This version of the page http://3mob.ua/dasda (213.186.103.160) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-18. The original page over time could change.

Новини

26
травня
2013
Всi новини

Тарифний план «Смарт 64» – отримуйте більше, ніж сплачуєте!

ТОВ «ТриМоб» пропонує абонентам з 1 червня підключитися до нового тарифного плану – «Смарт 64». Пропозицію розроблено спеціально для власників смартфонів, які бажають завжди мати доступ до справді швидкісного Інтернету – до 7,2 Мбіт/с та вільно користуватися усіма послугами мобільного зв’язку. У тарифному плані «Смарт 64» при внесенні лише 64 грн. абонентської плати обсяг послуг збільшується у півтора рази, оскільки на баланс абонента зараховується 95 грн. Користувачі можуть за власним бажанням та потребами використовувати кошти – на послуги мобільного Інтернету, розмови, відправку SMS або MMS.

При підключенні користувачі «Смарт 64» мають можливість безкоштовно вибрати USIM-карту потрібного розміру: Mini або Micro. Також ТОВ «ТриМоб» пропонує своїм абонентам і Nano USIM-карти.

Тарифний план «Смарт 64» з першого червня доступний як для нових, так і для існуючих абонентів контрактної форми обслуговування.

Підключитися до «Смарт 64» можна у фірмових центрах ПАТ «Укртелеком», які обслуговують абонентів ТОВ «ТриМоб», або у пунктах продажу наших партнерів.

Для зміни тарифного плану можна також зателефонувати в контакт-центр за номером 1188 (безкоштовно з мережі мобільного зв’язку ТОВ «ТриМоб») або 0 800 50 1188 (безкоштовно з мережі фіксованого зв’язку ПАТ «Укртелеком»).

НАДIСЛАТИ СМС Дізнатись номер