This version of the page http://www.bizreliz.com/it/ (185.68.16.23) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-05. The original page over time could change.
IT

IT

Редагувати

Кількість коротких статтей:

Кількість посиланнь:

Вы можете поміняти порядок відображення перетягуванням элементів:

  • IT
Зберегти
Скасувати
Відновити

Апаратне та Програмне забезпечення

Oracle - найбільший пров

На Oracle Open World 2018, AMD анонсувала появу перших інстансів Oracle Cloud Infrastructure на б

Середа, 7.11.2018 COMMENTS

Безпека, Сервіс, Комплектуючі, Витратні

Cпівпраця Panasonic з ци

У рік свого 100-річчя японська корпорація Panasonic оголошує про співпрацю з легендарним канадськ

Вівторок, 21.08.2018 COMMENTS

Новинки Hi-Tech

Інтелектуальний дисплей

Компанія LG Electronics Inc. (LG) розпочинає продажі унікального інтелектуального дисплея з потуж

Вівторок, 4.12.2018 COMMENTS

Ринок ІТ

Оновлено керівництво GSA

Рада директорів Global Semiconductor Alliance (GSA) призначила доктора Лізу Су, президента та СЕО

Середа, 7.11.2018 COMMENTS

IT

Інтелектуальний дисплей

Компанія LG Electronics Inc. (LG) розпочинає продажі унікального інтелектуального дисплея з потужним динаміком. LG XBOOM AI ThinQ WK9, який є високоефективним і стильним девайсом для «розумного» будинку, поєднує можливості Google Assistant і неперевершену якість звуку від Meridian Audio. Спочатку смарт-дисплей LG з’явиться в США, а далі й на інших ключових ринках світу.

 

Новий смарт-дисплей розроблено спільно з компанією Google, що забезпечує підтримку в моделі WK9 можливостей інтелектуального помічника Google Assistant і додаткові зручності при використанні сенсорного екрана. У розробці WK9 також брала участь компанія Meridian Audio, глобальний лідер й інноватор в створенні преміальних аудіорішень. Завдяки цій співпраці WK9 відтворює високоякісний звук, а також точно визначає вокал і баси незважаючи на свої компактні габарити.

 

WK9 оснащений фронтальною камерою для відеозв’язку та стереодинаміком на 20 Вт, що є найпотужнішим показником на ринку «розумних» динаміків. Також новий смарт-дисплей LG підтримує технології від Meridian, забезпечуючи відтворення кришталево чистого аудіо для спілкування з близькими людьми й прослуховування улюбленої музики. 8-дюймовий сенсорний дисплей в WK9 дозволяє насолоджуватися програванням найкращих відео на YouTube й відкриває зручний доступ до таких ресурсів, як Google Maps і Google Photos.

 

Окрім виняткових аудіо- та відеоможливостей, LG XBOOM AI ThinQ WK9 забезпечує легке керування іншими пристроями LG ThinQ, а саме «розумними» телевізорами й побутовою технікою LG, а також понад 10 000 смарт-девайсами з підтримкою Google Assistant.

 

«Наше партнерство з Google та Meridian Audio дарує користувачам новий досвід мультимедійних розваг вдома, завдяки підтримці «розумних» можливостей Google Assistant і преміальних аудіотехнологій від Meridian, –- сказав Сео Джонг-джей (Seo Young-jae), голова аудіо- та відеопідрозділу компанії LG Home Entertainment. – На відміну від інших динаміків з AI, де якість звуку відіграє другорядну роль, WK9 є першим інтелектуальним пристроєм з підтримкою високоякісного звучання».

 

Додаткова інформація та ціни будуть оголошені окремо для кожного ринку на момент надходження товару в продаж.

