This version of the page http://ldpu.org.ua/rus/ (91.194.250.248) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-01-21. The original page over time could change.
Либерально-демократическая партия Украины -
Главная Контакты Карта сайта




21 января, 2019
UKR     RUS     ENG



Устав
Программы
Структура партии
История
Персоналии
Как стать членом партии



Институт Либерализма
Конституционный процесс
Конференции и круглые столы
Библиотека


Фоторепортажи
Партия в лицах


Новейшая история либеральных демократов в форумах
Народные симпатики партии
Свободное слово
Гражданская защита
Ваша поддержка
Либеральная перспектива для Украины


Звернення українських лібералів до молодого покоління
23.04.2018  16:56
Шановні молоді колеги, друзі! Ліберально-демократична партія України звертається до вас у важкий поворотний момент історії України. Ставайте частиною ліберальної спільноти, давайте разом змінювати ситуацію в країні! Ми пропонуємо Україні Ліберальну перспективу. Наша політична сила як ідеологічна партія європейського парламентського типу має більш як чвертьвікову історію. ЛДПУ ніколи не була клановою та перебуває у відкритому спілкуванні з партіями ліберального напрямку, з рядом громадських організацій, у тому числі молодіжних. На відміну від традиційних прикладів недостатньої участі молоді у керівництві українських демократичних партій нового часу, ми завжди надавали можливості молодим людям для прогресу в партії. Активна молода людина ліберального світогляду має всі шанси стати лідером партії, увійти в центральні керівні органи, кандидувати в депутати, президенти. Разом переможемо!
Подробнее
05.01.2019  14:05 / Заявления
Вітання голови Ліберально-демократичної партії України з приводу отримання автокефалії Православною Церквою України
Сьогодні, п’ятого січня 2019 року Святійший Архиєпископ Константинополя - Нового Риму і Вселенський Патріарх Варфоломій підписав Томос про автокефалію Православній Церкві України. Із постанням в Україні автокефальної помісної церкви починається етап її будівництва як сучасної європейської церкви. А керівництво церкви, яке поки не відійшло від московської, переходить на малозрозумілий віруючим маргінес. Воїстину, "І ось, є останні, що стануть за перших, і є перші, що будуть останніми" (Лк. (13:30)
29.12.2018  11:18 / Заявления
З прийдешнім Різдвом Христовим і Новим 2019 Роком!
Дорогі друзі, ветерани партії, молоді партійці, симпатики партії, колеги з дружніх партій та громадських органiзацiй, ліберали в усьому світі! Щиро вiтаємо вас з прийдешнім Різдвом Христовим і Новим 2019 Роком! 2018 рік був черговим роком офіційного перемир’я у війні з московським агрессором за незалежність нашої країни. Та боротьба продовжується на всіх рівнях, - від збройної до політичної та моральної. Морально та політично ми переважаємо. Як і раніше, ми стоїмо на виключно чесних засадах, маємо свій ліберальний світогляд, відрізняємось конкретною зрозумілою та спрямованою на розуміння кожною людиною ідеологією, чесними намірами. Щиро зичимо всім нашим однодумцям, їх рідним i близьким міцного здоров’я, великого особистого щастя, здійснення всіх планів і творчих задумів.
Все новости
04.10.2018
Яків Гольденберг:Ще одне продовження розмови щодо термінології
Як ми казали з вами раніше, у різних мовах одна і та ж географічна назва читається часто зовсім по-різному. І це природньо. Але ж ми не повинні самі користуватися іноземними словами, іноземною вимовою власних назв. От наприклад, французи називають Лондон на свій лад: Лондре, але ж нікому не прийде у голову в Англії вимовляти французською назву власної столиці. А наші громадянина відміну від британців можуть багато чого.
27.07.2018
Яків Гольденберг: Продовження розмови щодо термінології, і не тільки
Ми пропонували увести в українську мову такі терміни: Московія (тобто використовувати допетровську самоназву цієї країни) та відповідно “московити“ щодо “россіян“ (останній термін придуманий у Московії за президентства Єльцина). Зрештою, у різних мовах одна і та ж географічна назва читається часто зовсім по-різному. І це природньо. Також приємно, що цей термін починає приживатися.
07.12.2017
Яків Гольденберг: Як не програти битву за нашу демократичну Україну
"..Враховуючи нинішню слабкість парламентських партій, що дійсно можуть щось вирішити у залі, маємо підтримати громадські ініціативи антикорупційних громадських структур. Не будемо нагадувати їм, до чого призводить позірна непартійність громадських ініціатив (і на Майдані це було деякий час, і невипадково). Зрештою, у нас це майже завжди закінчується створенням із громадських організацій звичайних партій. І це нас не турбує. Вважаю, що й ініціатори мають звернутися до всіх позапарламентських партій, щоби виступити разом, нехай і без своїх прапорів. Також уважаю, що й партії, і члени партій, і безпартійні громадяни, що не входять у антикорупційні організації, Автомайдан, повинні самі їх підтримати. Тільки разом переможемо!"
Все публикации

08:37 Доба на Донбасі: Окупанти гатили з ракетних комплексів, поранили бійця
08:17 В Україну доправили ще п'ять локомотивів General Electric
08:15 Нацбанк готується погіршити прогноз інфляції на 2019 рік
08:14 Порошенко підписав закон про булінг
08:13 Brexit: уряд Британії виключає відстрочення виходу з ЄС
08:12 Ford і Volkswagen оголосили про створення спільних автомобілів
08:09 Термінової докапіталізації потребує всього 1 банк — НБУ
19:19 Трамп скасував візит американської делегації в Давос
19:18  Рева: Чистий дефіцит Пенсійного фонду у 2019 році становитиме 29 млрд грн
19:17 Нафтогаз: Завищені платіжки киянам - передвиборчі витівки "регіоналів"
19:16 У РФ продовжили термін слідства у справі військовополонених українських моряків
08:57 "Північний потік-2" вже не зупинити, - єврокомісар Етінгер
08:55 Україна звернулася в ООН через недотримання РФ прав військовополонених моряків
08:54 Інтронізація Епіфанія відбудеться 3 лютого
08:52 У 2018 році українці купили 5,3 тис. електромобілів
По вашему мнению, актуально ли, в данный момент, внесение изменений в Конституцию?
Да
нет
Смотреть результаты
Новейшая история либеральных демократов в форумах


© 2005 Либерально-демократическая партия Украины.
Пресс-служба ЛДПУ: press_ldpu@ukr.net. Для замечаний ипредложений: reklama_ldpu@ukr.net
При использовании материалов сайта ссылка на www.ldpu.org.ua обязательна.
Разработка и дизайн - УРА Internet
      
Разработка web-сайтов