This version of the page http://aiesec.ua/global-talent (104.27.147.3) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-01-19. The original page over time could change.
Global Talent - AIESEC - Робота за кордоном
Select Page

GLOBAL Talent

Розвивай
|

Ще ніколи не було так легко знайти роботу закордон, як з програмою Global Talent. Навіть якщо ти студент, який шукає першу роботу чи професіонал своєї справи, ти можеш поринути у пригоду та знайти роботу закордоном з AIESEC.

Тривалість
3-12 місяців
Вік
18-30
Зарплата
Оплачуване стажування
Рівень англійської
Середній та високий

Зареєструйся

Одразу ж після реєстрації, ти можеш переглянути усі доступні можливості роботи. Ми будемо з тобою на зв’язку та надішлемо тобі найкращі стажування зі всього світу на електронну адресу.

Знайди стажування

Обери для себе кілька проектів та подай заявку на тi, які найбільше підходять твої навичкам та досвіду.

Підтверди участь

Після подачі з тобою сконтактує представник компанії, щоб підтвердити твою заявку та запросити на співбесіду.

Підготуй документи

Після успішного проходження співбесіди та пiдтвердження участi у стажуванні, ми допоможемо з підготовкою документів та візи. Ти можеш розраховувати на нас на кожному кроці: до, під час та після поїздки.

Перестань мріяти про чудову роботу закордоном.

Зроби це!

Досвід роботи

Навіть якщо ти студент, який шукає першу роботу чи вже є професіоналом у своїй справі, наша програма дає можливість отримати грунтовний практичний досвід в твоїй галузі.

Професійні навички

Робота закордоном, у новій команді, у новому мовному середовищі та у атмосфері постійних викликів самому собі допоможе тобі навчитись та розвинути себе якомога швидше, ніж раніше.

Міжнародне середовище

Працюючи закордоном з людьми з усіх куточків світу розширить твій нетворк та відкриє безліч можливостей для твого майбутнього

Про Програму

Global Talent надає молодим людям лідерський досвід у міжнародному середовищі через професійний стажування у наступних сферах – Викладання, Маркетинг та Ділове адміністрування, ІТ.

Програма являє собою можливість покращити власні навички та підвищити знання в обраній галузі у процесі побудови особистої і професійної мережі однодумців з різних країн та культур. Це міжкультурне середовище розширить твої погляди та кар’єрні знання, що є міжнародним професійним досвідом, який у глобальному контексті вважається надзвичайно цінним.

 

Зареєструйся

Почувайся легко з нашою підтримкою

Логістична Підтримка

Ми допоможемо з візовим процесом, надамо інформацію про прибуттям у країну перед стажуванням та від’їзд після закінчення досвіду.

Чіткий Опис Роботи

Ми проведемо тебе до місця роботи у перший день, надамо точну інформацію про обов’язки, цілі, графік роботи.

Умови Проживання

Медичне страхування є обов’язковою вимогою для участі у програмах стажувань від AIESEC. Перед відїздом, ти отримаєш інформацію про проживання та основні витрати.

Досвід Навчання

Ми ставимо чіткі очікування, готуємо до занурення у нову культуру та сприяємо постійному навчанню перед та під час стажування.

AIESEC

AIESEC is a non-governmental not-for-profit organization in consultative status with the United Nations Economic and Social Council (ECOSOC), affiliated with the UNDPI, member of ICMYO, and is recognized by UNESCO AIESEC International is registered as a Foundation (Stichting), RSIN #807103895 in Rotterdam, The Netherlands.

Youth