 

Характеристики:

 

·      Дисплей: 8-дюймовий сенсорний екран HD

·       Динамік: 2-канальний / 20 Вт

·       Камера: 5-мегапіксельна

·       Операційна система: Android Things

·      Габарити (Ш x В x Г): 370 x 244 x 145 мм

·      Вага: 1,51 кг

·      Підключення: Wi-Fi / Bluetooth

·      Джерело живлення: 5,6 Вт

·       Кольори: Чорний

Oracle - найбільший провайдер

На Oracle Open World 2018, AMD анонсувала появу перших інстансів Oracle Cloud Infrastructure на базі AMD EPYCTM. Таким чином, Oracle стає найбільшим публічним хмарним провайдером, що надає доступ до Bare-Metal (без операційної системи) платформ на базі процесорів AMD EPYCTM1. Працююча на базі процесора AMD EPYC серія «E» забезпечує безпосередній доступ до обладнання.

Конфігурація Standard «E2» вже доступна і є першим інстансом даного типу в рамках майбутньої серії сервісів. При ціні оренди в $ 0,03 / ядро ​​на годину, інстанси на базі AMD EPYC коштують на 66% менше вартості ядра на годину, ніж конкурентні пропозиції в средньому, а також є найвигіднішим інстансом серед публічних хмар.

Оновлено керівництво GSA

Рада директорів Global Semiconductor Alliance (GSA) призначила доктора Лізу Су, президента та СЕО компанії Advanced Micro Devices, Inc. (AMD), головою ради директорів GSA, а Саймона Сігарса, СЕО компанії Arm, віце-головою. Ці лідери допоможуть розширити стратегію GSA, і забезпечити ефективний, прибутковий та сталий розвиток глобальної екосистеми. Це також допоможе розширити спектр охоплення GSA, включаючи весь ланцюжок додавання вартості, в який входять системи, ПЗ і сервіси, доповнюючи напівпровідникові рішення. Це також допоможе розширити сегменти, інтереси яких представляє GSA, системами, програмним забезпеченням, рішеннями та послугами, на додаток до вже існуючих напівпровідників.

 

Під керівництвом нових лідерів GSA запустить кілька ініціатив, які забезпечать підтримку нової розширеної стратегії, включаючи групи інтересів (Interest Groups) і робочі групи (Working Groups) для ринків, що фрагментовані, проте швидко розвиваються, таких як автомобільні рішення, штучний інтелект та Інтернет речей (IoT ). GSA також запустила ініціативу підтримки лідерства серед жінок (Women's Leadership Initiative), а також заснувала нагороду «Rising Women of Influence Award», яку отримуватимуть жінки, що обіймають ключові керівні пости в галузі. Нагорода буде представлена на щорічній вечері GSA Annual Awards 6 грудня 2018 року.

 

«Для мене велика честь обійняти посаду голови ради директорів GSA, і я з нетерпінням чекаю, коли ми разом з членами ради директорів почнемо роботу щодо реалізації розширеної стратегії GSA, – сказала доктор Ліза Су. – Напівпровідники є найважливішими драйверами для цілого спектра галузей, а також швидкозростаючих ринків, таких як AI, IoT, автомобілебудування, big data, хмарні обчислення та мережі 5G. Галузь проходить етап розвитку та трансформації, який вимагає нових підходів й іншого мислення. В тому числі, тіснішу співпрацю всіх членів екосистеми, що збільшить нашу швидкість руху до інновацій».

 

GSA втілить свою розширену стратегію в межах декількох ініціатив, включаючи стратегічні групи інтересів, які допоможуть об’єднати всіх учасників ланцюжка формування цінностей на швидкозростаючих сегментах ринку, таких як автомобілебудування, допомагаючи їм разом працювати над важливими для галузі проектами. Саймон Сігарс вже представив одну з таких колабораційних програм:

 

«Ми заснували в GSA робочу групу «IoT Security» в межах групи «IoT Interest», щоб створити повномасштабну систему безпеки для Інтернету речей. Вона складається з різних учасників ринку IoT-безпеки, включаючи виробників чіпсетів, розробників платформ, хмарних вендорів і сервіс-провайдерів. Мета цієї групи полягає в просуванні найкращих практик безпеки IoT, обміні інформацією про загрози та атаки, а також визначенні вимог захисту та інформуванні відповідальних за стандарти організацій. Також група створює можливість для членів і партнерів GSA впливати на вимоги безпеки, які приймають усі учасники ланцюжка створення нових цінностей».

