Усі публікації

Постільна білизна, текстиль для дому

0
Модна та якісна постільна білизна: 1,5-спальна, 2-спальна, Євро, Євро макси, Сімейна. Відмінна якість, низькі ціни, доставка по Україні.

Ігор Кондратюк: Виступати перед агресором – низькокультурно і малоінтелектуально

0
Головне завдання – це зберегти країну і в умовах війни відстояти незалежність. Тому дивно, що в нас досі є питання, чи вважати Росію агресором і чи треба там виступати.

ТІК – Циклони

0
Сатира на українські вибори. Треба змінювати в першу чергу ментальність виборця, а не лише обличчя при владі. Ось про що треба думати.

Freedom Jazz відмовилися від участі в Євробаченні

0
Freedom Jazz посіли друге місце на Нацвідборі. Тепер право представити Україну отримає колектив, який посів третє місце - група Kazka.

Качественная печать на футболках оптом – высокое качество и лучшие расценки

0
Футболки для женщин, мужчин и детей являются самой популярной одеждой в теплое время года. Нанесение логотипов делает эти вещи более привлекательными. Благодаря этому человек...

“КиївЕкспоПлаза” стає найбільшим центром виставок, фестивалів, цікавих подій

0
Виставковий центр будується на принципах відкритого кластеру: будь-яка компанія може прийти і робити бізнес, якщо вона не порушує принципи добросовісної конкуренції.

Виступ Дональда Туска у Верховній Раді України

0
Президент Європейської Ради Дональд Туск 19 лютого виголосив промову у Верховній Раді з нагоди п'ятої річниці трагічних подій на Майдані.

Все о турецкой сауне у себя дома: как обустроить хамам?

0
Преимущества и особенности турецкой бани. Что необходимо для обустройства собственного хамама. Подходящие материалы и правила безопасности.

Ілон Маск – марсіанин, співає Марія Мірошниченко

0
Марія Мірошниченко розкрила таємницю Ілона Маска. Насправді він марсіанин і хоче повернутися додому. Пісня про Ілона Маска, Марс та квиток на велику марсіанську ракету SpaceX Starship.

Тренинги лидерства от бизнес-школы GEBS доказывают: каждый может быть лидером!

0
Лидерские навыки в современном, ориентированном на людей, менеджменте очень ценятся и хорошо вознаграждаются.