This version of the page http://lviv.nashigroshi.org/2016 (89.184.68.74) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-01-31. The original page over time could change.

НОВИНИ

31.01.2019
30.01.2019
29.01.2019
25.01.2019
Всі новини »

ТЕГИ

АМКУ Автомагістраль-Південь Брюховичі Будівництво Бюджет Важливо Газ Дрогобич Дубневич Дубневич Богдан Дубневич Ярослав Земля Кривецький Ігор ЛМР ЛОДА Львів Львіввугілля Львівобленерго Львівська залізниця Львівська міська рада Львівська обласна рада Онур Онур Конструкціон Інтернешнл Продукти СБУ Стрий Трускавець Штраф автомобіль борг вирок вугілля декларація депутат капітальний ремонт оренда патент прибирання приватизація ремонт ремонт автодоріг ремонт доріг суд хабар школа

ДОКУМЕНТИ

Архів на 2016

ТОП-5 історій року про гроші

За версією «Наших гроші. Львів» »»»

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Редакція «Наші гроші. Львів» щиро вітає з Новим роком та Різдвом Христовим! Залишайтеся на зв’язку, на 2017 уже заплановано чимало дорогих тендерів!   »»»

Як працювати з відкритими базами даних Польщі

Термін надання відповіді на запит – 14 днів, інформація про власників автомобілів – конфіденційна, власників нерухомості можна відкрити, але не он-лайн. Про особливості роботи з польськими реєстрами. У грудні 2016 року «Наші гроші» зафіксували прихід польської «прокладки» на тендер «Укрзалізниці» щодо закупівлі 10 тис. тонн дизельного палива. Тож, дійсно, інтеграція України до Євросоюзу відбувається щоденно, […] »»»

“Техніку для бізнесу” оштрафували за змову на торгах з продажу добрив аграрному університету

Адміністративна колегія Львівського обласного територіального відділення АМКУ 23 грудня 2016 року оштрафувала ТОВ “Техніка для бізнесу” і ТОВ “Квадрокомп” на 35 тис. грн і 25 тис. грн відповідно за вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів. Про це стало відомо з відповіді АМКУ “Центру громадського моніторингу та досліджень”, який оскаржував закупівлю. Як повідомляли […] »»»

Після реконструкції за 12 млн грн дошкільний заклад в Жовкві обігріватимуть сонячною енергією

Жовківська міська рада 26 грудня 2016 року підписала договір з Корпорацією будівельних підприємств «Карпатбуд» на реконструкцію дитячого дошкільного закладу №2 «Калинонька» по вул. Лесі Українки, 29 в Жовкві за майже 12,3 млн грн. Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro. Підрядник повинен провести утеплення фасаду, даху та підвального покриття, заміну вікон та дверей, […] »»»

Військові в Старичах протягом одного дня підписали без торгів 21 договір з одним підприємцем

Військова частина А2615 (184-ий Навчальний центр, що в селі Старичі Яворівського району) 26 грудня підписала 21 договір з приватним підприємцем Ларисою Серго на загальну суму понад 2,4 млн грн. Усі закупівлі були здійснені за прямими договорами (суми не перевищували 200 тис. грн), тобто без проведення конкурсу. Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro. […] »»»

Екс-депутат від «Фронту змін» Андрій Якимів через Вищий суд змінив статус пам’ятки нацзначення на площі Ринок

Вищий господарський суд України відхилив касаційну скаргу управління комунальної власності Львівської міської ради і тим самим фактично змінив статус будинку на площі Ринок, 5 у Львові. Тепер, згідно з постановою суду від 20 грудня 2016 року, будинок, де розташовано частину Львівського історичного музею не належить до пам’яток архітектури національного значення. Як повідомляли «Н.Г. Львів», скандал довкола статусу будинку на […] »»»

Брюховицькі лісники придбали фотопастки майже по 10 тисяч кожна

ДП «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» 20 грудня підписало договір на постачання восьми фотопасток з приватним підприємцем Ігорем Грицківим за 78,25 тис. грн. Про це стало відомо зі звіту, опублікованого на сайті публічних закупівель Prozorro. Моделі фотопасток в договорі не вказано. Середня вартість однієї становитиме майже 9,8 тис. грн. Фотопастки – це спеціальні камери, які захищені […] »»»

Мерія уклала угоду з партнером Парасюка, підприємство якого антимонопольники оштрафували за змову на торгах

Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради уклало угоду на реставраційні роботи в церкві св. Параскеви П’ятниці на вул. Б. Хмельницького, 77 з ТОВ «Еталон – Ком»  за 1,13 млн грн. Про це повідомляється у на сайті електронних закупівель Prozorro.  Згідно з документацією конкурсних торгів, за ці кошти буде облаштовано гідроізоляцію церкви. Основні роботи будуть проведені у […] »»»

Львівська міськрада за тиждень до Нового року «висаджує» дерева у парках

Департамент містобудування Львівської міської ради за неконкурентною переговорною процедурою закупівлі замовив саджанців для висадження на території парків, лісопарків в місті на майже 391 тис. грн у ТОВ «Грінсад». Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro. Підставою для застосування переговорної процедури вказано «нагальну потребу» (п. 3 cт. 35 ЗУ «Про публічні закупівлі»). «Неукладання або […] »»»

НАШІ ГРОШІ

31.01.2019
30.01.2019
29.01.2019