This version of the page http://voladm.gov.ua/news/36/ (80.91.180.106) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-15. The original page over time could change.
Новини

Новини

В області відремонтували майже 70 км місцевих доріг: ПЕРЕЛІК

Один із головних напрямків роботи Уряду залишається ремонт та відновлення автошляхів країни. Зокрема, цьогоріч активно працюють над покращенням якості доріг місцевого значення та комунальної власності.

Детальніше
ДП «Волиньторф»: в ОДА відбулась нарада щодо роботи підприємства

Нарада щодо роботи ДП «Волиньторф» відбулась під керівництвом голови облдержадміністрації Олександра Савченка 11 грудня 2018 року.

Детальніше
Перелік пунктів обігріву на території Волинської області

У зв'язку з погіршенням погодних умов інформуємо, що на території Волинської області діє 30 стаціонарних пунктів обігріву. Окрім того, додатково можливе залучення 3 мобільних пунктів обігріву управління ДСНС, що вивозяться на автомобілях підвищеної прохідності.

Детальніше
Волинян попереджають про погіршення погодних умов

З 12 грудня 2018 року в Україні очікують погіршення погодних умов. Відтак, українців загалом та волинян зокрема просять утриматися від далеких поїздок.

Детальніше
Українсько-польський форум: напрацювали спільну резолюцію

У Луцьку в приміщенні Волинського краєзнавчого музею 28 листопада 2018 року відбувся українсько-польський науковий форум «Волинська платформа діалогу», який пройшов під егідою Волинського осередку Всеукраїнської правозахисної організації «Меморіал» імені Василя Стуса, Волинської обласної державної адміністрації та Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Детальніше
Три ОТГ на Волині отримали шкільні автобуси

Чергову партію останніх у цьому році трьох шкільних автобусів отримали Зарічанська, Прилісненська та Шацька об’єднані територіальні громади.

Детальніше
Біля обласної державної адміністрації підняли прапор Військово-Морських Сил України на підтримку військовополонених моряків

25 листопада 2018 року українські катери і буксир здійснювали плановий перехід між українськими портами з Чорного в Азовське море в рамках ротації сил.

Детальніше
Президент підписав Закон про припинення дії договору про дружбу з Росією

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про припинення дії Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною та Російською Федерацією».

Детальніше
На Ратнівщині запрацював іклюзивно-ресурсний центр

Учора, 10 грудня 2018 року на Волині, а саме на Ратнівщині, запрацював 15-ий інклюзивно-ресурсний центр. Відповідний проект втілений в життя в рамках реформи інклюзивної освіти, яку реалізує Благодійний Фонд Порошенка у співпраці з Міністерством освіти та науки України.

Детальніше
Показати ще
  • 1
  • ...
  • 35
  • 36
  • 37
  • ...
  • 120