This version of the page http://voladm.gov.ua/news/92/ (80.91.180.106) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-15. The original page over time could change.
Новини

Новини

Державній службі України - 100 років

Інститут державної служби в її нинішньому розумінні (зі статусом державних службовців, уповноваженнями цих посадових осіб на здійснення функцій держави, а також отриманням ними заробітної плати з державного бюджету) з'явився 1918 року – за Гетьманату Павла Скоропадського, часів спроб у XX столітті побудови на теренах наших земель незалежної Української Держави.

Детальніше
У Луцьку вшанували пам’ять жертв війни в Україні

Заходи до Дня скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні відбулися 22 червня 2018 року біля пам’ятника Невідомому солдату на меморіальному комплексі «Вічної Слави».

Детальніше
На Волині відстрілюватимуть диких кабанів через випадки захворювання африканською чумою

Забезпечити депопуляцію диких свиней негайно – таке рішення прийняли під час засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 21 червня 2018 року під головуванням Олександра Савченка.

Детальніше
Волинська облдержадміністрація та Німецько-український фонд підписали угоду про співпрацю

Підприємства області долучаться до впровадження нової програми Німецько-українського фонду з підтримки фінансування інвестиційних проектів малого та середнього бізнесу, що реалізується за фінансової підтримки Уряду Німеччини та європейського Союзу в рамках ініціативи EU4Business.

Детальніше
ПАТ «Укртелеком» відновить функціонування системи централізованого оповіщення про загрозу виникнення надзвичайної ситуації

Вже два дні не функціонує територіальна автоматизована система централізованого оповіщення про загрозу виникнення надзвичайних ситуації.

Детальніше
Віддати душу на своїй роботі – це наш прямий обов’язок, - Олександр Савченко привітав держслужбовців

Напередодні Дня державної служби в Україні 21 червня 2018 року в приміщенні облдержадміністрації відбулися урочистості, де з професійним святом вітали людей, робота яких – служити державі.

Детальніше
Уряд ініціюватиме впровадження кримінальної відповідальності за незаконне ввезення товарів на митну територію України

Селекторна нарада за участю голови облдержадміністрації Олександра Савченка відбулася сьогодні, 21 червня 2018 року, під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Детальніше
Комітет Верховної Ради України з питань бюджету підтримав пропозиції волинян

Результатом виїзного засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету у Луцьку стало його продовження у столиці 20 червня 2018 року, де взяв участь заступник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук.

Детальніше
Засідання колегії облдержадміністрації відбулося у новому складі

Стан реалізації регіональних програм проаналізували під час засідання колегії облдержадміністрації, що відбулось 20 червня 2018 року під керівництвом голови облдержадміністрації Олександра Савченка.

Детальніше
Показати ще
  • 1
  • ...
  • 91
  • 92
  • 93
  • ...
  • 120