This version of the page http://voladm.gov.ua/news/96/ (80.91.180.106) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-15. The original page over time could change.
Новини

Новини

Увага! Працюють діти!

Що повинні знати батьки, діти яких працевлаштовуються на роботу під час канікул? Яких норм законодавства має дотримуватися роботодавець, який приймає дітей на роботу?

Детальніше
Більше 207 тис. волинян підписали декларації з сімейними лікарями

Тривають докорінні зміни системи охорони здоров’я. В першу чергу, це стосується закладів первинної ланки медицини.

Детальніше
Скарги на «ВолиньГаз», школа шахістів та зниклий син – з чим прийшли волиняни на черговий прийом голови ОДА Олександра Савченка

Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко провів черговий прийом громадян 11 червня 2018 року. Перед кабінетом зібралися більше трьох десятків людей, які прийшли розповісти про наболіле.

Детальніше
На Маневиччині оглянули табори з денним перебуванням

Виїзне засідання обласної міжвідомчої комісії з питань підготовки і проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2018 року відбулося днями в Маневицькому районі. Засідання комісії очолила заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець.

Детальніше
Представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ завітали до Луцька, де цікавилися внутрішньо переміщеними особами, релігією та екологією Волині

Делегація Львівського представництва СММ ОБСЄ на чолі з головою Георгіосом Каллінісом прибула в обласний центр сьогодні, 11 червня 2018 року, аби познайомитися з головою облдержадміністрації Олександром Савченком, представити напрямки своєї діяльності та обговорити поточну ситуацію в регіоні.

Детальніше
Актуальні проблеми Волині розглянули під час виїзного засідання комітету Верховної Ради України з питань бюджету

Члени Комітету Верховної Ради України з питань бюджету звернуть увагу на найактуальніші проблеми Волині. Зокрема, захід відбувся 8 червня 2018 року. До слова, його ініціював голова облдержадміністрації Олександр Савченко, який звернувся із відповідною пропозицією до голови Комітету Андрія Павелка.

Детальніше
На Волині працюють представники Комітету Верховної Ради України з питань бюджету

Голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко виступив з ініціативою провести на теренах краю виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.

Детальніше
Діти учасників АТО поїхали на відпочинок в Данію

7 червня 2018 року голова облдержадміністрації Олександр Савченко провів майже 10 діток учасників АТО у подорож до Данії. Організував поїздку волонтерський рух «Меценати для солдата» під керівництвом Руслана Теліпського.

Детальніше
«Першого вересня ми повинні її здати», - Олександр Савченко на нараді щодо завершення будівництва 27-ої школи

Аби вирішити питання з нестачею коштів на придбання обладнання для школи № 27 у місті Луцьку, голова облдержадміністрації Олександр Савченко провів чергову нараду. Серед присутніх – голова обласної ради Ігор Палиця.

Детальніше
Показати ще
  • 1
  • ...
  • 95
  • 96
  • 97
  • ...
  • 120