This version of the page http://taslife.com.ua/pages/comp_history (91.216.94.20) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-01-22. The original page over time could change.
Історія
Історія
  • Написати
    нам
  • offline Викликати
    консультанта
  • Зателефонувати
    нам
  • 2017 Рік стрімкого розвитку
    Основна подія 2017 року - прийняття в сім'ю "ТАС" клієнтів СК "Ейгон Лайф Україна".

    В 2017 році - ми знову Лідер ринку по виплатах та інвестиціному доходу. 70% наших клієнтів, що отримують виплати по дожиттю, отримують виплату протягом 8 робічих годин.

    Протягом року ми розширили ліміти на страхування для дорослих та дітей, переглянули вартість дея-яких ризиків, тим самим знизили ціни на наші страхові продукти, впровадили унікальну на ринку таблицю виплат по Травматизму.
  • 2016 Рік закріплення позицій Лідера
    В 2016 році СК «ТАС» впевнено посідає лідерські позиції по найбільш важливим показникам діяльності для Клієнтів: Виплати та Інвестиційний дохід

    2016 - рік посилення присутності Компанії в цифровому просторі: ми оновили наш веб-сайт, зробивши його більш сучасним та зручним, відкрили сторінку Компанії у Facebook та започаткували Youtube-канал, де розмістили перші анамаційні ролики по програмах страхування.

    Для посилення присутності на ринку в кінці 2016 року ми розпочали співпрацю з новим страховим посередником ТОВ "ЕУЛАЙФ ГРУП"

    Для клієнтів, у яких закінчується строк дії договорів і які отримують виплату по дожиттю в 2016 році ми, разом з ТАСКОМБАНК, впровадили унікальний для ринку України сервіс - виплату протягом 8 робочих годин.
  • 2015 15 років стрімкого розвитку, численних надбань та значних досягнень
    У цьому році в рамках святкування Дня народження Компанії були проведені  зустрічі з Клієнтами.  У неформальній атмосфері Клієнти СК «ТАС» мали змогу поспілкуватися із Правлінням Компанії, а діти Клієнтів взяти участь у грі-презентації «Казковий світ фінансів».

    16 липня за даними рейтингового агентства «Кредит - Рейтинг» СК «ТАС» увійшла до групи найбільш стійких та відкритих компаній та отримала рейтинг на рівні «uaAins».

    У липні цього року було впроваджено новий сервіс для Клієнтів - «Medical Service» разом з партнером Компанією «СОС Сервіс Україна».
  • 2014 Рік випробувань
    Рік випробувань для всієї країни, страхового ринку і компанії.
    Незважаючи на це, у січні було впроваджено нові унікальні програми цільового пенсійного забезпечення – «ТАС-Пенсія» і «ТАС-Рента».

    15 квітня СК «ТАС» отримала Національну Премію в галузі страхування за версією журналу «Insurance TOP», оскільки Компанія є абсолютним лідером на українському страховому ринку за сумою здійснених страхових виплат з накопичувального страхування життя.

    13 серпня підписано Договір про співпрацю між СК «ТАС» та ПриватБанк, завдяки чому Клієнти СК «ТАС» мають можливість здійснювати сплату страхового внеску без сплати комісії за розрахунково-касове обслуговування через будь-яке відділення ПриватБанку. 
  • 2013 Рік нових інтерактивних та інноваційних рішень
    У квітні цього року було запроваджено новий сервіс підтвердження факту «Дожиття» у відділеннях АТ «ТАСКОМБАНК» без додаткових витрат для Клієнта.
    13 червня  рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг»  підтвердило рейтинг надійності компанії на рівні «uaAins», а також у цьому році СК «ТАС» визнано одним з кращих роботодавців.

    06 вересня розпочато співпрацю з мережею платіжних терміналів i-Box з метою забезпечення максимальної зручності сплати страхових внесків Клієнтами, а 15 листопада впроваджено інноваційний продукт на страховому ринку: інвестиційний продукт  «ТАС-Інвест».

    У цьому році СК «ТАС» продовжила радувати своїх Клієнтів безліччю акцій та спеціальних пропозицій: сертифікатами, знижками, подарунками, подорожами.
  • 2012 Рік інтенсивного розвитку клієнтського сервісу
    Задля задоволення своїх Клієнтів ми прискорили оформлення страхового полісу – швидкість виписки Договору страхування скоротилася до 1 дня.  
    Так, 06 лютого введено в роботу оновлений розділ для фінансових консультантів «Кабінет агента».

    29 березня СК «ТАС» отримала нагороду від «Національної премії Insurance TOP» і «Національного Клубу страхової виплати». СК «ТАС» була визнана лідером класу «Національний Лідер ринку страхування життя», а  Голова Правління СК «ТАС» Андрій Власенко отримав Диплом лауреата в номінації «Найкращий топ-менеджер ринку страхування життя».

    30 липня СК «ТАС» отримала від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» позитивну оцінку своєї діяльності: рейтинг надійності Страховій компанії «ТАС» на рівні  «uaAins».

     У 2012 році виплатила своїм клієнтам 7 260 542 гривень. Майже 45% від цієї суми склали виплати по Дожиттю, що становить більше 3 млн. гривень.
  • 2011 Рік динамічного розвитку в напрямку інформаційних технологій.
    21 березня  СК «ТАС» представила новий корпоративний сайт для Клієнтів та Партнерів, а 19 липня був впроваджений новий платіжний сервіс на веб-сайті. Відтепер Клієнти СК «ТАС» можуть сплачувати чергові страхові внески за договорами страхування життя за допомогою платіжних карток Visa та MasterСard (EuroCard).

    Окрім того, 03 серпня відбулася активація електронного калькулятора на сайті компанії, а згодом  активовано розділ під назвою «Статус виплати», за допомогою якого Клієнти можуть без перешкод спостерігати за процесом розслідування страхових випадків.

    22 грудня СК «ТАС» провела перший етап масштабного освітнього проекту, якій є частиною стратегії Групи «ТАС» - сертифікації співробітників своїх основних страхових партнерів: компаній «АссисТАС» та «ТАС-Фінанс Консалтинг».

    У 2011 році СК «ТАС» завершує перший етап виплат по дожиттю за 10-річними довгостроковими договорами накопичувального страхування життя.
  • 2010 Успішний, ювілейний рік для СК "ТАС" 
    Успішний, ювілейний рік для Страхової компанії «ТАС». У цьому році Компанія отримала в Державній комісії з регулювання ринків фінансових послуг (ДКРРФП) Ліцензію серії АВ № 499974 на здійснення страхової діяльності у формі добровільного страхування життя на необмежений термін.

    У 2010 році вперше був укладений Договір із тривалістю дії 62 роки.

    У березні цього року Загальними зборами акціонерів АТ «СК «ТАС» (приватне) було прийняте рішення про збільшення статутного фонду Компанії до 46 305,66 тис. грн.

    25 вересня СК «ТАС» приєдналася до міжнародної акції «Зробимо Київ Чистим» в рамках проекту «Let's Do It Ukraine!», мета якої полягає у максимальному очищенні парків столиці.
  • 2009 Рік нових випробувань та викликів
    25 березня Інтернет-видання про страхування forINSURER.com опублікувало незалежний рейтинг страхових компаній України за версією власних експертів.
    ЗАТ «СК «ТАС» визнана кращою серед компаній, що спеціалізуються на страхуванні життя фізичних осіб на вітчизняному ринку.
    14 квітня оргкомітет Національного бізнес-рейтингу оприлюднив перелік компаній-лідерів різних галузей економіки за підсумками 2008 року. Закрите акціонерне товариство «СК «ТАС» визнано одним з лідерів галузі страхування життя, і представлено до отримання Національного сертифікату і нагороди «Лідер галузі – 2008».
  • 2008 Важливі зміни і кардинальні перетворення
    Період важливих змін і кардинальних перетворень, які мають стратегічний характер.

    31 березня  ЗАТ «СК «ТАС» отримала почесне звання лауреата національної галузевої програми «Український Фінансовий Олімп» у номінації «Провідна вітчизняна страхова компанія за надання послуг страхування життя зі світовим рівнем якості» (за підсумками 2007 року).

    01 червня  в рамках серії заходів, присвячених міжнародному Дню захисту дітей, ЗАТ «СК «ТАС» приєдналася до всеукраїнського благодійного проекту «Перший подих», спрямованого на допомогу пологовим будинкам України та медичним закладам, які займаються вирішенням проблем дитячої смертності, а також придбання обладнання для діагностики та збереження життя немовлят, що народилися передчасно.

