This version of the page http://voladm.gov.ua/news/91/ (80.91.180.106) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-15. The original page over time could change.
Новини

Новини

Обладнання від Світового банку уже допомагає у діагностуванні серцево-судинних недуг волинян

У 2018-му перші постачання закупленого у рамках реалізації Субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» здійснили у заклади вторинного і третинного рівня надання медичних послуг

Детальніше
На Волині – унікальна технологія побудови доріг

На Волині завершують пілотний для області об’єкт – ремонт дороги за технологією регенерації існуючого покриття.

Детальніше
Олександр Савченко проінспектував будівництво волинських доріг

Голова Волинської обласної держадміністрації Олександр Савченко проінспектував ремонт об’їзної дороги у Рованцях і у Княгининку та залишився задоволений побаченим. Огляд ремонту провели 25 червня 2018 року.

Детальніше
«Ти повинен вилікуватися й жити далі», - Олександр Савченко до волинського «кіборга»

«Я писав сестрі повідомлення з аеропорту в той час,як прощався з життям» - сорокарічний «кіборг» із 80-ої бригади Василь Шумик з острахом згадує, як боронив Донецький аеропорт. Чоловік перебував там у найгарячіші дні.

Детальніше
Камінь-Каширський район - другий в області за кількістю багатодітних матерів

Жінкам Камінь-Каширського району, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей присвоїли почесне звання України «Мати-героїня».

Детальніше
Урочистості до Дня Конституції України. АНОНС

26 червня 2018 року, напередодні Дня Конституції України, в адміністративному центрі області, м. Луцьку, відбудуться урочистості з нагоди державного свята.

Детальніше
Вітання начальника Міжрегіонального управління НАДС у Волинській та Рівненській областях з нагоди Дня державного службовця

У цей знаменний для всієї держави день прийміть найщиріші вітання із річницею становлення нашої державності – сотою річницею Української Державної Служби.

Детальніше
Волиняни вшанували пам’ять жертв розстрілу Луцької тюрми

Сумні та трагічні події з життя міста та всієї Волині, які увійшли в історію як розстріл в'язнів Луцької тюрми органами НКВС в 1941 року, привели небайдужих жителів області сьогодні, 23 червня 1941 року, на Замкову площу.

Детальніше
Вітання голови облдержадміністрації Олександра Савченка з нагоди Дня державної служби

Дорогі волиняни! Довіра до влади в цілому починається з людини, яка допомагає вирішувати повсякденні проблеми. Саме тому державні службовці, які присвятили своє життя служінню народу, заслуговують на повагу.

Детальніше
Показати ще
  • 1
  • ...
  • 90
  • 91
  • 92
  • ...
  • 120