This version of the page http://eset.ua/ua/news/results/ (148.251.184.110) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-04-06. The original page over time could change.
Новини компанії ESET.

  • ESET отримала першість у виявленні спаму за результатами огляду Virus Bulletin

    Компанія ESET — експерт у галузі інформаційної безпеки — отримала відзнаку VBSpam+ в нещодавньому звіті відомого британського журналу Virus Bulletin.

  • ТОП-10 шкідливих програм в Україні: березень, 2019

    Компанія ESET — експерт у галузі інформаційної безпеки — розповідає про тенденції поширення шкідливого програмного забезпечення у березні 2019 року. За даними, отриманими за допомогою системи швидкого сповіщення ESET Live Grid, найбільш активним в Україні минулого місяця було рекламне програмне забезпечення.

  • Група кіберзлочинців OceanLotus вдосконалює інструментарій

    Компанія ESET — експерт у галузі інформаційної безпеки — виявила нову шкідливу активність групи кіберзлочинців OceanLotus.

  • Інтернет речей у бізнес-середовищі: виклики для кібербезпеки

    Сьогодні пристрої Інтернету речей не лише масово використовуються у щоденному вжитку, але й у сучасному бізнес-середовищі.

  • Продукти ESET отримали визнання AV-Comparatives

    Компанія ESET — експерт у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про отримання нагород за результатами тестування незалежної організації AV-Comparatives у 2018 році.

  • GREYCORTEX отримала визнання Gartner

    Компанія GREYCORTEX — участник ESET Technology Alliance —  увійшла до списку провідних постачальників рішень для аналізу мережевого трафіку за результатами рейтингу «Market Guide» компанії Gartner за 2019 рік.

  • Компанія Safetica отримала ряд визначних нагород

    Компанія Safetica отримала декілька важливих нагород в галузі кібербезпеки. Цього року Safetica потрапила до ТОП-100 європейських компаній за версією Red Herring, а також була нагороджена срібною відзнакою «CyberSecurity Excellence Awards» та бронзовою нагородою «Global Security Excellence Awards».

  • Розумні будинки — новий вектор атак кіберзлочинців

    Технологія розумного дому вже давно перестала були фантастикою. З кожним роком кількість таких будинків лише збільшується, а на карті світу починають з’являтися навіть розумні міста.

  • Ера машинного навчання в кібербезпеці: крок до прогресу чи загроза людству?

    Через високі темпи технологічного розвитку цифрова сфера все більше впливає на наше життя. Зокрема, в різних галузях діяльності для вирішення буденних проблем використовуються технології машинного навчання.

  • ESET стала «Вибором читачів» за версією журналу PC Magazine

    Компанія ESET отримала відзнаку «Вибір читачів» за версією журналу PC Magazine за кращі рішення для захисту домашніх користувачів у 2019 році.