02 лютого 2015

Перший Міжнародний саміт з промислових огірків

Залучення світових можливостей для сприяння внутрішньому функціонуванню виробничо-збутового ланцюжку з реалізації промислових огірків та співпраці в цій галузі.
 
 
Візит до селекційного тепличного комплексу у Нунем, Нідерланди, і огляд дослідів промислових огірків на стійкість, що є важливою складовою селекційної роботи у розвитку промислового огірка.
 
   Нунем, Нідерланди, 29 січня 2015 року – з метою подальшого підвищення продуктивності та розширення міжнародної торгівлі, без шкоди для екології, виробництво промислових огірків потребує покращення із раціональним використанням ресурсів. 27, 28 та 29 січня цього року на першому Міжнародному саміті з промислових огірків у містечку Нунем, що в Нідерландах, зібралося понад 50 фахівців, компаній та представників країн з усього світу, де вирощуються промислові огірки, для того, щоб обговорити тематичні питання та з’ясувати, які можуть постати проблеми та можливості їх вирішення. Саміт з промислових огірків, який організував підрозділ «Овочеве насіння» субконцерну «Байєр КропСайєнс» (BayerCropScienceVegetableSeeds), тривав два з половиною дні і мав на меті розробку нових концепцій з широкого кола питань – від агрономічних проблем, таких як комплексні заходи боротьби з бур’янами та шкідниками, програми вимог виробничо-збутового ланцюжка, і до способів взаємодії у виробничих ланцюжках та співпраці з відповідальними за якість продукції промоутерами. Доповідачі саміту поділилися власним досвідом і баченням та презентували нові підходи, спрямовані на стимулювання нового способу сприйняття та вирішення проблем на міжнародному ринку промислових огірків.

 

  Джон Віллемс, керівник міжнародного департаменту маркетингу та продажів, урочисто відкриває саміт, акцентуючи увагу на важливість співпраці задля пошуку нових шляхів покращення індустрії промислового огірка.

 

   «Перший міжнародний саміт з промислових огірків розкрив багато викликів, що стоять перед галуззю. Так виробники промислового огірка в Німеччині працюють дуже ефективно і досягають найвищих врожаїв огірка. Але через зростання витрат на оплату праці вони шукають нових методів вдосконалення технологій вирощування огірка разом з «Байєр» та в кооперації з іншими країнами, – каже Андрій Демянів, спеціаліст по промисловому огірку підрозділу «Овочеве насіння» в Україні. – Туреччина та Індія, які досить сильно інтегровані в Європейський бізнес промислового огірка, вивчатимуть питання про поліпшення методів поливу для підвищення ефективності використання водних ресурсів. Таким чином, зараз досить сприятлива можливість для країн Східної Європи інтегруватися в глобальне співтовариство виробників промислового огірка».

 

   Компанія «Байєр КропСайєнс» бере активну участь у дискусії та прагне знайти та опанувати спільний підхід до вирішення означених питань. «Інновації та нові технології можуть відігравати провідну роль у розвитку процесу культивації промислових огірків, - говорить Джон Віллемс, керівник міжнародного департаменту маркетингу та продажів підрозділу «Овочеве насіння» субконцерну «Байєр КропСайєнс» (BayerCropScienceVegetableSeeds). – Ми пропонуємо свій комплексний досвід у галузі насіння та селекційних ознак культур, засобів хімічного та біологічного захисту врожаїв, а також інноваційний портфель продукції для задоволення господарських потреб наших клієнтів. Ми прагнемо до співпраці та міцних партнерських стосунків з представниками рослинницької галузі та учасниками виробничо-збутового ланцюжку по всьому світу з метою пошуку нових шляхів сприяння розвитку виробництва та споживання промислових огірків».

 

Учасники першого міжнародного саміту з промислових огірків дали високу оцінку обміну знаннями, досвідом та цікавим дискусіям, які мали місце під час саміту.

 

Про Bayer CropScience

 

   Bayer AG є підприємством світового масштабу зі спеціалізацією в області охорони здоров'я, сільського господарства і високотехнологічних матеріалів. Підгрупа Bayer CropScience відповідає за аграрний бізнес, має річний обсяг продажів 8,819 млрд євро (2013 р.) і є однією з провідних у світі інноваційних компаній, які працюють в галузі насіння, засобів захисту рослин та ефективних методів боротьби з шкідниками. Компанія пропонує широкий асортимент продуктів, включаючи високоякісне насіння, інноваційні рішення для захисту рослин, засновані на хімічних і біологічних способах впливу, а також послуги для сучасного сталого сільського господарства. Bayer CropScience має широкий спектр продуктів і послуг для боротьби з шкідниками дому і саду, а також у лісовому господарстві. Bayer CropScience представлена в більш ніж 120 країнах. У компанії працюють 22 400 працівників. Додаткова інформація: www.bayer.com
В Україні компанія Байєр працює з 1992 року. Команда з більш ніж 470 професійних співробітників працює для того, щоб представити свої знання та інновації в галузі фармацевтичних продуктів, засобів захисту рослин та високотехнологічних матеріалів. Додаткова інформація: www.bayer.ua


 

Про підрозділ Bayer CropScience Vegetable Seeds


 Bayer CropScience Vegetable Seeds (раніше компанія Nunhems) є визнаним у всьому світі брендом в індустрії гібридного насіння. Під брендом Bayer CropScience Vegetable Seeds підрозділ Bayer CropScience пропонує спеціалізовані знання та високоякісні сорти і гібриди 28-ми овочевих культур. В підрозділі Bayer CropScience Vegetable Seeds працює понад 1900 співробітників і він присутній у всіх основних галузях виробництва овочів у світі.  Підрозділ пропонує насіння сортів і гібридів, адаптованих до специфічних умов вирощування, і надаємо підтримку своїм клієнтам у вирощуванні та маркетингу їх продукції.


 Відділ комунікацій ТОВ «БАЙЄР»

communication.ukraine@bayer.com