This version of the page http://chernigiv-rada.gov.ua/zvernennya (46.149.85.149) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-02-06. The original page over time could change.
Офіційний веб - портал Чернігівської міської ради - Ваші запитання та відповіді
Середа 06 лютого 2019 р. 13:53 14000, м. Чернігів, вул. Магістратська, 7
Розділи порталу
Онлайн трансляцiя
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Єдина країна
СБУ інформує
Чернігів, купуй рідне!
Для експортерів
Палац культури
Дошка пошани
Відкрити чи закрити ФОП? Робіть це онлайн!

Запитання до міської влади

Задати своє запитання
Запитання:
   в этом году прекратили вывоз эко мусора . На горячей линии отвечают, что этим занимались волонтеры!!!! и теперь предлoгают не сортировать мусор, а пользоваться общими баками.
    Какие организации будут заниматься этим дальше?
пахомова марина владимировна
Відповідь:
   Шановна Марино Володимирівно! З питанням щодо вивезення побутових відходів Ви можете звернутись безпосередньо до КП «АТП-2528» Чернігівської міської ради-
    поштова адреса:
    14034, м. Чернігів, вул. 1 Травня, 173,
    електронна пошта: info@atp2528.cn.ua, atp2528cn@ukr.net.
    А також за посиланням http://www.chernigiv-rada.gov.ua/news/view/12043 Ви можете ознайомитись з інформацією щодо пунктів прийому вторинної сировини.
   


06 лютого 2019 р. 00:22:00

Запитання:
   Добрый день! Я установил в квартире за свой счет индивидуальный газовый счётчик. В моем доме уже установлен общедомовой счетчик учета газа. 20 января 2018 года в силу вступил Закон Украины № 5722 «О внесении изменений в Закон Украины «Об обеспечении коммерче­ского учета природного газа». Согласно документу, газовые компании, с целью учета при­родного газа, должны обе­спечить своих потребителей индивидуальными счетчиками газа. Также в законе прописано, что потребители сами могут установить индивидуальный счетчик за собственные сред­ства и получить компенсацию за его установку от газовой компании. Имею ли я право на компенсацию?
Иващенко Владислав Павлович
Відповідь:
   Шановний Владиславе Павловичу! З питань установки газового лічильника мешканцям Чернігова потрібно звернутися до місцевих Центрів обслуговування клієнтів. Більш детально з інформацією Ви можете ознайомитись на офіційному сайті регіональної газової компанії Чернігівгаз за посиланням - https://cn.104.ua/.


04 лютого 2019 р. 09:04:00

Запитання:
   Добрий день. Ми, 9 сімей, проживаємо в будинку по вул. 1-го Травня, який знаходиться на балансі ПАТ "Укртелеком". В нашому будинку відсутнє централізоване водопостачання гарячої води, тому були встановлені 3 бойлери, отже газ на підігрів води не витрачаємо. Але в квитанціях ГазЗбут нам виставляє норму 18.3 м.куб. на одну особу. Підкажіть куди треба звернутись щоб можна було зменшити норму споживання газу до 9.8 м.куб.
Куценок Наталія Іванівна
Відповідь:
   Шановна Наталіє Іванівно! З даним питанням Вам необхідно звернутись безпосередньо до вашої газопостачальної компанії, адресу і телефон якої Ви можете знайти на платіжних документах.


30 січня 2019 р. 21:57:00

Запитання:
   Доброго дня. Звертаюся до вас з таким питанням. Хто повинен слідкувати за бурульками, котрі звисають з даху коллегіума 11, під якими ходять щодня діти? Якщо це адміністрація закладу, то прошу вплинути на їхню бездіяльність. Та бажано, щоб результатом впливу було зняття буруль з даху,а не загороджувальна стрічка.
Петренко Микола Васильович
Відповідь:
   Шановний Миколо Васильовичу! Вирішення даного питання знаходиться в компетенції управління освіти Чернігівської міської ради:
    14038, м.Чернігів, проспект Перемоги, 141;
    телефон /факс (04622) 3-31-53,
    електронна адреса: osvita@chernigiv-rada.gov.ua


27 січня 2019 р. 13:59:00

Запитання:
   Заболела Мать - Пирожкова Светлана Васильевна, жительница Чернигова. Три дня температура до 39. Чуть сбила таблетками. Страшный кашель. Боль в груди. Обратилась по телефону к семейному врачу - Зеленковской О. В., ІІ-я Поликлиника, - та на больничном. Рекомендовала вызывать врача через регистратуру. Там отвечают, что сбейте температуру, если высокая, и идите на прием в поликлинику к другому врачу (не семейному). Повторные обращения завершились теми же советами. Как быть? А как с больничным листом, ведь она работает. Скажите, куда можно обратиться еще.
Зайцев Андрей Андреевич
Відповідь:
   Шановний Андрію Андрійовичу! З даним питанням Ви можете звернутись до Управління охорони здоров'я Чернігівської міської ради
   
    14038 м. Чернігів, пр. Мира, 44
    телефон (0462) 77-72-96 (приймальня)
    електронна адреса: uoz@chernigiv-rada.gov.ua


09 січня 2019 р. 13:55:00

Всього сторінок (79)1234 > остання
Анонс

Прийом заяв на конкурс з формування складу Чернігівської молодіжної міської ради продовжено до 1 лютого


Пілотний проект "Шлюб за добу"


Опитування щодо розвитку бізнесу в Чернігові

Опитування
Результати опитування
Погода
Погода у Чернігові

вологість:

тиск:

вітер:

Мапа Чернігова
Курси валют


© Чернігівська міська рада. Всі права захищено.
© Електронна адреса: gorsovet@chernigiv-rada.gov.ua
© При будь-якому використанні матеріалів Інтернет-порталу Чернігівської міської ради посилання (hyperlink) на www.chernigiv-rada.gov.ua обов'язкове
Розміщення ОКей Інтернет.