This version of the page http://3mob.ua/11 (213.186.103.160) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-10. The original page over time could change.

Новини

8
грудня
2013
Всi новини

Тарифний план «Тижневий»

З 16 грудня 2013 р. ТриМоб пропонує підключитися до нового гнучкого тарифного плану «Тижневий». Пропозиція розроблена спеціально для тих неконтрактних абонентів, які нерегулярно користуються послугами рухомого (мобільного) зв’язку ТриМоб.

В тарифному плані «Тижневий» при поповненні або наявності на основному грошовому балансі абонента суми в размірі 17 грн. (з ПДВ та ПФ) на пакетний баланс абонента зараховується 330 Мбайт, котрі можна використати як в мережі ТриМоб, так і в мережі нашого національного роумінг-партнера. Строк дії пакетних послуг становить 7 календарних днів.

Перехід на тарифний план «Тижневий» доступний для всіх абонентів неконтрактної (передплаченої) форми обслуговування за умови наявності коштів на основному грошовому балансі у розмірі, не меншому вартості, необхідної для замовлення пакету послуг.

Перейти на тарифний план «Тижневий» можно зателефонувавши до Контакт-центру за номером 1188 (безкоштовно з мережі мобільного зв’язку ТОВ «ТриМоб») або 0 800 50 1188 (безкоштовно з мережі фіксованого зв’язку ПАТ «Укртелеком») або звернутися до Центрів продажу та обслуговування ПАТ «Укртелеком.

НАДIСЛАТИ СМС Дізнатись номер