This version of the page http://chernigiv-rada.gov.ua/news/ (46.149.85.149) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-02-11. The original page over time could change.
Новини Чернігова. Офіційний веб - портал Чернігівської міської ради
Понеділок 11 лютого 2019 р. 12:35 14000, м. Чернігів, вул. Магістратська, 7
Розділи порталу
Онлайн трансляцiя
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Єдина країна
СБУ інформує
Чернігів, купуй рідне!
Для експортерів
Палац культури
Дошка пошани
Відкрити чи закрити ФОП? Робіть це онлайн!

Новини

18 лютого 2019 року у малому залі засідань виконавчого комітету міської ради відбудеться конкурс на заміщення вакантних та тимчасово вакантної посад посадових осіб місцевого самоврядування

  18 лютого 2019 року у малому залі засідань виконавчого комітету міської ради відбудеться конкурс на заміщення вакантних та тимчасово вакантної посад посадових осіб місцевого самоврядування
11 лютого 2019 р.

Орієнтовний план основних заходів з 11 по 15 лютого 2019 року

  11.02.19 - 08.30
  Нарада з керівниками структурних підрозділів міської ради з питань організаційно-кадрової роботи
  Фесенко С.І.
08 лютого 2019 р.

Комунальні підприємства Чернігова запрошують на роботу і пропонують більшу заробітну плату

  На багатьох комунальних підприємствах Чернігова фахівці робітничих спеціальностей – водії, слюсарі, електромонтери та інші – вже можуть заробити чималу як для Чернігова зарплатню. Поступове підвищення заробітних плат є наслідком як нових галузевих угод, так і політики міської влади, яка зацікавлена в тому, щоби зупинити відтік кадрів. Тож створені – і продовжують створюватися – умови для того, щоби на ці підприємства приходили фахівці.
 
  Зокрема, на КП АТП-2528 водії першої колони – вивезення сміття – заробляють майже 12 тисяч (а ще два роки тому їх зарплата була 4). Водії тепер працюють «від виробітку» - чим більше зроблять, тим більше одержать. Завдяки цьому окремим із них нараховується й по 18-20 тисяч. На підприємстві придбаний і новий автотранспорт – працюйте, заробляйте гроші. Ті водії, що колись пішли з підприємства, повертаються. Проблем по вивозу сміття зараз нема.
08 лютого 2019 р.

Конкурс дитячих малюнків «Вода – колиска життя». АНОНС

До Всесвітнього дня води Деснянське басейнове управління водних ресурсів оголосило конкурс дитячих малюнків - «Вода – колиска життя».

07 лютого 2019 р.


У 2018 році міські стипендії за визначні успіхи в навчанні, мистецтві та спорті одержували 140 юних чернігівців

  Стипендії Чернігівського міського голови за перемоги в престижних міжнародних та всеукраїнських мистецьких конкурсах у 2019 році будуть одержувати 65 дітей різного віку. Розпорядження про це міський голова підписав 24 січня. Стипендію в 100 гривень вони будуть одержувати щомісячно з січня по травень і далі з вересня по грудень цього року.
 
  Також у Чернігові з міського бюджету щорічні заохочувальні стипендії в навчальний період року виплачуються переможцям фінальних етапів обласних (по 300 гривень щомісячно) і всеукраїнських (по 500 гривень щомісячно) предметних олімпіад. Окрім того, є міські стипендії спортсменам, які вибороли призові місця на міжнародних (1-6 місця) змаганнях та в чемпіонатах України (1-3 місця). Розмір такої щомісячної стипендії – 500 гривень для олімпійських і 300 гривень для неолімпійських видів спорту.
 
  Загалом у 2018 році стипендії отримували 28 спортсменів, 47 переможців предметних олімпіад і 65 лауреатів та дипломантів мистецьких конкурсів.
07 лютого 2019 р.

У міській лікарні №2 відкрили кардіохірургічне відділення

Сьогодні, 7 лютого, у Чернігівській міській лікарні №2 відкрили кардіохірургічне відділення. Воно оснащено найсучаснішим обладнанням. Відділення розраховане на 15 ліжок, ...

07 лютого 2019 р.

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року № 143 «Про Порядок користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові»

  ПОВІДОМЛЕННЯ
  про оприлюднення проекту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року № 143 «Про Порядок користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові»
07 лютого 2019 р.

Виконком погодив збільшення компенсації за пільгові перевезення по деяким маршрутам

  Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 6 лютого погодив збільшення розміру компенсації за пільгові перевезення на міських автобусних маршрутах на 576 тис. грн. Це зроблено для того, щоб цього року громадяни окремих пільгових категорій щочетверга могли добиратись до приміських дачних масивів безоплатно.
 
  Наразі на компенсацію втрат від перевезення пільгових категорій громадян в автомобільному транспорті було закладено 7,424 млн грн, що становить 43% від потреби. Також у 2018 році виникли ускладнення з організацією транспортного забезпечення пільгового проїзду мешканців до дачних масивів, оскільки дефіцит водіїв призвів до відмови перевізників від обслуговування дачних маршрутів та розриву відповідних договорів.
 
  За словами начальника управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради Олександра Рижого, щорічно дачний сезон триває у середньому 6 місяців. Перелік автобусних маршрутів до приміських дачних масивів із пільговим проїздом буде затверджений у березні ц.р.
07 лютого 2019 р.

У Чернігові прибирають покинуті торгівельні кіоски і ті, які не мають жодних документів

  Рішення про демонтаж 5-и тимчасових споруд - кіосків та контейнерів - прийняли на засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради 6 лютого. Керівник комунального підприємства «Муніципальна варта» Віталій Хрустицький продемонстрував фото цих об'єктів.
 
  За його словами, частина цих тимчасових об’єктів знаходиться у занедбаному стані. Два працюючі торгівельні павільйони взагалі не мають жодних дозвільних документів. Власників ще двох покинутих кіосків так і не встановили.
07 лютого 2019 р.

Увага! Перекриття руху транспорту. КАРТА

У Чернігові ще один мікрорайон приватного сектору невдовзі отримає можливість під’єднатися до централізованої каналізації. У зв’язку з будівництвом цих мереж по вулицях Стрілецькій, Алексєєва, Василя ...

06 лютого 2019 р.

Всього сторінок (1106)1234 > остання
Анонс

18 лютого 2019 року у малому залі засідань виконавчого комітету міської ради відбудеться конкурс на заміщення вакантних та тимчасово вакантної посад посадових осіб місцевого самоврядування


Конкурс дитячих малюнків «Вода – колиска життя». АНОНС


Пілотний проект "Шлюб за добу"


Опитування щодо розвитку бізнесу в Чернігові

Опитування
Результати опитування
Погода
Погода у Чернігові

вологість:

тиск:

вітер:

Мапа Чернігова
Курси валют


© Чернігівська міська рада. Всі права захищено.
© Електронна адреса: gorsovet@chernigiv-rada.gov.ua
© При будь-якому використанні матеріалів Інтернет-порталу Чернігівської міської ради посилання (hyperlink) на www.chernigiv-rada.gov.ua обов'язкове
Розміщення ОКей Інтернет.