This version of the page http://juscutum.com/info (77.87.194.145) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-22. The original page over time could change.
Информационное предупреждение | Юскутум
вимкнути дудлвключити дудл
Информационное предупреждение

Сайт має виключно інформаційне значення. Матеріали сайту не можуть розглядатися в якості юридичних, податкових, стратегічних, інвестиційних, фінансових та/або інших консультацій. Juscutum та/або його афілійовані особи, в тому числі особи, що беруть участь у підготовці та випуску цього сайту, не несуть відповідальності за можливі наслідки використання інформації на сайті. Відвідувачам сайту рекомендується отримати окремі консультації в разі необхідності ухвалення рішень, що передбачають юридичні наслідки.

Сайт і розміщені на ньому матеріали не є пропозицією укласти договір (офертою) надання юридичних послуг або будь-який інший договір. Послуги надаються Juscutum виключно на підставі договору.

Juscutum не бере на себе зобов’язань з оновлення будь-яких матеріалів, щоб вони відбивали події або обставини, які виникнуть після розміщення матеріалів на сайті.

Інформація на сайті може змінюватися, уточнюватися, переглядатися та доповнюватися, без обов’язку Juscutum повідомляти користувачів сайту про такі зміни.

Крім випадків, коли інше прямо вказано у тексті, авторське право щодо матеріалів, розміщених на цьому сайті, належить Juscutum. Матеріали сайту можуть бути використані для подальшого поширення виключно за попередньою згодою Juscutum із посиланням на джерело. Всі зміни та правки до такої інформації можуть вноситися тільки за попередньою згодою Juscutum.