This version of the page http://onu.edu.ua/uk/fakultety (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-21. The original page over time could change.
Факультети

Економісти-міжнародники ОНУ - фіналісти міжнародного конкурсу «CFA Research Challenge 2018-2019»

Вітаємо студентів спеціальності "Міжнародні економічні відносини" ФМОПС ОНУ імені І.І. Мечникова з участю у фіналі «CFA Research Challenge 2018-2019»! Протягом 4 місяців команда готувала звіт про інвестиційну привабливість компанії «Nestle» і презентувала результати своєї роботи 1 березня 2019 в Києві.

Детальніше...

Всеукраїнська науково-практична конференція «Теоретичні та практичні проблеми мовної підготовки іноземців в аспекті міжнародної комунікації»

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ. Міністерство освіти і науки України, Одеський національний університет імені І. І. Мечникова, Інститут міжнародної освіти, Кафедра мовної та загальногуманітарної підготовки іноземців

Вельмишановні колеги! Запрошуємо Вас до участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції  «Теоретичні та практичні проблеми мовної підготовки іноземців в аспекті міжнародної комунікації», яка відбудеться 16 травня 2019 року.

Детальніше...

Перша міжфакультетська студентська наукова конференція

«Наукова творчість студента-іноземця: самоідентичне вираження в українському просторі"

8 листопада 2018 року з ініціативи кафедри мовної та загальногуманітарної підготовки іноземців в ОНУ відбулася Перша міжфакультетська студентська наукова конференція «Наукова творчість студента-іноземця: самоідентичне вираження в українському просторі". Захід приурочено до кількох вітчизняних та світових знаменних свят, що відзначаються у першій третині листопада: Дня української писемності та мови, Всесвітнього дня молоді та Всесвітнього дня науки.

Детальніше...

Колоквіум – Одеський національний університет імені І.І. Мечникова: престиж навчання

З 14 по 17 травня серед слухачів підготовчого відділення було проведено професійно-орієнтаційний колоквіум з теми Одеський національний університет імені І.І. Мечникова: престиж навчання.

Детальніше...

Всеукраїнська наукова конференція з історії України для студентів й аспірантів «Хаджибеївські читання», 21-22 березня 2019 р.

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнській науковій конференції з історії України для студентів й аспірантів «Хаджибеївські читання», яка відбудеться 21-22 березня 2019 р. на базі кафедри історії України факультету історії та філософії Одеського національного університету імені І.І. Мечникова, за участю Студентського Наукового Товариства кафедри історії України.

Детальніше...

Настановча конференція з педагогічної практики для студентів IV курсу факультету романо-германської філології

21 січня 2019 року на факультеті романо-германської філології, відбулась настановча конференція з педагогічної практики студентів ІV курсу, в якій взяли участь методисти кафедр факультету.

Детальніше...

Відбувся перший випуск магістрів на кафедрі педагогіки ОНУ імені І.І.Мечникова за спеціальністью 011

Кафедрою педагогіки факультету РГФ ОНУ ім. І.І. Мечникова наприкінці  грудня 2018 р. після успішного проходження акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми "Освітні, педагогічні науки" (гарант - завідувач кафедри педагогіки, д.пед.н., професор Цокур Ольга Степанівна) вперше в м. Одеса та Південному регіоні України здійснено випуск 33 магістрів спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки з присвоєнням кваліфікації "Викладач закладів вищої освіти" за чотирма спеціалізаціями:

Детальніше...

Первинна акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми "Освітні. педагогічні науки"

З 17 по 19 грудня 2018 року згідно Наказу МОН України № 2673-л від 06 .12.2018 р. проводиться первинна акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми "Освітні. педагогічні науки" зі спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова. Експертна комісія здійснює акредитаційну експертизу освітньо-професійної програми "Освітні, педагогічні науки" безпосередньо в закладі вищої освіти у складі: завідувача кафедри педагогіки Державного вищого навчального закладу "Криворізький державний педагогічний університет", доктора педагогічних наук, професора Дороніної Т.О. (голова комісії) та професора кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва Хмельницького національного університету, доктора педагогічних наук, доцента Красильникової Г.В. (член комісії).

