Відповіді на основні Питання

10minschool – це революційна ідея, яка вірить, що успіх кожного студента - залежить від нього самого. А ми, в свою чергу, раді надати вам усі необхідні матеріали та можливості! 10minschool це розумний вклад у Ваше навчання зараз та успішноу кар’єру згодом. Це можливість контролювати Ваш час та розумове навантаження.
Підписка на веб-сайті дає Вам право на необмежений доступ до відео-конференцій, онлайн-занять та бібліотеки, яка містить більше 1000 тем шкільної та студентської навчальної програми. 10minschool - це інтерактивна освіта в зручному форматі.
Кожне відео триває близько 10 хв. Усього за 10 хв – їдучи в метро, в машині, по дорозі в школу чи університет – ви зможете підготуватись до уроку, контрольної чи ЗНО, вивчити новий матеріал.
10minschool - це новітня соціальна система. Додавайте друзів, спілкуйтесь з викладачами, структуруйте матеріал за власним бажанням. Всі заняття проводять кваліфіковані вчителі по програмі, схваленій Міністерством освіти України.
Ваш смартфон чи планшет стане незамінним інструментом для вашого успіху.
10minschool - доступна скрізь та в усіх форматах. Для нас успіх наших студентів – є найголовнішим.
Наш успіх це Ваш успіх.
Ласкаво просимо у школу майбутнього!
10minschool відкрита для всіх.
Для школярів та студентів, які хочуть мати переваги під час навчальної програми.
Для тих, хто хоче вступити до Вищого Навчального Закладу або здати екзамени на відмінно без зусиль.
Для тих, хто потребує розширення свого кругозору, та не може втрачати по 2-3 години на день з репетитором.
Для тих, хто вміє цінувати свій час.
Для всіх, хто знає ціну знанням.
10minschool має 2 особливості!
Перше - якість! Відео записується в професійній студії. Кожен вчитель забезпечує свій курс додатковими матеріалами за допомогою тактильної таблиці. Завдяки новітній методиці систематизації матеріалу - кожен курс триває лише 10 хвилин! Це еквівалентно 3 пісням.
Другий важливий момент - ціна! Згідно останніх досліджень - кожна українська родина витрачає від 2х с половиною до 12-и тисяч гривень сімейного бюджету щорічно на освіту. Організатори проекту 10minschool пропонують найнижчу ціну на навчальні онлайн-програми в Україні!
Навчальна соціальна мережа 10minschool працює в будь-якому місці, де є інтернет! Ви можете переглядати уроки на комп'ютері, планшеті чи смартфоні - який це дозволяє за технічними характеристиками - не залежно від фірми виробника!
Це новий формат адаптації до сьогоднішніх студентам і їхньому способу життя.
Для кожного пакету є обмеження при перегляді відео! Дізнайтесь більше з деталей вашого купону!
Пам'ятайте, що окрім відео-уроку, кожен вчитель також робить для студентів додатковий навчальний матеріал у двох форматах - Power Point та PDF.
Навчальна соціальна мережу 10minschool - є революцією в світі освіти!
Ми хочемо, щоб школа майбутнього стала для наших студентів шляхом до найвищих академічних висот!
Ми віримо, що знання мають бути доступні усім незалежно від доходів родини та соціального статусу.
10minschool - це не тільки збірка відео-уроків, а ціла соціальна мережа для студентiв. Ми пропонуємо в режимі реального часу поспілкуватися з нашими професорами, як стосовно певних тем курсів, так і загальних питань. Також 10minschool дозволяє створювати віртуальні класи - онлайн-курси в супроводі вчителя.
Також форуми на нашому сайті допоможуть вам поділитись інформацією, або досвідом з іншини студентами, та дізнатись їхню точку зору стосовно будь якого предмету, або вчителя. Обговорення навчальної програми допоможе вам розширити свої знання!
Освіта не має меж!