 

«Рада директорів GSA складається з лідерів напівпровідникової екосистеми та буквально визначає «Хто є хто» на цьому ринку, – сказав Джоді Шелтон, один із засновників і президент GSA. – Вони представляють ряд найвпливовіших компаній в галузі, а також бачення глобальної перспективи розвитку. Будучи CEO компанії AMD, доктор Ліза Су розуміє цінність цієї співпраці. Й ми впевнені, що Ліза та Саймон продовжать підтримувати відданість GSA формуванню важливої платформи для співпраці, інновацій та інтеграції в усій галузі, і для всіх учасників ланцюжка створення цінностей».

 

Доктор Ліза Су є президентом і СЕО в компанії AMD, а також є членом ради директорів компанії. До цього доктор Су обіймала керівні та інженерні посади в компанії AMD, Freescale Semiconductor, Inc., а також в IBM після отримання своїх ступенів бакалавра та доктора наук з електронної інженерії в Массачусетському технологічному інституті (MIT). У 2017 році доктор Ліза Су була названа однією з «50 найвпливовіших лідерів у світі» (World's 50 Greatest Leaders) журналом Fortune, а також «Найкращим СЕО в сфері напівпровідників» (Top Ranked Semiconductor CEO) журналом Institutional Investor. Під керівництвом доктора Су AMD представила дві абсолютно нові архітектури чіпів і понад десяти сімейств продуктів, що призвело до двозначного зростання прибутку за підсумками 2017 року.

 

Саймон Сігарс обіймає посаду СЕО в Arm. З моменту початку своєї кар’єри в компанії Arm, як один з перших співробітників компанії Саймон займався просуванням технічних і ділових інновацій, сприяючи перетворенню компанії в лідера в галузі обчислювальних технологій. Він був призначений CEO у липні 2013 року після успішного розширення бізнесу компанії в США і зміцнення її позицій та партнерських відносин в Кремнієвій долині. Саме там він продовжує жити разом зі своєю родиною. Саймон отримав свою ступінь BE з електронної інженерії в Університеті Сассекса, а також ступінь MS з комп’ютерних наук в Університеті Манчестера.

 

Інформація про GSA

GSA – це місце, де зустрічаються лідери, щоб створювати ефективну, прибуткову та стійку екосистему напівпровідникових рішень, ПЗ, систем і сервісів. Вона є провідною галузевою організацією, яка пропонує унікальну нейтральну платформу для співпраці, на базі якої директори глобальних компаній можуть взаємодіяти та розвивати інновації один з одним, партнерами й замовниками, щоб прискорити темпи зростання галузі та максимально збільшити віддачу від інвестицій та інтелектуального капіталу.

 

GSA має вражаюче охоплення у всьому світі: в ній представлені понад 30 країн та 350 корпоративних представників з провідних компаній напівпровідникової галузі. У числі членів асоціації є найрізноманітніші компанії, від організацій, що розвиваються, до гігантів галузі та технологічних лідерів. Члени високо цінують співпрацю, і вважають ключовим елементом розвитку їхніх компаній та галузі загалом.

 

GSA пропонує найбільшу та ефективну платформу для обміну думками на спеціально організованих регіональних і глобальних заходах, форумах, вечерях, майстер-класах і в межах робочих груп для керівників і технічних фахівців. Це дозволяє членам асоціації вести діалог між лідерами, формуючи образ галузі та розширюючи можливості бізнесу, а також бути в курсі найактуальніших та релевантних проблем, ділитися спільними практиками та чітко бачити нові можливості. Члени GSA також мають доступ до депозитаріїв даних та інформації, включаючи фінансові звіти та ресурси, дані компаній, опитування й звіти про ринки й технології.

