This version of the page http://voladm.gov.ua/news/33/ (80.91.180.106) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-14. The original page over time could change.
Новини

Новини

73 одиниці спецтехніки працюють на автошляхах області

На Волині продовжує лютувати негода. Зокрема, товщина снігу становить від 10 до 20 см, що утрудняє прохідність автотранспорту на дорогах. Загалом на автошляхах області працює 73 одиниці спецтехніки. Відтак, станом на 7 год. ранку 17 грудня 2018 забезпечено проїзд у всіх напрямках краю.

Детальніше
Cитуація на волинських дорогах станом на 17.30

Станом на 17:30 год. 16 грудня 2018 року на дорогах Волині забезпечено проїзд у всіх напрямках.

Детальніше
Снігова негода на Волині: оперативна інформація про ситуацію на дорогах

Станом на 16.00 год. 16 грудня 2018 року на дорогах Волині забезпечено проїзд у всіх напрямках.

Детальніше
Олександр Савченко зустрівся з родинами загиблих Героїв АТО

Подарунки для дітей загиблих воїнів та зустріч з вдовами учасників АТО – таким був суботній день 15 грудня 2018 року у голови облдержадміністрації Олександра Савченка. День – сповнений приємними та радісними емоціями і теплими словами.

Детальніше
Волиняни стали свідками історичної події – створення Української Помісної Православної Церкви Детальніше
Вітання голови облдержадміністрації Олександра Савченка з нагоди Дня працівників суду Детальніше
На порядку денному – питання зайнятості населення

Трудові відносини та їх легалізація, соціальна та професійна адаптація учасників Антитерористичної операції, підготовка робітничих кадрів, працевлаштування внутрішньо переміщених осіб – питання, які винесли сьогодні, 13 грудня, на засідання Волинського обласного координаційного комітету сприяння зайнятості.

Детальніше
Про наявність безкоштовних ліків у медичних закладах Волині можна дізнатися онлайн

Щороку держава виділяє кошти на закупівлю ліків. В рамках медичної реформи сотні медикаментів, оплачених державою, місцевим бюджетом чи спонсорами доступні для лікування хворих. Про перелік лікарських засобів та медичних виробів, наявних у медичних закладах області можна дізнатися онлайн.

Детальніше
Волиняни вшанували подвиг ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС

14 грудня в Україні – День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Саме в цей день 32 роки тому прийняли в експлуатацію комплекс захисних споруд над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком Чорнобильської етомної електростанції.

Детальніше
Показати ще
  • 1
  • ...
  • 32
  • 33
  • 34
  • ...
  • 120