18 липня 2016

Представляємо нового керівника підрозділу Crop Science в країнах Північного Причорномор'я ТОВ «Байєр» в Україні

Володимир Іванович Домалюк очолив підрозділ Crop Science в країнах Північного Причорномор’я ТОВ «Байєр» в Україні

Київ, 18 липня 2016 року – комнанія «Байєр» оголосила про призначення Володимира Домалюка новим керівником підрозділу Crop Science в країнах Північного Причорномор'я «Байєр» в Україні. Він замінить на цій посаді Андреаса Льохеля, який наразі продовжує свою кар’єру в штаб-квартирі підрозділу Crop Science в Німеччині.

Свій кар'єрний шлях в міжнародних компаніях Володимир почав у 1996 році з компанії «The Coca-Cola Amatil Ukraine ltd» у відділах логістики та продажу.

З 2001 року працює в компанії «Данон» в Україні на посаді менеджера одеського філіалу та з 2004 року перейшов на посаду національного менеджера каналу прямих продажів в Україні.

З 2008 року Володимир продовжив свою кар’єру в компанії JTI Luxembourg S.A. на посаді директора з продажу у Республіці Білорусь.

З вересня 2011 року Володимир обіймає посаду Генерального директора у компанії «ПРОВІМІ Україна» (Cargill Animal Nutrition).

З липня 2013 року пан Домалюк перейшов на посаду Генерального директора ТОВ «Сингента Казахстан», на якій відповідав за країни Центральної Азії та Казахстан.

З липня 2016 року Володимир працює в ТОВ «Байєр» на посаді керівника підрозділу Crop Science в країнах Північного Причорномор'я, куди входять Україна, Молдова, Грузія та Вірменія.

Володимир Домалюк одружений, має сина та двох дочок. Його хобі - спорт та гірські лижі.

Освіта

Володимир Домалюк закінчив економічний факультет Національного Авіаційного Університету в місті Київ за фахом “Менеджмент та логістика”.

Bayer: наука заради кращого життя

Bayer – це міжнародна компанія зі спеціалізацією в галузі наук про життя, а саме - охорони здоров'я та сільського господарства. Продукти та послуги компанії спрямовані на благо людей та покращення якості їхнього життя. Bayer є соціально відповідальною та етичною компанією, яка дотримується визначених цінностей і приносить користь суспільству. У 2015 фінансовому році Група налічувала близько 117 000 працівників, а обсяг продажів становив 46,3 мільярда євро. Сума капітальних витрат за рік сягнула 2,6 мільярда євро, витрати на дослідження та розробки 4,3 мільярда євро. Вищезазначені показники включають в себе також відповідні дані підрозділу високотехнологічних матеріалів, який було виведено на фондовий ринок під назвою Covestro (6 жовтня 2016 року): www.bayer.com

Контакти:

тел. +3 8044 220 33 00

communication.ukraine@bayer.com