 0677758561

або brovchenko@kneu.edu.ua Тел: 0932156085
09.03.2019

Жінки в політиці: моніторинг онлайн агресії проти кандидаток в Президенти України

Градус мови ворожнечі в онлайн ресурсах щодо жінок, кандидаток в Президенти, зростає

За даними дослідження тональності постів в онлайн ресурсах, яке проводилося з 16 лютого по 26 лютого 2019 року було виявлено, що головними темами дискусії навколо кандидатів та кандидаток залишаються: корупція, зловживання владою та хабарництво, зокрема підкуп виборців (42%), обман і популістські обіцянки (41%), некомпетентність і непрофесійність (7%), сепаратизм і брак патріотизму (6%), ксенофобія та антисемітизм (2%), сексуальне насилля (1%), електоральні правопорушення (1%), погрози фізичної розправи (1%). В той же час, дослідження показало, що висловлювання стають все більш агресивними.
VAWE_Online_#2_Ukr.pdf 
08.03.2019

Шановні колежанки!

Приміть щирі вітання з днем 8 березня! Святом жіночої солідарності та боротьби за права жінок! Права бути жінкою, бути гарною, бути слабкою та сильною, бути собою!

З повагою

Ірина Лилик

Президент ГО Українська Асоціація Маркетингу,

Голова ІГКР

  ...
16.02.2019

Дослідження проявів онлайн насильства щодо жінок-кандидаток в президенти України

Дослідження проявів онлайн насильства щодо жінок-кандидаток в президенти України реалізується громадською організацією Українська асоціація маркетингу в рамках проектів «Відповідальна та підзвітна політика в Україні» та «Зміцнення законодавчих та виборчих процесів шляхом посилення громадської участі та надання технічної допомоги», які здійснюються Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та британської допомоги від уряду Великої Британії. Дослідження факторів насильства щодо жінок в процесі виборів (VAWE), проводиться в різних країнах світу, зокрема у США, Зімбабве, Шрі-Ланці, Україні, Афганістані та Лівії, та є невід’ємною частиною діяльності IFES, яка спрямована на розширення прав та можливостей жінок щодо участі у політичних та виборчих процесах.
Подробно15.02.pdf
  ...
31.01.2019

Для громадського обговорення

Уважаемые коллеги!

В рамках подготовки 14 Всеукраинского конкурса научных студенческих работ по маркетинговым исследованиям «Молодежь осваивает маркетинг» им. Игоря Ткаченко, предлагаем обсудить вопрос о повышении статуса Конкурсов, которые проводятся профессиональными объединениями.

Задача таких конкурсов – формирование диалога между прогрессивной научной общественностью и рынком труда. Участие студентов, их подготовка к такому конкурсу требует немалых усилий от преподавателей, что сегодня не отражается в оценочных рейтингах. Прошу ознакомиться с письмом в МОН, которое подготовлено инициативной группой. Приглашаем  также к широкому общественному обсуждению этого вопроса.

С уважением,

Ирина Лылык, президент УАМ

Наталия Савицкая, руководитель инициативной группы

Пропозиції.pdf ГО «Українська Асоціація Маркетингу» щодо внесення змін до переліку видів і результатів професійної діяльності особи за спеціальністю, яка застосовується до визнання кваліфікації, відповідної спеціальності (підпункт 14 пункту 30  чинних Ліцензійних умов)

  ...
13.01.2019

Всеукраїнський конкурс “Молодь опановує маркетинг” імені Ігоря Ткаченка розпочав прийом наукових дослідницьких робіт студентів 2019

Мета конкурсу: підтримати талановиту молодь, створити інформаційну платформу для обміну знаннями і прогресивними методиками та формування професійних компетенцій, сприяти наближенню освітнього процесу до вимог ринку праці.

 

Роботи приймаються до 28 лютого 2019 року.

Роботи надсилаються на електронну адресу: marketingconf@kneu.edu.ua, iryna.lylyk@kneu.ua

З вимогами можна ознайомитися на сайті: http://uam.in.ua/rus/projects


СПОНСОРИ КОНКУРСА:

Компанія Kantar - TNS, GfK - ЮКРЕЙН, ACNielsen, КМІС, InMimnd,  Umbrella Research, YasnoResearch, Millward Broun АРМІ-Маркетинг Україна

 

 

  ...
11.01.2019

VІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ДИСТАНЦІЙНА КОНФЕРЕНЦІЯ «МЕНЕДЖМЕНТ ТА МАРКЕТИНГ У СКЛАДІ СУЧАСНОЇ ЕКОНОМІКИ, НАУКИ, ОСВІТИ, ПРАКТИКИ»

(державне реєстраційне посвідчення Укр ІНТЕІ МОН України від 09.08.2018 р. № 263; Матеріали конференції включено до Міжнародного індексу цитування)

Шановні колеги!

Кафедра фармацевтичного маркетингу та менеджменту Національного фа­рмацевтичного університету Міністерства охорони здоров’я України (м. Харків) запрошує Вас прийняти участь у VІІ Міжнародній науково-практичній дистанцій­ній конференції «МЕНЕДЖМЕНТ ТА МАРКЕТИНГ У СКЛАДІ СУЧАСНОЇ ЕКОНОМІКИ, НАУКИ, ОСВІТИ, ПРАКТИКИ», яка відбудеться 21 бере­зня 2019 року.

  ...
Все новости

Спонсоры
Купить книги online


Партнёры


Мы в Контакте