This version of the page http://www.rockwool.ua/applications_ua/hvac/ (159.135.136.33) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-02-11. The original page over time could change.
Опалення і вентиляція - ROCKWOOL Україна

Опалення та вентиляція

Раціональне використання електроенергії та енергоносіїв - одна з необхідних умов успішного розвитку економіки. Істотну роль в питаннях енергоефективності грає технічна і промислова ізоляція.

Одним із прикладів області, де завжди будуть актуальні як питання енергозбереження, так і завдання технічної можливості реалізації технологічних процесів, є системи опалення та водопостачання. Відповідями на ці питання і вирішенням цих завдань є застосування ефективної ізоляції.

Значна роль ізоляції в конструкціях систем вентиляції та кондиціонування. У цій області перед нею стоять три основні завдання: теплоізоляція, звукоізоляція і вогнезахист.

 

Сучасне промислове виробництво неможливо без істотних енерговитрат. Використання правильної ізоляції здатне дозволити підійти до питання витрачання енергії більш прагматично. Крім цього, важливо не допустити на поверхні обладнання утворення конденсату, який може стати причиною корозії. Багато технологічних процесів пов'язані з використанням високотемпературного обладнання. Забезпечення безпеки праці є ще одним завданням, яку повинна вирішити ізоляція.

Компанія ROCKWOOL пропонує широкий вибір ефективних ізоляційних матеріалів, здатних впоратися з усіма цими завданнями.

Чому професіонали обирають кам'яну вату!?

01

Вогнестійкість

Витримує температуру понад 1000 ° C.

Більше безпеки з негорючими ізоляційними матеріалами

Детальніше

02

Енергоефективність

Економте енергію, підтримуючи оптимальну температуру і мікроклімат в приміщенні.

За рахунок стабільності температури можна істотно скоротити витрати на опалення, охолодження та вентиляцію, а також зменшити обсяг викидів парникових газів.

Детальніше

03

Акустичний комфорт

Поглинає та зменшує приголомшливий шум

Автомобільні дороги, залізничні і трамвайні колії, аеропорти - необхідна для нормального життя інфраструктура - є джерелом шуму, який може стати причиною серйозних негативних наслідків для здоров'я.

Детальніше

04

Міцність

Покращені експлуатаційні характеристики і підвищена стабільність при менших витратах.

Ізоляція ROCKWOOL настільки міцна, що вона буде підтримувати свою продуктивність протягом усього терміну експлуатації будинку.

Детальніше

05

Естетичність

Гармонійне поєднання експлуатаційних і естетичних якостей.

Коли люди живуть або працюють в красивому місці, це посилює у них відчуття комфорту і підвищує мотивацію. Середовище, в якому люди проводять час із задоволенням, сприяє зміцненню соціальних зв'язків і робить навколишній район більш безпечним і сприятливим для проживання.

Детальніше

06

Контроль над водою

Контролюйте наш найцінніший ресурс.

Традиційні методи виробництва продуктів харчування здають свої позиції в умовах зростання населення, а зміна клімату підвищує потреби в захисті від повеней. Вироби з кам'яної вати можна конструювати таким чином, щоб вони поглинали або відштовхували воду, в залежності від потреби, а також використовувати їх для рециркуляції води в теплицях, допомагаючи вирішувати цілий ряд задач управління водним режимом.

Детальніше

07

Екологічність

Сировина для мінерального ізоляційного матеріалу навряд чи може бути більш природною ніж камінь.

Камінь - один з найпоширеніших матеріалів на землі; однак нам слід ефективніше використовувати ресурси нашої планети. Ми розробили технології, що дозволяють використовувати відходи від інших промислових галузей в якості альтернативного сировини.

Детальніше

Оберіть потрібну технологію

Ізоляція системи опалення

Системи опалення

Дізнатись більше ...
Теплоізоляція систем водопостачання, каналізації та опалення

Cистеми водопостачання, каналізації та опалення

Дізнатись більше ...
Антіконденсатна тепло та звукоізоляція внутрішніх та зовнішніх вентиляційних каналів

Внутрішні та зовнішні вентиляційні канали

Дізнатись більше ...

Продукти технології

Теплоізоляція інженерних комунікацій, Ізоляція парних бань і саун, Теплоізоляція квартир та приватних будинків, Антіконденсатна тепло та звукоізоляція внутрішніх вентиляційних каналів

ALU LAMELLA MAT

Детальніше ...
Порівняти
Теплоізоляція інженерних комунікацій, Антіконденсатна тепло та звукоізоляція внутрішніх вентиляційних каналів

ROCKTERM

Детальніше ...
Порівняти
Теплоізоляція інженерних комунікацій, Ізоляція системи опалення

Otulina ROCKWOOL 800

Детальніше ...
Порівняти
Антіконденсатна тепло та звукоізоляція внутрішніх вентиляційних каналів, Теплоізоляція інженерних комунікацій

KLIMAFIX

Детальніше ...
Порівняти
Технічна ізоляція ROCKWOOL відіграє провідну роль у наданні економічно ефективних та енергоефективних рішень для ізоляції, захищаючи як навколишнє середовище, так і ваші інвестиції.