Детальніше...

Візит до Місії Європейського Союзу з прикордонної допомоги Молдові та Україні економістів-міжнародників ОНУ

Студенти 4 курсу Одеського національного університету імені І.І.Мечникова спеціальності «Міжнародні економічні відносини» успішно прослухали модуль про співробітництво України з ЄС, який викладали фахівці Місії Європейського Союзу з прикордонної допомоги Молдові та Україні (EUBAM) (http://eubam.org/).

Детальніше...

Активні вихідні з імунологічним блоком від molecula.club на Біологічному факультеті!

7 та 8 грудня UMSA-Odesa сумісно із Студентська Рада ОНУ біологічного факультету та за підтримки Соціальна Справедливість організували на базі Одеського національного університету імені І. І. Мечнікова лекторій від славнозвісного molecula.club для студентів-медиків та біологів. Тему лекторію попередньо обирали голосуванням більше сотні слухачів, і за приємним збігом вибір впав саме на основне поле наукової діяльності Elie Metchnikoff — був обраний саме імунологічний блок циклу.

Детальніше...

Симпозіум викладачів англійської мови професійного спрямування (National Symposium on Excellence in Internationalisation and ESP in Higher Education)

У рамках проекту «Англійська мова для університетів» Британської Ради в Україні з 22 по 24 листопада 2018 року в Київі відбувся симпозіум викладачів англійської мови професійного спрямування (National Symposium on Excellence in Internationalisation and ESP in Higher Education). Представники 32 українських університетів зібрались для того, щоб поділитися досвідом упровадження інновацій і нових підходів до викладання англійської мови професійного спрямування. 

Детальніше...

Імунний блок від molecula.club

Victor Dosenko та Юрій Жигарєв приїдуть до Одеси щоб розповісти нам про одну із самих таємничих систем нашого тіла - імунітет. Який він буває? Хто такі ті антигени? За що Ральф Стейнман здобув Нобелевську Премію? Та про багато іншого дивіться на екрані 27-ої аудиторії Біологічного факультету ОНУ ім. Мечнікова у п’ятницю та субботу цього тижня!

Детальніше...

Перша міжфакультетська студентська наукова конференція

«Наукова творчість студента-іноземця: самоідентичне вираження в українському просторі"

8 листопада 2018 року з ініціативи кафедри мовної та загальногуманітарної підготовки іноземців в ОНУ відбулася Перша міжфакультетська студентська наукова конференція «Наукова творчість студента-іноземця: самоідентичне вираження в українському просторі". Захід приурочено до кількох вітчизняних та світових знаменних свят, що відзначаються у першій третині листопада: Дня української писемності та мови, Всесвітнього дня молоді та Всесвітнього дня науки.

Детальніше...

Другий міжнародний студентський круглий стіл з актуальних проблем корпоративного права на ЕПФ

28 листопада 2018 р кафедра адміністративного та господарського права економіко-правового факультету Одеського національного університету імені І.І.Мечникова спільно з кафедрою цивільного права юридичного факультету Полоцького державного університету (Білорусь) провели Другий міжнародний студентський круглий стіл, присвячений актуальним проблемам корпоративного права.

Детальніше...

Вся неправда про ВІЛ/СНІД: розвінчуємо популярні міфи

У п’ятницю, 30.11.18 успішно пройшла лекція, на якій ми змогли розвіяти міфи про ВІЛ-інфекції, поговорили про походження, будову, діагностику і про сучасні методи лікування.

Детальніше...

Студенти спеціальності "Міжнародні економічні відносини" брали участь у відкритті всеукраїнського етапу ІХ Міжнародного студентського конкурсу з інвестиційних досліджень "CFA Research Challenge"

9 листопада 2018 р. студенти спеціальності "Міжнародні економічні відносини" брали участь у відкритті всеукраїнського етапу ІХ Міжнародного студентського конкурсу з інвестиційних досліджень "CFA Research Challenge" у м. Києві.

