This version of the page http://aiesec.ua/join-aiesec (104.27.147.3) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-21. The original page over time could change.
Долучись до AIESEC - AIESEC
Select Page

Найбільша молодіжна організація у світі проводить набір в Україні

AIESEC є організацією, створеною молоддю для молоді. Ми завжди шукаємо молодих активних амбіційних людей, які прагнуть зробити світ кращим для майбутніх поколінь.
Join AIESEC

Розвивай свої навички та покращуй англійську

Наш інтенсивний досвід командної роботи забезпечить тобі розвиток особистих та професійних якостей, у середовищі, яке надихає тебе розвиватись кожного дня.

Будь частиною мережі молодих людей

Приєднуючись до AIESEC ти стаєш частиною одного із 70,000+ учасників по всьому світу. Об`єднуйся з активними та амбіційними молодими людьми з усього світу і формуй правильно своє оточення.

Впливай на світ

Твої дії, як учасника AIESEC мають прямий вплив на людей довкола тебе. Від впливу на колег по команді, до впливу на суспільство довкола тебе, що веде до реальних змін на місцях та безмежних можливостей змін в світі, які повністю залежать від тебе.

Що ти отримуєш?

Empowering Others

В AIESEC, ти отримуєш практичний досвід управління командами, що вчить тебе надихати і працювати з іншими людьми.

Solution Orientation

Як учасник організації ти матимеш можливість організовувати проекти, під час яких ти стикатимешся з нестандартними ситуаціями, які вчитимуть мислити швидко, креативно і нестандартно.

World Citizenship

Турбуючись про суспільство, локальні та глобальні проблеми ти станеш громадянином світу.

Self Awareness

Під час досвіду командної роботи тобі вдасться зрозуміти більше про себе, свої сильні та слабкі сторони, життєві бажання і прагнення.

Процес вступу в організацію:

Заповни форму

Отримай контакт з AIESEC

Учасник AIESEC зателефонує тобі та запросить на співбесіду та практичні завдання

Ти станеш учасником AIESEC

Join AIESEC

Frequently Asked Questions

Чи потрібно мені щось платити?
Ні, участь в AIESEC безкоштовна.
Якщо я хочу поїхати на стажування AIESEC, чи обовязково мені бути учасником AIESEC?
Ні, це не обов’язково, але звісно ж, будучи учасником AIESEC ти зможеш відправитись на стажування.
За якими критеріями набирають учасниками? Мені необхідно бути студентом?
Бути студентом не обов’язково. Членом організації може стати будь-хто віком від 18 до 30 років з базовим знанням англійської мови.
Скільки часу необхідно інвестувати в AIESEC?
AIESEC займає рівно стільки часу, скільки ти в нього інвестуєш, хоча на початках це зазвичай 5-10 годин на тиждень.

Набір членів в організацію зараз відбувається у всіх містах України, де ми маємо Локальний Осередок, окрім: Кропивницького, Полтави, Одеси та Києва.

Після заповнення контактної форми з тобою зв’яжуться представники AIESEC в твоєму місті!

p.s. Якщо ти мешкаєш у містах, де набір вже закінчено – залишай свої контакти і ми обов’язково повідомимо, коли проводитимемо набір наступного разу. А поки що можеш пошукати стажування за кордоном на aiesec.ua/global-volunteer 🙂

AIESEC

AIESEC is a non-governmental not-for-profit organization in consultative status with the United Nations Economic and Social Council (ECOSOC), affiliated with the UNDPI, member of ICMYO, and is recognized by UNESCO AIESEC International is registered as a Foundation (Stichting), RSIN #807103895 in Rotterdam, The Netherlands.

Youth