This version of the page http://info.citroen.ua/vin/ (195.66.93.10) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-21. The original page over time could change.
Кампанії з модернізації Citroën
КАМПАНІЇ З МОДЕРНІЗАЦІЇ CITROËN

CITROËN приділяє велику увагу якості і надійності своїх автомобілів не лише на стадії виробництва, але і в період їх експлуатації.

З метою підвищення якості автомобілів автовиробник може прийняти рішення про проведення Кампанії з модернізації, що передбачає перевірку та, при необхідності, заміну окремих елементів автомобіля.

«Для перевірки необхідності виконання певних робіт на Вашому автомобілі Вам необхідно ввести в зазначене нижче поле 17-значний номер кузова автомобіля (VIN), який можна знайти в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу (технічному паспорті) або під лобовим склом автомобіля.

Якщо для Вашого автомобіля передбачені певні роботи, наполегливо рекомендуємо звернутися до спеціалістів офіційних сервісних центрів CITROËN для узгодження часу проведення Кампанії з модернізації.

Просимо не нехтувати цією рекомендацією, оскільки основною метою проведення Кампаній є удосконалення та модернізація автомобіля, а також забезпечення максимального рівня безпеки при його експлуатації.

Проведення робіт, передбачених Кампаніями з модернізації – абсолютно БЕЗКОШТОВНЕ.

Введіть 17-значний номер кузова автомобіля (VIN):

  • Помощь в дороге Citroën Assistance
  • Найти дилера
  • Контакты
Горячая линия Citroën 0 800 502 200
  • Конфигуратор
  • Запросить предложение
  • Записаться на тест-драйв
Подписаться на новости от Citroën
Правила и условия использования сайта