• BMW
  • BMW i
  • MINI
  • BMW Motorrad
  • BMW ALPINA
  • ROLLS-ROYCE
  • ASTON MARTIN
  • Кредитування
  • Страхування
  •  
MENU
 
 

Сервіс



Увага повністю зосереджена на неперевершеній якості. Сервіс BMW.

Якість, ефективність та інновації: Три основні складові обслуговування автомобіля, наданого офіційним імпортером BMW - компанією «АВТ Баварія». Ще до того, як нова модель BMW Alpina потрапить у виробництво, інженери концерну розробляють інноваційні, зручні і, що враховують інтереси водія, особливості обслуговування, які гарантують, що кожен автомобіль BMW буде прекрасно працювати рік за роком. Ми прагнемо показати Вам, що надаємо першокласний сервіс, який забезпечує кращу в цьому класі турботу про Ваш автомобіль, і задоволення за кермом.

Задоволення за кермом гарантовано.

Гарантія BMW. При покупці BMW Alpina Ви хочете отримувати задоволення не тільки від автомобіля, але і наданих гарантій. Саме тому, починаючи з 2004 року, офіційні сервісні центри BMW пропонують гарантію від наскрізної корозії на 12 років. Для всього автомобіля (за винятком заміни зношених запчастин), оригінальних деталей BMW Alpina, а також оригінальних аксесуарів, BMW пропонує гарантію два роки без обмеження пробігу.

Концепція технічного обслуговування від BMW.

У 1982 BMW став першим виробником автомобілів, що поклав кінець незручностей жорстко встановленого часу проведення технічних оглядів і обслуговування, впровадивши нову концепцію, засновану на потребах кожного конкретного автомобіля. Зараз деталей шо швідко зношуються і рівень рідин вимірюється з використанням датчиків і алгоритмів або з урахуванням таких параметрів як пробіг і стиль водіння. Рекомендована дата наступного технічного обслуговування відображається на дисплеї кожного разу при включенні автомобіля.

Бортова діагностика Вашого BMW Alpina.

Завдяки цифрової бортової системі діагностики, Ваш BMW Alpina здатний самостійно стежити за станом усіх своїх електричних і електронних систем і реєструвати можливі збої до того як виникне проблема. На основі діагностики, система, за підтримки комп'ютера, здатна провести швидкий і точний аналіз помилки. Ця підтримка здійснюється у вигляді прямого інтерактивного з'єднання між Вашим сервісним центром BMW і фахівцями в головному офісі BMW.

KeyReader.

Коли ви привозозите автомобіль на сервісну станцію, все, що вам потрібно зробити - це надати Ваш ключ. Всі моделі BMW Alpina починаючи з 2000 року, зберігають важливу інформацію про автомобіль - ідентифікаційний номер, пробіг і дату наступного технічного обслуговування - безпосередньо на ключі. В офіційному сервісному центрі BMW цю інформацію зчитують за допомогою електронного пристрою KeyReader. Така система економить час і запобігає виникненню помилок, що дає сервіснму центру більше часу на детальне обговорення ваших особистих потреб.