This version of the page http://voladm.gov.ua/news/8/ (80.91.180.106) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-15. The original page over time could change.
Новини

Новини

Впродовж минулого тижня захворюваність на кір зменшилася на 40 %

За даними Міністерства охорони здоров’я України, Волинь знаходиться на 7 місці по Україні (після Рівненської, Львівської, Чернівецької, Вінницької, Хмельницької та Тернопільської областей) за кількістю хворих на кір.

Детальніше
На Волині закінчили будівництво жіночої консультації обласного перинатального центру

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Волинській області прийнято в експлуатацію приміщення жіночої консультації Волинського обласного перинатального центру, про що видано відповідний сертифікат.

Детальніше
В шести районах області перевищено епідемічний поріг захворюваності на грип та ГРВІ

В Україні в цілому, та на Волині зокрема, спостерігається низька інтенсивність епідемічної активності ГРВІ та грипу.

Детальніше
Волинь відзначає 148 річницю від Дня народження Лесі Українки

У Луцьку відбулася літературно-мистецька година «Думками Лесі Українки». Відтак, сотні шанувальників творчості поетеси молодого і старшого віку зібралися у день її 148-их уродин на Театральному майдані в центрі міста.

Детальніше
В облдержадміністрації розробляють сім проектів нових регіональних програм, спрямованих на розвиток Волинської області

У 2018 році в області діяли 41 регіональна цільова програма. Для 23-ох із них було передбачено бюджетні асигнування на суму близько 112 мільйонів гривень.

Детальніше
«Золото» та «бронза» волинських лижниць на чемпіонаті світу

З 8 по 26 лютого в місті Прінс-Джордж (Канада) відбувається чемпіонат світу з зимових видів спорту (УОРА, вади зору, ІІ ранг) на якому в лижній змішаній естафеті «золоту» медаль здобула волинянка Юлія Батенкова-Бауман, а в лижній відкритій естафеті «бронзову» медаль завоювала наша землячка Богдана Конашук.

Детальніше
148-а річниця від дня народження Лесі Українки: АНОНС заходів

25 лютого в Україні відзначатимуть 148-у річницю від дня народження видатної української письменниці, поетеси, перекладача, громадської діячки Лесі Українки.

Детальніше
Волинська біатлоністка здобула чергову перемогу на чемпіонаті світу Детальніше
Голова облдержадміністрації взяв участь у семінарі з питань екології, що відбувся у Львові

Сьогодні, 22 лютого 2019 року, у Львові за участі Міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака відбувся семінар з питань реалізації Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» (ОВД) та Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» (СЕО) у Західному регіоні країни. Аби поділитися досвідом Волині, до міста Лева завітав голова облдержадміністрації Олександр Савченко.

Детальніше
Показати ще
  • 1
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9
  • ...
  • 120