Дух молодості, нестримності та жаги до нового – це втілення нового лаундж-ресторану ЯНГ. Мережа закладів Файне Місто вкотре здивувала тернополян оригінальною ідеєю: клуб нового формату, місце, в якому можна розважитися і поїсти, ресторан для нестандартних вечірок. Заінтриговані? Ми теж!

Азіатська кухня в ресторані YOUNG: оригінальні страви зі східним смаком!

Погодьтесь, що сучасний ресторанний бізнес настільки наситив нас враженнями та ідеями, що вже важко отримати нові емоції, щиро здивуватися. Але Сім’я ресторанів Файного Міста здатна руйнувати кордони сприйняття, формувати нові проекти і цікаво їх реалізовувати. Новий бар-лаундж ЯНГ – це справжнє гастрономічне новаторство у Тернополі:

  • Концепція закладу – party-restaurant. Тут лунає модернізована та адаптована під клубний формат азіатська музика.

  • Ресторан – це своєрідний нестандартний нічний клуб, в якому можна не тільки добре випити, але й смачно поїсти.

  • Концепція кухні вміщує у собі 4 азіатські країни (в’єтнамська, японська, китайська і тайська кухня). Особливість закладу – страви готуються за оригінальним рецептом без адаптації до українського споживача. Що це означає? Ви маєте можливість скуштувати РЕАЛЬНІ страви азіатської кухні, без гіперболізації чи літоти – усе так, наче Ви завітали до оригінального тайського чи японського ресторану.

  • Алкогольні та безалкогольні напої також оригінальні. Східні рецепти коктейлів та лимонадів – заклад варто відвідати хоча б через це!

YOUNG – заклад у стилі лаундж: Тернопіль відчує сучасні тренди і гастрономічні віяння

У цьому закладі кожен гість може насолодитися атмосферою вічної молодості та запалу зі східним лейтмотивом. Незалежно від того, скільки Вам років і хто Ви є за фахом – з  Янг будете у тренді! Вишуканий дизайн, смачна кухня, незмінно привітне і щире обслуговування – ресторан працює у найкращих традиціях мережі закладів Файне Місто.

 

Приємна новина для тих, кому ліньки визирати із затишної домівки або немає часу на відвідини ресторану: з послугою доставки (з’явиться після тестового режиму роботи ресторану) можна насолодитися стравами азіатської кухні будь-де! На fainemisto.com можна отримати додаткову інформацію. Шукаєте оригінальний і розривний до стереотипів клуб? Тернопіль має що запропонувати – party-restaurant YOUNG!