Галузь вкладає $7 трильйонів в глобальну економіку, а також створює цінності для людства загалом.

LG на виставці CES 2019

Доктор І.П. Парк, президент і технічний директор компанії LG Electronics (LG), виступить з доповіддю на виставці споживчої електроніки CES® 2019. Виступ д-ра І.П. Парка розпочнеться о 18:30, 7 січня 2019 року, в приміщенні MGM Park Theater, Лас-Вегас, штат Невада, США.

 

Це перший вступ в історії компанії LG на відкритті CES. Д-р І.П. Парк виголосить промову «ШІ-рішення для покращення якості життя», в якій представить свіжий погляд на те, як штучний інтелект змінить життя користувачів, ґрунтуючись на трьох ключових принципах: Розвиток, Підключення та Відкритість. Д-р І.П. Парк розповість про те, як інноваційні ШІ-технології збагатять досвід користувачів вдома, в дорозі та в офісі. Передбачаючи те, як штучний інтелект вплине на кожен аспект нашого життя, д-р І.П. Парк пояснить, чому LG, яка проходить трансформацію від виробника до компанії-інноватора, що змінює спосіб життя користувачів, залишається першопрохідцем розвитку штучного інтелекту.

 

Будучи президентом і технічним директором компанії LG Electronics, д-р
І.П. Парк ініціює розвиток інновацій з підтримкою штучного інтелекту, що є основною рушійною силою компанії. Завдяки 30-річному досвіду в галузі досліджень і розробок споживчої електроніки, автоматизованої робототехніки, телекомунікацій та програмного забезпечення, він є одним з провідних технічних директорів у світі, в портфоліо якого робота з кращими R&D компаніями для впровадження інновацій шляхом поєднання традиційних апаратно-орієнтованих технологій з технологіями на базі програмного забезпечення.

 

«Очікується, що CES 2019 стане переломним моментом у розвитку й впровадженні ШІ в продукти та послуги щоденного використання, – сказавд-р
І.П. Парк
. – Стратегія LG – вийти за межі очікувань, щоб збагатити життя користувачів за допомогою ШІ-додатків, орієнтованих на спосіб життя. Це концепція, на якій я зроблю акцент на відкритті виставки CES».

 

Гарі Шапіро (Gary Shapiro), президент і голова Асоціації Споживчих Технологій (CTA), заявив: «LG є світовим лідером в галузі розробки революційних ШІ-технологій, які мають вплив на основні галузі промисловості, починаючи з технологій і до сфери охорони здоров’я, агрокультури, транспорту, інженерії та інших. Ми з нетерпінням чекаємо на доповідь від д-ра І.П. Парка і першу в історії LG вступну промову на відкритті CES 2019. Ми очікуємо почути його бачення майбутнього ШІ, який видозмінює наші будинки, бізнес і суспільство».

 

На CES 2019 демонструватимуться технології, які змінюють життя користувачів, від 4500 компаній-учасників в 20 продуктових категоріях, зокрема рішення, що видозмінять те, як ми живемо, працюємо та граємо. На виставці будуть представлені новітні технології, такі як 5G-підключення, штучний інтелект, доповнена та віртуальна реальності, «розумний» будинок, «розумні» міста, спорт, машинний інтелект та інші.

 

Інноваційні продукти та послуги LG будуть представлені на виставці CES 2019 з
8 по 11 січня 2019 року в CES Tech East, конференц-центр Лас-Вегас, центральний зал, стенд № 11100.

Lattelecom змінить назву

Найбільший ІТ-інтегратор у країнах Балтії Lattelecom наступного року розпочне процес переходу на новий бренд і змінить назву на tet. Трансформація відбуватиметься поступово ― в Латвії вона почнеться вже навесні 2019 року, коли буде змінено юридичну назву компанії.

