This version of the page http://klo.ua/ua/advantages (89.184.79.18) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-28. The original page over time could change.
Мережа АЗК KLO : Наші переваги
UA
  • RU
0 800 301 555

Назустріч вам

На автозаправних комплексах KLO ми пропонуємо не тільки пальне, але й намагаємось задовільнити все більше ваших потреб, пропонуючи безліч послуг – від гарячого обіду у «Борщі» чи повноцінного перекусу на KAWABAR до мийки автомобіля. У прагненні зберегти ваш час ми пропонуємо найсвіжіші продукти до вашого столу з VILLA MARKET.

Колекція пального

На АЗК KLO ви можете обрати пальне з України, Литви і Білорусі – ми пропонуємо різноманіття, щоби ви могли підібрати найпридатніше пальне для вашого автомобіля.

Інноваційність

KLO – першопроходець серед операторів ринку пального у галузі альтернативних джерел енергії. Ми змогли довести переваги диверсифікації енергоресурсів на прикладі АЗК. Поява сонячних панелей у мережі та перехід на тверде пальне у системі опалення дозволяють KLO не лише позбавитись тиску монополістів, але й значно скоротити витрати.

Столичність

KLO – столична мережа АЗС, наші комплекси розташовані переважно у київському регіоні. Ми піклуємось про комфорт кожного клієнта, тому прагнемо якнайкраще обладнати наші АЗК, щоби ви відчували нашу турботу.

Зв'язатися з нами