Відгуки про хостинг

Незалежні відгуки: (клікніть по зображенню, щоб перейти на сайт відгуків)

Олексій Прохоров, сайт amd-ukr.com.ua, bizpro.com.ua та інші

UaHosting не перша компанія, до якої я звернувся, раніше у мене вже був досвід співпраці з іншими провайдерами. Тому мені є з чим порівнювати. Перше що дуже відрізняє їх - уважна і відповідальна техпідтримка. Коли б ми не дзвонили, відразу ж отримуємо грунтовну відповідь на будь-яке питання. Відчувається, що фахівці працюють дуже кваліфіковані. Всі мої проекти працюють тут практично безперебійно, якщо і бувають якісь проблеми, то попереджають заздалегідь, і чесно вказують причини. Загалом, раджу UaHosting, це компанія з «людським» обличчям.

Алексєєв Петро Павлович, сайт www.aviamotor.com.ua

З UaHosting я співпрацюю практично з дня заснування своєї компанії. Нам відразу ж знадобився сайт для підтримки та реклами послуг. Провайдера порадили друзі, так що я вже знав, що репутація у компанії надійна і перевірена. Спочатку, якщо чесно, гостро стояло питання ціни. Мій бізнес тільки почав розвиватися, не хотілося викидати гроші за те, що чим не користуєшся. Тепер же розумію, що саме відмінно працюючий сайт допоміг нам тоді знайти нових клієнтів. До технічної сторони роботи сайтів претензій практично немає. Все стабільно працює, бували якісь позаштатні ситуації, але ми їх вирішували максимально швидко. Техпідтримка у вас унікальна! Приємно, що в будь-який час доби терпляче і уважно тебе вислуховують і вирішують проблеми. Коротше, поки все влаштовує.

Андрій Чопик, сайт dynamo.lviv.ua

До питання хостингу в мене завжди було упереджене ставлення, адже досвід співпраці з різними компаніями був тривалий і різноманітний. Відрізнити професіонала від новачка я завжди зумію. Але UaHosting мене поки дуже радує. Розмістив тут два своїх сайту, і відчуваю, що будемо продовжувати співпрацю. По-перше, у них відповідальне ставлення до роботи. Немає ніякої недбалості, чітко контролюють всі деталі, вчасно проводять всі роботи. По-друге, тарифи продумані, а не взяті «зі стелі». Я знаю, за що плачу свої гроші: є послуга - є оплата. Загалом, я бажаю хлопцям процвітання та нових клієнтів. Своїм знайомим я вже їх раджу.

Сергій, сайт starychi-ugcc.org.ua та інші

Розмістив тут сайт, і поки дуже задоволений. Сподобалася адмінпанель: дуже зрозуміло і зручно навіть для мене, нефахівця в цих питаннях. Так склалося, що багато наших клієнтів шукають послуги в інтернеті, тому для нас сайт - це частина прибутку. Наш веб-сайт відмінно працює завжди, і це завдяки UaHosting. Технічна підтримка завжди вчасно відповідає на запитання. За цей час ми міняли тарифний план, тому що збільшилися запити в хостингу. Все пройшло практично непомітно і дуже швидко. Коротше, все влаштовує, дуже радий, що знайшов доброго партнера для свого бізнесу.

Андрій, сайти openlviv.com, nltuu.com.ua та інші

Хостінгову компанію шукав дуже довго. Завжди щось не влаштовувало, в якийсь момент навіть вирішив, що будемо шукати провайдера за кордоном. Але коли замовили послуги UaHosting, то відчули, що і в Україні є непогані, професійні компанії. Працюють хлопці дуже якісно, при цьому не обіцяють багато, а просто роблять. Перебоїв помітних ще не було, а ми ж уже більше, ніж рік тому розмістили тут сайт. Дуже адекватна техпідтримка: не відсилають тебе зі своїми проблемами в Гугл, а спокійно пояснюють що і чому відбувається. Загалом, якщо вам потрібна європейська компанія в своїй країні, то звертайтеся в UaHosting, не пошкодуєте!