Зміни обумовлені масштабною зміною стратегії і цифрової поведінки бізнесу в наступні три роки. Подальше зростання підприємства планується за рахунок розвитку можливостей нових технологій, розважального змісту та інфраструктури в трьох великих взаємопов'язаних групах послуг ― для дому, для цифрового робочого місця та для комунікації з клієнтами, заснованої на даних.

«Lattelecom завжди був підприємством, послугами якого ми могли пишатися на державному рівні: один з найшвидших інтернетів у світі, Рига європейська столиця Wi-Fi, найсучасніші телевізійні рішення в Балтії. Зростання підприємства в останні роки було стрімким, напрями бізнесу розширилися, і сьогоднішня назва більше не відображає діяльність Lattelecom. Ми вже давно працюємо за межами Латвії, успішно експортуючи наші послуги до країн Балтії, в Північну та Східну Європу. У свою чергу, спектр наших послуг є набагато більш розгалуженим, виходячи за звичайні межі індустрії телекомунікацій. Ми як технологічне і розважальне підприємство створюємо свій контент, розгортаємо рішення для цифрової трансформації підприємств «хмарні» послуги, рішення з ІТ-безпеки та інтегрованих технологій»,говорить голова правління Lattelecom Юріс Гулбіс.

 

Lattelecom планує перейняти вже перевірений на латвійському ринку бренд ―tet, який разом з ім'ям підприємства отримає новий логотип. Успішний старт tet на латвійських ринках електроенергії та «розумного» дому, а також опитування громадської думки свідчать про те, що цей бренд оцінюють як простий, зрозумілий і доступний. tet вже відомий як бренд Lattelecom в області інновацій, технологій і «розумних» рішень. Ця характеристика збігається з розвитком підприємства як у сфері технологій, у тому числі хмарних, так і у внутрішньому бізнес-середовищі.

 

Навесні наступного року ТОВ Lattelecom змінить юридичну назву підприємства на ТОВ tet, однак на експортних ринках процес переходу на новий бренд розпочнеться трохи пізніше, про що Lattelecom проінформує окремо.

Держава

  • Телеграм бот "Твій голос"
  • "Людина року-2018": малий бізнес
  • Експорт продуктів до ЄС
  • Такої партії ще не було

Соцiум

  • Екологічні питання кандидатам
  • До 140-річчя Малевича!
  • "Людина року-2018"- спорт
  • "Людина року-2018"- молодь

 

Коментарі

Робер Герцог:"Жодних нових зобов'язань і обмежень".
23.08.2018
Професор Страсбурзького університету, експерт Ради Європи Робер Герцог... Подробнее...
Андрій Доценко, керівник компанії Sky Building: "Моно-міста, як спадок від СРСР"
29.11.2017
У спадщину від Радянського Союзу нам дісталося багато населених пунктів, які... Подробнее...
Світлана Теуш: "Сонячна енергетика в Україні є досить привабливою"
03.11.2017
1.      Вітаю. Темою вашого виступу на конференції «Solar Energy Ukraine... Подробнее...
Бернард Юкер: "Ви не можете планувати кар'єру"
14.07.2017
Після 37 років роботи в компанії АББ, Бернард Юкер планує піти у відставку. Він був... Подробнее...

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 28.2.2019 До 140-річчя
  • 28.2.2019 Форум харчової
  • 23.2.2019 "Людина року-2018"
  • 18.2.2019 Саміт для власників
  • 12.2.2019 Конференція +
  • 6.2.2019 "Людина року-2018":
  • 3.2.2019 Що купували українці у
  • 3.2.2019 Honor 10 Lite Sky Blue
  • 30.1.2019 Потенціал сонячних
  • 27.1.2019 Угода GEFCO з
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені