This version of the page http://www.newproducts.ua/apps/ (165.227.244.156) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-02-28. The original page over time could change.
Apps - ГК "Нові Продукти"
en
ru
ua

APPS™ (ЕПС) ВИГОТОВЛЯЄТЬСЯ МЕТОДОМ БРОДІННЯ З НАТУРАЛЬНОГО 100% ЯБЛУЧНОГО СОКУ БЕЗ ДОДАВАННЯ СПИРТУ

Ви любите реальні відкриття і цінуєте справжнє життя? Ми створили напій, який дозволить вам відчути його різноманітність і смак сповна. Сидр APPS™ (Епс) – пропозиція нашої Компанії для тих, хто готовий до свіжих відчуттів, хто прагне жити з легкістю, кому важлива його індивідуальність і свобода. Для тих, хто любить спілкуватися без перешкод з людьми з різних куточків світу, хто хоче зробити ковток живого, справжнього життя в божевільному міському ритмі.

Сидр APPS™ створений для людей, які піклуються про себе і роблять вибір на користь природних інгредієнтів. Він виготовляється методом бродіння з натурального 100% яблучного соку без додавання спирту. Завдяки цьому смак сидру APPS™ свіжий і легкий, а вміст алкоголю мінімальний – від 5 до 6,9%.

Розливні сидри APPS в асортименті.

СМАКИ Apps™

APPS КЛАСИЧНИЙ СОЛОДКИЙ

Легкий та освіжаючий смак класичного сидру. Пропонується в скляній пляшці 0,5 л, у зручній банці 0,5 л, а також у пластиковій пляшці 1,0 л.

APPS ВИШНЯ

Легкий освіжаючий смак класичного сидру з приємною вишневою кислинкою. Пропонується в скляній пляшці 0,5 л і пластиковій пляшці 1,0 л, а також у крафтовій версії в кегах на розлив.

APPS ВИШНЯ

Легкий освіжаючий смак класичного сидру з приємною вишневою кислинкою у крафтовій версії в кегах на розлив.

APPS КВІНС

Авторський коктейль з кисло-солодким смаком айви і насиченим фруктовим ароматом із самого серця Кавказу та Середньої Азії. Представлений у крафтовій версії в кегах на розлив.

SKU

Пляшка: 0,5 L

Банка: 0,5 L

ПЕТ: 1,0 L

Кег

Міцність: 5,0-6,9%