This version of the page http://lviv.nashigroshi.org/2018/ (89.184.68.74) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-01-31. The original page over time could change.

НОВИНИ

31.01.2019
30.01.2019
29.01.2019
25.01.2019
Всі новини »

ТЕГИ

АМКУ Автомагістраль-Південь Брюховичі Будівництво Бюджет Важливо Газ Дрогобич Дубневич Дубневич Богдан Дубневич Ярослав Земля Кривецький Ігор ЛМР ЛОДА Львів Львіввугілля Львівобленерго Львівська залізниця Львівська міська рада Львівська обласна рада Онур Онур Конструкціон Інтернешнл Продукти СБУ Стрий Трускавець Штраф автомобіль борг вирок вугілля декларація депутат капітальний ремонт оренда патент прибирання приватизація ремонт ремонт автодоріг ремонт доріг суд хабар школа

ДОКУМЕНТИ

Архів на 2018

Пов’язана з начальником Тернопільської САД фірма отримає понад 5 млн грн для догляду доріг у трьох районах Тернопільщини

Управління капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації 27 грудня підписало три договори з ТОВ «БМБуд» на зимове утримання доріг області за 5,5 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro. Згідно з угодами, фірма доглядатиме місцеві дороги Козівського, Бережанського та Підгаєцького районів протягом січня-березня та листопада-грудня 2019 року. Компанія чиститиме дороги від […] »»»

Renault Duster для сільських медиків на Закарпатті куплять у фірми з групи компаній нардепа Балоги

Комунальне некомерційне підприємство «Ужгородський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Ужгородської районної ради» 28 грудня підписало договір з ТОВ «Авто Акорд» на закупівлю трьох автомобілів для медиків за 1,5 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro. Згідно з угодою, фірма поставить три білі автомобілі Renault Duster комплектації Life 2018 року випуску. Кожне […] »»»

Кияни з однаковими довідками поторгувались за чверть мільйона від чернівецької лікарні

Чернівецька комунальна медична установа «Міська клінічна лікарня №3» за результатами відкритих торгів підписала договір з київським ТОВ «Хімлаборреактив» на закупівлю гематологічного аналізатора вартістю 260 тис. грн. Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro. За ці кошти придбали аналізатор Mindray ВС-30s. Цей прилад призначений для здійснення різного типу аналізів крові. Крім переможця участь у тендері […] »»»

Спортзал за понад 22 млн грн побудують в закарпатському селі, де проживає менше 700 людей

Астейська сільська рада, що в Берегівському районі Закарпатської області, 21 грудня підписала договір з ПП «Карпат-Буд» на будівництво багатофункціонального спортивного залу за 22,5 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro. Спортзал побудують в прикордонному селі Астей, де проживає 677 жителів. В приміщенні будуть зали для тренувань, душові та роздягальні. В ньому […] »»»

«Онур» та тендерний новачок з Києва за 156 млн грн розбудують центр підготовки паралімпійців в селі Яворів

«Західний реабілітаційно-спортивний центр» Національного комітету спорту інвалідів України, що розташований в селі Яворів (Турківський район), 21-26 грудня підписав чотири договори на загальну суму 156 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro. Згідно з угодами, ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» побудує тут лижеролерну асфальтовану спортивно-реабілітаційну трасу на території центру за 114 млн грн. […] »»»

У Львові розірвали договір на закупівлю сцени, яку замовили втричі дорожче, аніж вона коштувала насправді

Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна» 26 грудня розірвала договір з підприємцем Русланом Чучманом на закупівлю мобільної сцени за 1,01 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro. Договір розірвали за шість днів після публікації «НГ.Львів» «Сцена на мільйон», мотивувавши це відсутністю фінансування. Нагадаємо, минулого тижня асоціація «Єврорегіон Карпати-Україна» придбала сцену в […] »»»

Викритий АМКУ змовник та колишня охоронна фірма позмагались за 53 млн грн від Тернопільського УКБ

Управління капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації 20 грудня підписало договір з ТОВ «Проф Буд» на будівництво спортивного комплексу в райцентрі Бережани за 52,8 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro. Згідно з угодою, спортивний комплекс збудують на території міського стадіону на вул. І. Франка, 8. Тут буде спортивний зал, басейн, […] »»»

На добудову реабілітаційного центру у Великому Любіні витратять 87 млн грн

Державна реабілітаційна установа «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Галичина» за результатами відкритих торгів уклала договір з ТОВ «Роксіс груп» на завершення будівництва реабілітаційного центру в смт. Великий Любінь (Городоцький район) за 86,5 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro. Будівництво реабілітаційного центру у Великому Любіні триває вже майже 10 […] »»»

Академія сухопутних військ віддала 4 млн грн новоствореному підприємцю, який позмагався з давнім «розпильщиком» (ОНОВЛЕНО)

Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного 21 грудня уклала угоду про постачання продуктів на загальну суму 4,09 млн грн з приватним підприємцем з Моршина Володимиром Семчакевичем. Термін дії угоди – до 31 грудня 2018 року, або «до повного виконання зобов’язань сторонами». Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro. Академія придбала 12 тисяч […] »»»

Дилери одного виробника з однаковими документами поділять 13 млн грн від чернівецьких освітян

Управління освіти Чернівецької міської ради 21 грудня опублікувало повідомлення про намір укласти угоди на закупівлю м’яса на загальну суму 12,9 млн грн. Про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro. Закупівля здійснювалася за чотирма лотами. Найбільше замовлення отримає приватний підприємець Галина Плешка вартістю 6,18 млн грн. За ці кошти вона до кінця 2019 року […] »»»

НАШІ ГРОШІ

31.01.2019
30.01.2019
29.01.2019