Детальніше...

Успішний виступ студентів ЕПФ на Всеукраїнських змаганнях з трудового арбітражу та трудового права у ДонНУ імені Василя Стуса (Вінниця)

10 листопада 2018 року у ДонНУ мені Василя Стуса (Вінниця) пройшли Перші Всеукраїнські змагання з трудового арбітражу і трудового права.

Детальніше...

День відкритих дверей в ОНУ імені І.І.Мечникова

Детальніше...

Осіння правова школа для старшокласників ЕПФ ОНУ

Протягом 6 днів – з 29 жовтня по 3 листопада включно на економіко-правовому факультеті діяла Осіння правова школа ЕПФ ОНУ для старшокласників. 12 викладачів з п’яти правових кафедр факультету (у т.ч. – декан, заступник декана, доктори та кандидати наук) провели 12 уроків для школярів, які охопили широке коло галузей права та правових знань.

Детальніше...

Запрошення на І-шу Зустріч платформи молодих вчених у сфері біо-наук (біо-тех)

В сучасній українській науковій спільноті є схожі виклики, з якими стикаються молоді вчені та студенти, які цікавляться біо-науками (біо-тех): потреба покращити професійне спілкування, доступ до наукових лабораторій та оволодіння сучасними науковими і клінічними (практичними) методикам, налагодження ефективного діалогу з колегами закордоном на основі спільного професійного та наукового інтересу і для покращення володіння іноземними мовами, створення наукоємних стартапів, провадження якісних фундаментальних досліджень тощо.

Детальніше...

Наукова творчість студента-іноземця: самоідентичне вираження в українському просторі

ДО  УВАГИ  АСПІРАНТІВ  ТА СТУДЕНТІВ!

Кафедра мовної та загальногуманітарної підготовки іноземців запрошує до участі

Детальніше...

Конференція кафедри мовної підготовки іноземців

ДО УВАГИ АСПІРАНТІВ ТА СТУДЕНТІВ !

Кафедра мовної та загальногуманітарної підготовки іноземців запрошує до участі

у Першій міжфакультетській науковій конференції для аспірантів та студентів

«Наукова творчість студента-іноземця: самоідентичне вираження в українському просторі",

яка відбудеться 8 листопада 2018 року о 14.00 год. за адресою: пров. Маяковского, 7, ауд. 10.

Теми доповідей надаються за адресою: пров. Маяковского, 7, ауд. 15; тел.: 723-07-57. Робочі мови: українська, російська.

Детальніше...

Психологія у фулбрайтовському форматі

Міжнародні зв’язки стають частиною нашого повсякденного життя. Ми все частіше не тільки їдемо за кордон на конгреси, конференції, стажування тощо, але й приймаємо іноземних гостей у рідному університеті у тих самих форматах. Вряд чи знайдеться факультет, якій таких зв’язків не мав би.

Детальніше...

15 вересня 2018 року відбувся третій MECHNIKOV SРОRT FEST

Один з учасників групи «Queen», Роджер Тейлор, якось зауважив, що в нашому світі ніщо не залишається без нагороди - особливо, якщо людина намагалася. 15 вересня 2018 року відбувся третій MECHNIKOV SРОRT FEST. Намагалися все - і організатори, і учасники). Організаторами фестивалю вже третій рік є профком ОНУ, кафедра соціальної і прикладної психології, кафедра фізичного виховання і спорту, студентська рада університету, центр культури і дозвілля за підтримки ректорату Одеського національного університету імені І.І. Мечникова.

Детальніше...

Міжнародна науково-практична конференція на економіко-правовому факультеті ОНУ імені І.І.Мечникова

Міжнародна науково-практична конференція на економіко-правовому факультеті ОНУ імені І.І.Мечникова

14-15 вересня 2018 року на економіко-правовому факультеті відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Право, економіка та управління: генезис, сучасний стан та перспективи розвитку», присвячена 20-річчю створення факультету.

Детальніше...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Кінець
Сторінка 1 із 8

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Тел. приймальної (38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top