This version of the page http://taslife.com.ua/news/zamkneni (91.216.94.20) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-01-20. The original page over time could change.
«Страхова компанія« ТАС» - Національний лідер України на ринку страхування життя.
Квест-кімнати "Замкнені" - новий партнер Клубу Успішних Дітей!
  • Написати
    нам
  • offline Викликати
    консультанта
  • Зателефонувати
    нам

Чи полюбляєте Ви загадки та квести так, як полюбляємо їх ми?!
Адже у Клубі Успішних Дітей новий захоплюючий та дивовижний партнер - українська мережа квест-кімнат “Замкнені”!



Компанія відкрила перший в країні квест чотири роки тому. Сьогодні ж в мережі працює майже 50 квест-кімнат у 6 містах України (Київ, Львів, Харків, Вінниця, Дніпро, Кривий Ріг). Особливість компанії "Замкнені" - акцент на сюжет, уважність до деталей декорацій і висока технологічність кімнат. Завдяки цьому квести "Замкнені" викликають бурю емоцій, дивують і захоплюють.
Суть гри полягає в тому, що Вас з друзями замикають в кімнаті, повній загадок, головоломок і потаємних механізмів. Ваша мета - за одну годину знайти спосіб вийти.

Крім того, "Замкнені" створює квести самих різних форматів: масові шоу-квести для компаній на 200 чоловік, квести по місту, онлайн-квести в інтернеті і навіть квести в віртуальної реальності.
Команда "Замкнені" знає, як здивувати і урізноманітнити ваше дозвілля. Звертайтеся, проходьте на квести, та отримуйте незабутні емоції.

Тел: +380 93 170 1445
vzaperti.com.ua

Ексклюзивні пропозиції для учасників клубу
Для отримання знижки в розмірі 10% на відвідування квест-кімнат, звертайтесь за номером телефону 0 800 500 117 або пишіть до мессенджеру на нашій сторінці у соціальних мережах https://www.facebook.com/taslifeofficial/ та отримуйте свій секретний промокод. Знижка діє на всі кімнати в будні та вихідні дні, та не сумується з іншими пропозиціями які є в мережі на постійній основі.

Інформаційне повідомлення щодо введення воєнного стану середа, 28 листопада 2018 р.
ТАСКОМБАНК змінить номери карткових рахунків фізичних осіб. пʼятниця, 23 листопада 2018 р.
ІТ-лабораторія TAS Life пʼятниця, 2 листопада 2018 р.
Вас вітає Доктор ТАС! четвер, 11 жовтня 2018 р.