This version of the page http://voladm.gov.ua/news/11/ (80.91.180.106) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-15. The original page over time could change.
Новини

Новини

Відбулися торги на будівництво школи в селі Стобихівка

Сьогодні, 19 лютого 2019 року, відбулося розкриття тендерних пропозицій на «Нове будівництво ЗОШ I-III ступенів в с.Стобихівка Камінь-Каширського району Волинської області. І черга».

Детальніше
Волинські спортсменки: ще одна перемога

Волинь отримала другу приємну звістку за останні кілька днів із чемпіонату світу з зимових видів спорту, що з 8 по 26 лютого відбувається в канадійському місті Прінс-Джордж.

Детальніше
Як працюватиме монетизація субсидій?

Уже через два тижні субсидія громадянам виплачуватиметься готівкою. Всі, кому призначено субсидію з 2018 року, отримають у березні готівку для оплати комунальних платіжок за лютий 2019 року. Відповідно, у квітні прийдуть кошти для розрахунку за спожиті у березні послуги, у травні – за квітневу комуналку.

Детальніше
Седлище: заступник голови ОДА проінспектував добудову спортивної зали місцевої школи

Дітлахи села Седлища, що на Любешівщині, з нетерпінням чекають відкриття добудови спортивної зали.

Детальніше
День Героїв Небесної Сотні: програма заходів на Волині

20 лютого 2019 року Україна вшановуватиме пам’ять Героїв Небесної Сотні. Саме цього дня п’ять років тому на вулиці Інституцькій у Києві силові підрозділи режиму Януковича розстрілювали протестувальників. Всього за день було до ста жертв, яких назвали «Небесною Сотнею».

Детальніше
В області випробовують нове обладнання для ремонту доріг Детальніше
Голова облдержадміністрації звернувся до Глави Уряду щодо розміщення тимчасово вільних коштів Детальніше
5 популярних запитань про урядовий проект «Муніципальна няня»

З 2019 року в Україні запрацював ще один вид соціальної допомоги новоспеченим батькам – «муніципальна няня». Це додаткова грошова допомога від Уряду молодим сім’ям.

Детальніше
За минулий тиждень в області зафіксовано близько 200 випадків захворюваності на кір

За даними Міністерства охорони здоров’я України, Волинь знаходиться на сьомому місці серед регіонів країни за показниками захворюваності на кір.

Детальніше
Показати ще
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 12
  • ...
  • 120