This version of the page http://voladm.gov.ua/news/4/ (80.91.180.106) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-15. The original page over time could change.
Новини

Новини

Шевченківські дні на Волині: АНОНС заходів

9 березня 1814 року народився Тарас Григорович Шевченко – великий син українського народу, відомий художник і геніальний поет. Тож традиційно у перші дні весни на Волині пройдуть Шевченківські дні.

Детальніше
В ОДА вивчали питання будівництва ферми розведення норки у Рожищенському районі

Беручи до уваги суспільний резонанс, викликаний будівництвом ферми розведення норки у Рожищенському районі, це питання обговорили на нараді в голови облдержадміністрації Олександра Савченка, що відбулася 5 березня 2019 року.

Детальніше
Тарифний селектор: Уряд доручив місцевій владі навести лад з тарифоутворенням

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман зібрав селектор з головами обласних державних адміністрацій та мерами міст і висловив стурбованість великою різницею в тарифах на централізоване опалення в українських містах.

Детальніше
В області розпочали весняно-польові роботи

Про проведення робіт із підживлення сільськогосподарських культур та підготовку до весняно-польових робіт говорили сьогодні, 5 березня 2019 року, під час наради у директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрія Горбенка.

Детальніше
Захистіть мешканців своїх громад від необрунтованих цифр в платіжках, – Глава Уряду України

Ціна на тепло в оселях українців залежить не стільки від ціни газу, скільки від вартості виробництва, чіткого обліку споживання та заходів енергозбереження.

Детальніше
Спалювання сухої трави – причина виникнення пожеж в екосистемах!

Із приходом весни та підвищенням температури повітря, все частіше виникають пожежі в екосистемах. Пов’язано це з масовим спалюванням сухої рослинності та її залишки на відкритих територіях.

Детальніше
Монетизація субсидій: майже 1,5 тис. пенсіонерів Волині отримали «живі» кошти

4 березня 2019 року стартувала виплата житлових субсидій готівковими коштами. Так, першими «живі» кошти для оплати комунальних рахунків за лютий отримали пенсіонери.

Детальніше
Захворюваність на грип та ГРВІ в області нижча епідпорогу на 9%

У Волинській області, як і в Україні в цілому, спостерігається низька інтенсивність епідемічної активності грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій (ГРВІ).

Детальніше
Вакцинація – найкращий захист від інфекційних захворювань!

Кілька десятків краян прийшли сьогодні, 4 березня 2019 року, під стіни Луцької міської ради та Волинської обласної державної адміністрації, аби висловити спільний протест проти вакцинації дітей.

Детальніше
Показати ще
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 120