This version of the page http://voladm.gov.ua/news/10/ (80.91.180.106) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-15. The original page over time could change.
Новини

Новини

Відбулося перше засідання регіональної комісії з реабілітації

На Волині розпочала діяльність регіональна комісія з реабілітації. Її перше засідання відбулося сьогодні, 21 лютого 2019 року.

Детальніше
Звернення голови облдержадміністрації Олександра Савченка з нагоди Міжнародного дня рідної мови

Як казав відомий українець Іван Огієнко, «Мова – це наша національна ознака, в мові – наша культура, сутність нашої свідомості». Впродовж віків український народ творив, плекав та оберігав свою мову. Тому вона є не лише засобом спілкування, а й твердинею цілого народу, скарбницею її культурних надбань.

Детальніше
Волинь схилилася у жалобі перед Героями Небесної Сотні

Сьогодні, у День Героїв Небесної Сотні, в обласному центрі області родини загиблих, волонтери, представники громадськості, влади та духовенства молилися, низько схиливши голови, перед пам’яттю усіх, кого вбили за Україну.

Детальніше
Дуже важливо, щоби цей процес був абсолютно спокійним, мирним та законним, - Олександр Савченко про перехід громад до ПЦУ

На Волині триває активний перехід релігійних громад до Православної Української Церкви.

Детальніше
Каналізування населених пунктів навколо озера Світязь – унікальний проект в Україні

Задля збереження природної самобутності району Шацьких озер, на теренах області реалізують грандіозний проект, аналогів якому немає в Україні.

Детальніше
Для «первинки» Волині знову закупили обладнання

На Волині 20 лютого відкрили черговий тендер – NCB-G № 6.2.1.3 «Закупівля медичного обладнання та медичних меблів для 33 амбулаторій загальної практики-сімейної медицини, реконструкцію/ капітальний ремонт яких здійснено в рамках субпроекту».

Детальніше
Скористатися правом голосу на виборах Президента України може кожен громадянин. ВІДЕОІНСТРУКЦІЇ

З 31 грудня 2018 року Центральна виборча комісія оголосила початок виборчого процесу чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року.

Детальніше
В Устилузькій ОТГ реалізували сім інвестпроектів

У 2018 році Устилузька ОТГ отримала майже 4 млн грн субвенції з державного бюджету на формування власної інфраструктури.

Детальніше
Звернення голови облдержадміністрації Олександра Савченка у зв’язку з Днем Героїв Небесної Сотні

Безліч трагічних сторінок налічує літопис української історії. Однією з них є буремні події 2013-2014 років.

Детальніше
Показати ще
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • 11
  • ...
  • 120