This version of the page http://rozetka.com.ua/ya_ty_vin_vona/ (89.184.81.182) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-02-03. The original page over time could change.
ROZETKA — Я, ти, він, вона
 
Дивитись трейлер
Інформаційний партнер фільму
«Я, ти, він, вона»
Про фiльм
Сімейне життя складне й багатогранне. Дві подружні пари
Максим (Володимир Зеленський) та Яна (Настя Коротка)
і Олена (Надія Дорофєєва) і Борис (Євген Кошовий) на
власному досвіді відчули усі складнощі сімейних стосунків.

Між Максимом та Яною вже давно немає ані кохання,
ані пристрасті. Жити далі за звичкою вони не хочуть,
тож вирішили розлучитися. Держава дала парі
випробувальний термін.

Цей місяць, відведений на спробу помиритися,
принесе багато цікавинок у їхні життя.
Інтерв'ю з виконавцями головних ролей
Володимир Зеленський
режисер, продюсер, актор, виконавець ролі Максима

Володимире, про що ваша нова комедія? - Наша історія про те, як можна намагатися врятувати свою сім’ю, коли, здавалося б, усі варіанти випробувані. Як відомо, союзи бувають різні, і не завжди стосунки завершуються хепі-ендом. У нашій комедії будуть конкретні приклади та ситуації, які змусять глядачів не лише сміятися, а й, можливо, замислитися над чимось важливим.

«Я, ти, він, вона» − ваш дебют у ролі режисера. Як вам у цій іпостасі? Мені давно хотілося спробувати себе у ролі режисера, але на цьому проекті режисер − не я сам. Разом зі мною також працює Девід Додсон, з яким ми зняли вже кілька картин. Ми знаємо один одного близько 10 років, тому я йому дуже довіряю. У нашій новій комедії Девід займається більше візуальним наповненням, я ж відповідальний передусім за акторську складову. Звичайно, часом було тяжко поєднувати дві іпостасі на майданчику − актора та режисера. Але Девід завжди брав стерно у свої руки, коли я був із другого боку камери. Головне, що можу сказати, цей досвід мені дуже сподобався.

Кастинг на головні та епізодичні ролі був досить довгим. У підсумку ви задоволені акторами, які зіграли у цій картині? На цьому проекті, як і на всіх інших, які створює студія «Квартал 95», у нас зібралася чудова команда. Я дуже задоволений Настею Короткою, для якої наш фільм стане дебютом у великому кіно. Вона − дуже добра акторка. Також я радий, що моїм партнером вкотре став Женя Кошовий. А ще радує факт, що у нашому фільми ми знайшли нехай і невеликі, але яскраві ролі для всього акторського складу нашої студії. Також щасливий, що на пропозицію зніматися відгукнулися найпопулярніші співачки нашої країни, я маю на увазі Надію Дорофеєву та Олю Полякову. Я взагалі люблю акторів та акторок, які приходять на знімання вчасно. Це вже запорука успіху. Зазвичай зіркам шоу-бізнесу властиво запізнюватися, але Надя та Оля − не з таких. Завжди приїжджали точно на вказаний час, знали свої репліки та виконували всі поставлені перед ними завдання. Впевнений, глядачам сподобаються їхні нові екранні образи.

Цей фільм − перший досвід роботи у співпраці з Держкіно. Маєте плани і надалі рухатися у цьому напрямку? Я вдячний Держкіно за те, що вони підтримали наш проект. Ми б і так знімали цю картину, але з їхньою допомогою, думаю, змогли зробити більш якісне кіно. Людям бракує зараз справжніх романтичних комедій, причому виключно українського виробництва. Цей запит, судячи з реакції глядачів, є, і він немалий. Основна ж наша мета − щоб українські фільми мали вигляд не згірш, ніж голлівудські, і я сподіваюсь, наша нова картина це продемонструє.