This version of the page http://aik.ua/privet-mir/ (91.222.137.95) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-27. The original page over time could change.
УВАГА! УВАГА! УВАГА! Розшукуються мотивовані підлітки з інвалідністю!!! - БФ АІК

УВАГА! УВАГА! УВАГА! Розшукуються мотивовані підлітки з інвалідністю!!!

by admin_Anastasia

Міжнародний благодійний фонд «Життя з надлишком» оголошує конкурс на отримання грантів на навчання для підлітків з інвалідністю віком від 15 до 18 років за програмою освітньої платформи Go ITeens — «Стань майстром Web — розробки»
( http://bit.ly/2jlZ7Tx )

Ні для кого не секрет, що спеціалісти у сфері новітніх технологій програмування є найбільш популярними і високооплачуваними на ринку праці. Наш новий проект спрямований саме на формування у підлітків міцного фундаменту для освоєння технологій програмування та надання конкретних навиків для формування майбутньої професії в даній сфері. Також велику увагу ми приділяємо розвитку особистих значущих якостей людини для набуття підприємницьких та лідерських навичок.

Якщо ви зацікавлені, заповнюйте скоріш анкету http://bit.ly/2jGaMgW, і ми обов’язково зв’яжемося з вами!

Share

admin_Anastasia

Recommended Posts

Young Business Club, який об’єднує понад 400 власників бізнесу зі всієї України, в співпраці з Благодійним фондом “АІК” допоможе людям з інвалідністю з різних куточків України знайти роботу.

21.11.2018

Марафон здоров’я та чистоти довкілля на Трухановому острові

06.09.2018

Інклюзивність та екологічність – головні соціальні напрями Atlas Weekend 2018

02.07.2018

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *