This version of the page http://voltv.com.ua/programs/ (5.39.10.93) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-01-27. The original page over time could change.
Програми - UA: ВОЛИНЬ
Телепрограми
Ранок Нової Волині
Щоденне розважальне телешоу, яке знаходиться найближче до свого глядача. З нашими ведучими прокидатись легко і цікаво. Актуальні та пізнавальні розмови з гостями, експерименти, рубрики, новини, погода та багато іншого! Безліч цікавих рубрик – «Кулінарні витребеньки», «Рецепти краси», «Слово дня», «Батьківський чат», «Зробили разом», «Інстаграманія», «Ранкова розрядка», «5 хвилин з бізнес-тренером», «Навчаємось разом», «Ранок у професії», «Хай мал
Тема дня
Ми пильно стежимо за життям Волині. З’ясуємо все, що вас цікавить і доведемо, що працюємо для вас. Факти, аргументи, коментарі, аналітика. Щоразу виокремлюємо із низки подій топ-тему, яка викликає найбільший резонанс у краї і з’ясовуємо причинно-наслідкові зв’язки. Про події – максимально об’єктивно. З акцентами – із перших уст. Нові теми: достовірно і оперативно.
Тема дня. Культура
"Тема Дня" вихідного дня - це знайомство з неординарними й талановитими українцями, які, завітавши до студії телеканалу, у невимушеній атмосфері готові розповісти ведучим найпотаємніше. За 30 хвилин перегляду ви дізнаєтеся про раніше відомих вам особистостей маловідомі факти - відверті зізнання, спогади, секрети, жарти та пробачення - доповнення до суботнього вечора!
Новини
Ми тримаємо руку на іформаційному пульсі області. Що, де та коли відбулось, за яких обставин і як це вплине на наше з вами життя? – з’ясуємо і розкажемо. Тільки факти, збалансовані коментарі. Оперативно і актуально.
Новини. Підсумок
Дайджест. Розказуємо про події, що трапилися протягом тижня у Волинській області. Ми увесь тиждень тримаємо руку на іформаційному пульсі області, щоб у суботу розказати про найголовніше. Що, де та коли відбулось, за яких обставин і як це вплине на наше з вами життя? – з’ясуємо і розкажемо. Тільки факти, збалансовані коментарі.