    13 жовтня оргкомітет Міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року» визнав ЗАТ «СК «ТАС» кращою у номінації «страхова компанія року зі страхування життя».
  • 2007 Новий етап розвитку СК "ТАС": міжнародний досвід
    Рік відзначився переходом до нового етапу розвитку Компанії, де знакову роль відіграв міжнародний досвід. Вже на початку року СК «ТАС» стала першою серед лайфових компаній України та отримала статус члена всесвітньої організації страховиків зі страхування життя LIMRA (Life Insurance Marketing Research Association).

    У вересні  журнал «Експерт-Україна» опублікував щорічний (рі)-рейтинг стабільності страхових компаній. СК «ТАС» увійшла до групи А рейтингу і зарекомендувала себе як одна з найбільш стабільних та інформаційно-відкритих компаній сектору страхування життя в Україні, отримавши найвищий рейтинг стабільності Ааа.

    17 листопада в Національному палаці мистецтв «Україна» відбулася 7-а урочиста церемонія нагородження переможців Міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року» в Україні. Переможцем конкурсу в номінації «Страхова компанія року зі страхування життя» було визнано Страхову компанію «ТАС».
  • 2006 Глобальні проекти та стратегічні заходи 



    Рік глобальних проектів і стратегічних заходів щодо становлення і розвитку каналів продажів. Цього року стартував проект з розвитку Власної агентської мережі. А у червень 2006 року СК «ТАС» увійшла до рейтингу «ТОП-100. Кращі компанії фінансового сектору України» (за підсумками 2005 року).
  • 2005 Перші виплати по Дожиттю
    Цей рік для Компанії відзначився завершенням першого накопичувального корпоративного Договору страхування життя. Сума страхової виплати склала 1 млн. 225 тис. грн.

    У травні 2005 року СК «ТАС» увійшла до рейтингу «ТОП-100. Кращі компанії фінансового сектору України» (за підсумками 2004 року). А грудень 2005 року відзначився запуском на сайті Компанії www.taslife.com.ua нової для України сервісної on-line послуги – «Клієнтський доступ».
  • 2004 Укріплення позицій на ринку СК «ТАС»
    Цього року Страхова компанія «ТАС» міцно закріпилася серед лідерів компаній зі страхування життя України.

    21 серпня 2004 року ЗАТ «СК «ТАС» отримала свідоцтво Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України про реєстрацію фінансової установи.
  • 2003 Нові партнерські стосунки СК «ТАС»
    Цей рік був для компанії роком нових партнерських стосунків, збільшення статутного фонду до 21 306 тис. грн та відзначився переїздом до нового власного офісу в центрі столиці на вул. Шота Руставелі, 16, де зараз і знаходиться офіс для листування та обслуговування Клієнтів.
  • 2002 Нормативні зміни та нова ліцензія СК «ТАС»
    Рік був сповнений нових нормативних змін та 19 липня 2002 року була видана нова Ліцензія Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України серії АА № 520052 на здійснення страхової діяльності у формі добровільного страхування життя на необмежений термін.
  • 2001 Нове ім'я компанії СК «ТАС»
    Знаковий рік для Компанії, адже 24 квітня 2001 року ЗАТ «СК «ПриватПоліс» було перереєстроване з новим ім'ям – Закрите акціонерне товариство «Страхова компанія «ТАС». У червні цього ж року СК «ТАС» вступила до Ліги страхових організацій України.

    А 22 жовтня 2001 року була здійснена перша страхова виплата за полісом убезпечення життя.
  • 2000 Створення компанії ЗАТ «СК«ПриватПоліс»
    Цей рік в історії компанії був стартовим. Адже саме 06 травня 2000 року було створено Закрите акціонерне товариство «Страхова компанія «ПриватПоліс». А 20 липня 2000 року – видана Ліцензія Міністерства фінансів України №4 на здійснення страхової діяльності у формі добровільного страхування життя.

Інформаційне повідомлення щодо введення воєнного стану середа, 28 листопада 2018 р.
ТАСКОМБАНК змінить номери карткових рахунків фізичних осіб. пʼятниця, 23 листопада 2018 р.
ІТ-лабораторія TAS Life пʼятниця, 2 листопада 2018 р.
Вас вітає Доктор ТАС! четвер, 11 жовтня 2018 р.