This version of the page http://24nonstop.com.ua/ (193.104.58.111) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-02-02. The original page over time could change.
24nonStop
Терминалы Товары и услуги Статус платежа
О компании
Система «24nonStop» позволяет организовать прямое пополнение мобильной связи , интернет, IP-телефонии, интернет-денег, кабельного телевидения, страхования, комунальных платежей и многих других сервисов.

Бизнес приема платежей является особенно привлекательным и позволяет любому предпринимателю обеспечить стабильный высокий доход за счет высокой оборачиваемости средств и стабильного роста рынка электронных платежей. А также может стать весомой составляющей Вашего уже существующего бизнеса.
 
Важно, что существует возможность оплаты различных услуг в одном месте, ведь терминалы самообслуживания обычно устанавливают в местах большой посещаемости: магазинах, учебных заведениях, государственных организациях и даже на улицах. Это означает, что каждый человек, перемещаясь по городу, неоднократно может встретить этот автомат и имеет возможность не задумываться, где бы, например, найти ближайший пункт продажи карточек пополнения мобильного счета, и как бы не опоздать до его закрытия, чтобы не остаться без связи до следующего утра. Карточки оплаты мобильной связи уходят в прошлое, потому экономя время, все больше пользователей предпочитает автоматам самообслуживания.
Подробнее
Начать бизнес
1
Заключаем договор о сотрудничестве. Не обязательно подъезжать к нам в офис. Для этого присылайте нам свидетельство о регистрации Частного Предпринимателя и Свидетельство плательщика единого налога. Две отсканированные или сфотографированные цифровым фотоаппаратом картинки, объемом не более 2Мб на наш адрес info@24nonStop.com.ua. В теле письма укажите пожалуйста Ваш номер телефона.
2
Регистрируем Вас в системе «24nonStop» и высылаем Вам договор. В договоре будет ссылка, логин и пароль на Ваш электронный кабинет дилера в Интернете для формирования отчетов и мониторинга терминалов.
3
В электронном кабинете регистрируете терминалы, прописываете их адреса установки и скачиваете программное обеспечение.
 
4
Устанавливаете и настраиваете программное обеспечение на терминал. Для этого Вам может понадобится помощь нашего технического специалиста. В телефонном режиме Вам подскажут и помогут.
5
Делаете предоплату по реквизитам в договоре.
6
Начинаете работать и зарабатывать!
Подробнее
ШАНОВНІ КЛІЄНТИ!

Повідомляємо, що Національний банк України програв у Верховному Суді справу про виключення з реєстру платіжних систем Внутрішньодержавної платіжної системи 24NONSTOP.

Як стало відомо 31 липня 2018 року Касаційний адміністративний суд в складі Верховного Суду України частково задовольнив касаційну скаргу ТОВ «Ай Ті Фінанс» та скасував рішення Окружного адміністративного суду м.Києва та Київського апеляційного адміністративного суду. Йдеться про розгляд скарги, щодо виключення Нацбанком з реєстру платіжних систем 24NONSTOP. Справу передано на новий розгляд до суду першої інстанції.

Показовим в цій справі є те, що Верховний Суд у своєму рішенні зазначив, що Національний банк України не мав права приймати рішення про виключення з реєстру платіжних систем та систем розрахунків Внутрішньодержавну платіжну систему 24NONSTOP .

Повідомляємо, що 28.09.2017 Службою безпеки України ЗАКРИТО кримінальне провадження у досудовому розслідуванні щодо підозр у скоєнні ТОВ «АЙ ТІ ФІНАНС» (платіжна система «24NONSTOP») злочину за ч.2 ст. 258-5 Кримінального кодексу України (фінансування тероризму) в зв’язку із відсутністю у діянні посадових осіб ТОВ «АЙ ТІ ФІНАНС» складу кримінального правопорушення.


В ході досудового розслідування встановлено наступне:

1. Грошові кошти, внесені громадянами до платіжних терміналів ТОВ «АЙ ТІ ФІНАНС» В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ надходили на рахунки ТОВ «АЙ ТІ ФІНАНС», відкриті в українських банках, та у подальшому перераховувались на банківські рахунки отримувачів.

2. Передача грошових коштів з терміналів ТОВ «АЙ ТІ ФІНАНС» представникам терористичних організацій чи будь-яким іншим особам ТЕХНІЧНО НЕ МОЖЛИВА, оскільки касири операціоністи зараховують грошові кошти на розрахункові рахунки, відкриті ТОВ «АЙ ТІ ФІНАНС» в українських банках, а ТОВ «АЙ ТІ ФІНАНС» у свою чергу - на рахунки отримувачів в повному обсязі.

3. Проведеною перевіркою Національного банку України та Державної служби фінансового моніторингу підтверджується факт надходження в повному обсязі грошових коштів до українських банків, інкасованих з платіжних терміналів ТОВ «АЙ ТІ ФІНАНС» та НЕ ВСТАНОВЛЕНО будь-якої інформації щодо фінансування тероризму. Контроль інкасації грошових коштів здійснювався ТОВ «АЙ ТІ ФІНАНС» через системи банк-клієнт, що були підключені до українських банків. Факт надходження грошових коштів, інкасованих з терміналів, до українських банків, підтверджується результатами перевірки Національним банком України та Державною службою фінансового моніторингу.


В ході досудового розслідування, яке тривало протягом 2014-2017 років діяльність ТОВ «АЙ ТІ ФІНАНС» (платіжної системи «24NONSTOP») була практично знищена оскільки:

- сервери ТОВ «АЙ ТІ ФІНАНС» були вилучені для проведення експертизи;

- платіжна система «24NONSTOP» була виключена з Реєстру платіжних систем, систем розрахунків, учасників цих систем та операторів послуг платіжної інфраструктури;

- Ліцензія Національного банку України на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків була відкликана;

- накладено арешт на рахунки ТОВ «АЙ ТІ ФІНАНС» в банках.


Факт закриття кримінального провадження спростовує всю неправдиву інформацію щодо прозорості ведення бізнесу ТОВ «АЙ ТІ ФІНАНС».

Наразі платіжна система «24NONSTOP» планує повернення на ринок переказів коштів у своїх попередніх позиціях та подальший розвиток. Зокрема вже триває розгляд питання щодо повернення ТОВ «АЙ ТІ ФІНАНС» Ліцензії Національного банку України на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків.


Слідкуйте за нашими новинами!

Інформація для клієнтів ТОВ «Ай Ті Фінанс», які робили переказ коштів у період з 28.01.2016 по 06.02.2016 року.

Нарешті, ми домоглися справедливості - скасовано арешт з банківських рахунків компанії 24nonStop.

Печерським районним судом міста Києва скасовано арешт з банківських рахунків компанії, від 03 березня 2016 року.

Наразі ТОВ «Ай Ті Фінанс» має можливість повернути кошти клієнтам, які ініціювали переказ. Для отримання коштів, необхідно направити на адресу ТОВ «Ай Ті Фінанс» (04074, м. Київ, вул. Новозабарська, 2/6. оф.222/2) наступні документи:

- Заява на повернення коштів із зазначенням банківських реквізитів для зарахування коштів (додаток 1);

- Чек про здійснення операції з переказу коштів;

- Копія паспорту та ідентифікаційного номеру.




ТОВ «Ай Ті Фінанс» не здійснює переказ, компанія повертає кошти за ініційованими і не проведеними платежами за вказаними в заяві реквізитами.

ЗАЯВА
Финансовая отчетность Договор оферты Аттестованый учасник системы WM
© 24nonStop 2019