This version of the page http://eset.ua/ua/news/results (148.251.184.110) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-02-04. The original page over time could change.
Новини компанії ESET.

  • Нова версія рішення Safetica доступна користувачам

    Компанія ESET — експерт у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про вихід нової версії Safetica, рішення для запобігання втрати конфіденційної інформації.

  • GREYCORTEX приєдналася до Microsoft Cybersecurity Tech Accord

    Компанія ESET — експерт у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про те, що  компанія GREYCORTEX приєдналася до Microsoft Cybersecurity Tech Accord.

  • Як створити надійний пароль — рекомендації спеціалістів ESET

    Підбивши підсумки 2018 року, ми починаємо ставити цілі на наступний рік. Для когось важливо почати займатися спортом, відмовитися від переїдання, хтось хоче заощаджувати більше грошей. 

  • ТОП-10 шкідливих програм в Україні: грудень, 2018

    Компанія ESET — експерт у галузі інформаційної безпеки — представляє основні тенденції розповсюдження комп'ютерних загроз у грудні 2018 року.

  • ESET стала новим партнером глобальної ініціативи з протидії програмам-вимагачам

    ESET — експерт у галузі інформаційної безпеки — стала партнером «No More Ransom» —   міжнародної ініціативи Європолу, Голландської національної поліції та великих організацій із кібербезпеки.

  • Нові версії ESET Mobile Security для Android та ESET Parental Control для Android доступні користувачам

    Компанія ESET — експерт у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про вихід нової версії ESET Mobile Security для Android, яку можна завантажити у  Google Play.

  • Тіньові онлайн-ринки — загроза сучасного кіберпростору

    Сьогодні кіберзлочинність перетворилася у справжню тіньову економіку. Ні для кого не секрет, що в мережі Інтернет можна купити будь-що — від викрадених даних про кредитні картки до шкідливого коду для інфікування комп’ютерів жертв.

  • Тенденції розвитку загроз у 2019 році

    Компанія ESET —  експерт у галузі інформаційної безпеки — традиційно представляє щорічний прогноз розвитку загроз в Інтернеті на найближчі 12 місяців.

  • ESET визнана «Чемпіоном» відповідно до нової матриці лідерів Canalys

    Компанія ESET — експерт у галузі інформаційної безпеки — отримала статус «Чемпіон» у матриці лідерів Canalys (Canalys Leadership Matrix) для ринку Європи, Близького Сходу та Африки.

  • Небезпеки новорічних онлайн-покупок через смартфон

    Наближаються новорічні свята, і мільйони людей у всьому світі починають купувати подарунки рідним та близьким. У сучасному світі більшість роблять покупки онлайн за допомогою своїх смартфонів через зручність та можливість здійснювати віртуальний шопінг будь-де та будь-коли.