This version of the page http://job.modnakasta.ua/index.htm (104.18.60.42) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-02-08. The original page over time could change.
ModnaKasta (МоднаКаста) работа и вакансии
Заповніть анкету Надіслати резюме

Відправка резюме на вакансію

Ваше імʼя:
E-mail:
Додати резюме:

Дозволяється завантаження файлів формату doc, docx, pdf, rtf не більше 10МБ


Посада:
ПІБ:
Телефон:
E-mail:

Особистісні навички

Володіння компʼютером:
Додаткова інформація:

 

Приєднуйся

Будь частиною компанії зі світовим ім'ям! modnaKasta входить до складу Naspers - міжнародного холдингу в сфері інтернет-бізнесу, який об'єднує 120 країн і більш 20-ти успішних проектів.

Стати частиною команди

 

 

Втілюй

Ми - молоді, яскраві і динамічні. У нас заохочують сміливість, талант і ініціативу. Отримайте можливість втілити в життя свої найсміливіші ідеї разом з нами.

Стати частиною команди

 

 

Розвивайся

Стрімко зростаючий бізнес - найкращий майданчик для успішної кар'єри. Нові можливості, постійний розвиток і конкурентні умови - запорука успіху!

Стати частиною команди

 

 

Створюй

Ми робимо майбутнє реальністю. Станьте частиною команди розробників зі створення революційної e-commerce платформи України і створюйте майбутнє разом з нами. 

Стати частиною команди

 

 

Перевершуй себе

Ми не обіцяємо, що буде легко. Але підкажемо, допоможемо і будемо працювати пліч-о-пліч. Доведемо разом, що неможливе - можливо!

Стати частиною команди

 

Ми цінуємо

Повага

Повага до клієнтів, працівників, постачальників, акціонерів, суспільства та держави.

Для нас повага означає, що ми не забуваємо про інтереси іншої сторони. Ми бачимо гідність в кожному, в будь-якому співробітнику, партнері, клієнті.

Переконані - не можна позбавляти людину поваги через його ролі в суспільстві або риси характеру.

Детальніше

Довіра

Довіра - це основа, яка тримає разом нашу велику команду. Ми бачимо краще в кожному, цінуємо потенціал кожного і довіряємо кожному.

Довіра народжується з нашої прихильності спільній справі. Тому ми впевнені в кожному працівнику, навіть коли він відсутній. Тому ми ділимося нашими планами з іншими співробітниками - усі повинні бути в курсі, куди рухається наша компанія!

 

Детальніше

Чесність

Ми продаємо бренди за чесною ціною - вона відповідає тому, скільки вони повинні коштувати насправді. Ми говоримо вам про все прямо.

За чесністю стоїть наша сила, бо викручуватися і обманювати буде лише слабкий. Чесність дає нам свободу називати речі своїми іменами - в команді, перед клієнтами і акціонерами.

Детальніше

Навчання

Ми створюємо ринки, яких раніше не було. Наша компанія стає лідером у всьому, чим займається. У такій ситуації постійний розвиток це просто даність для кожного з нас.

Виконуючи свою роботу, кожен наш співробітник не просто домагається результату, але і росте над самим собою. Ми використовуємо будь-яку можливість: досягнення, проблеми, виклики, прориви - для того, щоб рости і розвиватися.

Детальніше

Дисципліна

Дисципліна - основа нашого руху вперед.

Гарна ідея - ніщо без правильних дій. Правильні дії дадуть мало без злагодженої роботи в команді. Дисципліна - це те, що допомагає перейти від хорошої ідеї до правильних дій і злагодженої роботи.

Дисципліна народжується з розуміння нашої місії в цій країні і прихильності їй. Дисципліна - це найголовніший наш помічник на шляху до майстерності всієї команди.

Детальніше